User Tag List

Sayfa 9/17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
319 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: forester 0-100 YETER ARTIK!!!

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok drag konusuna girmedim zaten de arkadaş typer denemelrını altına 4 180 de bıtıyo demiş kadran videosunda 18 km kadar fazla gösterıyo kardan ben böle şeyleri merak ederim biliyonmu
    evet orada bi yanılma olmuş sıkıntımı var? aracın üstündeki lastikler 215 60 16, eğer 55 yanak lastik olaydı ozamn hem 180de biterdi, hem araya bi yarım tır daha girerdi....

ALTNSA
    Misafir
    forester maşallah güzel hızlanıyor
    bu haftasonu cumartesi gecesi istanbuldaysan okanın rs ile bir denetelim derim zevkli geçebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada 306 ıle kendı aracın hakkında demışsın kı geçmiş yorumlarında kilo hp hesabı yapmaya kalkmıssın yaptınmı yapmadınmı bılmıyorum ama 306 gtı ının hp başına kilosu senin aracından 1 küsür kilo fazla ayrıca 0 200 hızlanman vıdeoda kadrana bakarak çok hızlı ama 306 gti ile denemelerde okadar fark yok anlam veremedığım bıseyler var ortada
    anlam vermediklerin ne kutsal açıklarmısın? bugüne kadar senin dışında arabama bu forumdan dahil milyon çeşit insan bindi canlı canlı bi gariplik göremedi sen video'danmı kara veriyorsun gariplik olduğuna? bi gariplik olsa bukadar insan maşşlh demezdi.....

ayrıca sizin 306 ile roll yaptık onuda biliyorsun..... ha bide shellden ilk çıktığımızda osmangazi yolunda arabada 4 kişi lpg ile yine aşşa yukar 1 boy kadar ayırdım 306yı....

denemler 0 400 yapıldı....

bazı videolarda okadar ayırmıyor typeRı demiştin, deneme yapılan yolun bi bası bi ortası bide sonuna kamera koyuldu, benim koyduğum video en sonundaki cameranın çektiği video, kameranın önünden geçildiği gibi fren yapılıyor, dolayısı ile o videoda fark en fazla olur, ve bitiş noktasında çekilen tek video o başkada yok.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forester maşallah güzel hızlanıyor
    bu haftasonu cumartesi gecesi istanbuldaysan okanın rs ile bir denetelim derim zevkli geçebilir
    olabilir ben ataşehirdeyim

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir ben ataşehirdeyim

tamam özelden telini yazarsan allah izin verirse gelirsek bir alo deriz bir denersiniz

bu arada bu jip olayı en çok ataşehirde işe yarıyordur hea polisler durdursalar yarışanları sana selam verip hayırlı yolculuklar diler heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam özelden telini yazarsan allah izin verirse gelirsek bir alo deriz bir denersiniz

bu arada bu jip olayı en çok ataşehirde işe yarıyordur hea polisler durdursalar yarışanları sana selam verip hayırlı yolculuklar diler heralde
    örnekleri çok oldu

memur bey jipim ben kapışamam

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chiesfkadir abimizde yazmış bak okudunmu bilmem 306 106 kategorisinde olmamana ramen hala neden bu araçlara bileniyosun 271 hp arabanla ki izleyenler 306 ile videonu onlar kararı verıcektır kadranla hız farkını 200 e çıkman çok kısa sürüyor ama araca binip saniye tutarsak senin araba bızımkınden 8 beya 9 sanıye önce heralde yani rolde denın gectığın noktadan bız 8.9 sanıye gec gecıcez bır bardak su ıcerım o arada ben 2. arac sonra gecer öylemı yanı vay be racıng motor misali neyse ss rs seni bekler cumartesi gecesi

yigitER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG Farkı - Car Videos on StreetFire
    kutsal koymiyi koymiyim dedimde illa maytap geçtirion kendinle arkadaş.....
    terbiyesizliğin de bu kadarı..bana bunun açıklamasını yaparmısın bi yiğit!! Zaten aracında LPG de güç kaybı yok hala LPG farkı diyosun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi açıklaması yok yiğit.... (10nm tork tekerdede 10 hp kayıp var)

komutanbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demişsin ki bir jip'e geçilmek bu kadar koyduysa denetmezdik..ben bu araçla kendi isteğimle denedim geçmek yada geçilmek önemli olsaydı denemeye gelmezdim ki beni geçeceğini bildiğim halde denedim çünki daha oraya geldiğimde fn2 type-R la denediğini geçtiğini söyledi.ben bu speclerde bu typeri geçemeyeceğimi biliyordum ki öyle de oldu kafa burun yürüdük..demişsin ki sizin istediğiniz gibi denendi sizin istediğiniz devirde denendi.. 2. vites 60 km sürat 4000 devire tekamul ediyor benim aracımda benm devrim bu değil aracm klasmanına göre ağır ve her zmn bu devir benm için dez avantaj..ayrıca ben 4000 devirdeyken hiç yoksa DELSOL 5000 devir civarındadır..her zmn bu bizm istediğimz gibi de olmadı biz drag yapmıyoruz diye belirrtk siz drag istediniz diye dragta yaptık 106 ile ki rollde bile öskanın devrinde denedk 2. vites 50 km sürat 13.61 li bir 106 ile bu devirlerde bu süratte roll demek bi 306 için yıkım demek..bizi 5'e katlıck araçlarınız olduğunu söylemişsin aynı klasmanda bir araç getirn bizi 4'e katlayıp 5'e bölsün videoları alınsın sonuçlar görülsün bu işi biz değil siz gurur meselesi haline getirdiniz..dyno verisi 271 hp bir araçla denememizi istemeniz sadece bizim geçilmemizi görmek istemenizdendir..biz hem sizin hem bizim istediğimz gibi denemeler yaptık doğru olanda buydu..yiğit beni geçti gittim tebrikte ettim..yine söylüyorum duymak istediğinz ve görmek istediğiniz buysa yiğit torun (Forester) beni geçti arkadaşlar..
    Hala neyi uzatıyorsunuz o halde??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chiesfkadir abimizde yazmış bak okudunmu bilmem 306 106 kategorisinde olmamana ramen hala neden bu araçlara bileniyosun 271 hp arabanla ki izleyenler 306 ile videonu onlar kararı verıcektır kadranla hız farkını 200 e çıkman çok kısa sürüyor ama araca binip saniye tutarsak senin araba bızımkınden 8 beya 9 sanıye önce heralde yani rolde denın gectığın noktadan bız 8.9 sanıye gec gecıcez bır bardak su ıcerım o arada ben 2. arac sonra gecer öylemı yanı vay be racıng motor misali neyse ss rs seni bekler cumartesi gecesi
    geçilirsem sevinçten havalaramı uçacaksın? dediğim gibi hiç umrumda değil geçildiğim videoyuda alır kendim koyarım internete izlersin.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı komutanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noluo lan!!!! kortum bi, an

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracının dayno verilerinde 2 yakıtta aynı beygir bırak alah aşkına 6 sn den 5 sanınyeye indirmek 2 işlem kadar kolyasa sizin için aradaki 271 261 hpde fark etmez sanırım bunu burda paylaşarak dalga geçtiğini düşünmeye çalışıyosun ben olsam lpg olayından benımle dalga gecıleceğını dusunurum senın yerınde olsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçilirsem sevinçten havalaramı uçacaksın? dediğim gibi hiç umrumda değil geçildiğim videoyuda alır kendim koyarım internete izlersin.....
    zaten öyle olucak kalkıp 306 ları 106ları klasman alarak rol yaparsan kendını tatmın edersın bu bg ve kadranla kendı klasmanına çıkarsan gerçekleri görürsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı komutanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşınızın çirkefliklerinden dolayı uzatıyorz yok 2.de bastım yok lpgdeydi..geçtin mi geçtin yürüyor mu aracın yürüyor daha neyi ispatlamaya çalışıyosunz hadi 1 boy daha fazla gitsn bu mu sıkıntınz ? burda ben noktayı koyuyorum sizde lpg benzin muhabbetine noktayı koyun artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten öyle olucak kalkıp 306 ları 106ları klasman alarak rol yaparsan kendını tatmın edersın bu bg ve kadranla kendı klasmanına çıkarsan gerçekleri görürsün
    kendi klasmanımda rav4 crv outlander falan var onlardanmı bahsedion?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e o zaman sen de 106ınla 306ınla kafa tutuyorsun adama ? adamın arabası uzuyor işte bilmem farkındamısın ama karşındaki araba jeep 1.bucuk ton neredeyse yorumlarını da ona göre yap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e o zaman sen de 106ınla 306ınla kafa tutuyorsun adama ? adamın arabası uzuyor işte bilmem farkındamısın ama karşındaki araba jeep 1.bucuk ton neredeyse yorumlarını da ona göre yap
    kimsenin kimseye kafa tuttuğu yok arkadaşım çağırıldık gittik denedik amaç geçmek geçilmek değil yapılan terbiyesizlk ve alaycı tavırlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşınızın çirkefliklerinden dolayı uzatıyorz yok 2.de bastım yok lpgdeydi..geçtin mi geçtin yürüyor mu aracın yürüyor daha neyi ispatlamaya çalışıyosunz hadi 1 boy daha fazla gitsn bu mu sıkıntınz ? burda ben noktayı koyuyorum sizde lpg benzin muhabbetine noktayı koyun artık
    yiğit biraz dikkat etsen diyorum laflarına arkadaşım, 60'tamı bastık evet, 60 ta benim aracım 1.viteste 6000 6500 devirdemi evet, 6500de kesiciye giriyorum zaten sen gibi 10000 çevirmiyorum.... ki hiç şu vakte kadar çıkıpta kutssala sana yada başkasına ben 2. vitesdeydim dedimmi? hayır benim 2. viteste basmam senin avantajınamı? evet...

bide benzinlikte benim arabam standart sadece bi filtre var dediğinide unutmuyorum, bak yine biz sesimizi çıkarmadık.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)