Evet hafta sonu kacamagindayim sen ilgilen sefa :D
Printable View
Evet hafta sonu kacamagindayim sen ilgilen sefa :D
oha olum haftasonu kaçamağı ne demek :D
Merak ettiğim tünel denilen olay nedir?
vallhı bende cok merak ettım tunel ne yaa?
Bır arabayı onune alarak onun sayesınde ruzgarı kesme işlemı olabılır mı tunel denılen sey bende pek anlamam ama :D
3.Vites diyip 2. vites de basmak demek tünel
Bu konunun başından beri 3-4 kez açıklandı aslında.
Genel olarak arabayla giderken rüzgar size bir direnç uygular. İki araç giderken bir araç diğerinin arkasına girdiğinde bütün rüzgarı öndeki yer, hızlanması daha zor ve yavaş olur. Arkadaki araç ise önden rüzgar yemediği için karşıdan uygulanan güç daha az olur ve daha rahat hızlanır.
Burada bahsedilen ise bir aracın diğerine yanaşarak rüzgar temasını azaltmaya çalışması.
en hızlı type-r kim bilmiyorum ama en sökük type-r bunlar sanırım sökmeyin araçlarınızı ikinizde fabrika halindeki doluluğuyla deneyin hepimiz görelim kim hızlı ben videoya bakıyorum birisinin tamponu açılmış köşeden kırmızı olan type-r arkası yok zaten büyük ihtimal ön tarafta yok eşitleyin kiloları en hızlıyı görelim :)
tunel hakkında farklı yorumlar var :)
http://www.techturkey.com/forum/maka...nmeyenler.html
tunel olayinin az cok ne oldugunu burdan okuyabilirsiniz .
yiğit gel hemen bu gece deneyelim bu iş bitsin :D SUS u geçmek isteyen bana ulaşsın makul bir ücret karşılığı şahine bile geçilirim bu gece :D
Açıklama için çok teşekkürler herkese.
Tünel derken yan tünelmi onu çözemedim ben :) DBS çok övüldü de 1-2 vitese kalmadan Mehmet kafadan çıkıyor keşke araç içi 260a kadar videonuzda olsaymış :)
bence kimse kimse fazla üstün degil denk araçlar bence
ilk videoyu izledim gerisini izlemedim bile .
sus vurkaç yapmış, komik olmuş...
kafayı çıkartıp fren yapmış hahaha , debriyaja basıp kesiciye girdim de diyebilirdi :D
zor sakinleştirildi bu ortam bozulmasın yine =)
bence SUS TypeR
yeri gelincede sus mak lazım
Alican o gun sende diyordun 3 boyluk video var diye ben unutmadim he halen daha video bekliyorum 1 hafta olcak nerdeyse...
O gece ilk acilan konuda hatirlayanlar vardir net 3 boyluk video var diyorlardi ?
Ne arabaymış arkadaş yav 27 sayfa çevir çevir oku..
2 aracada maşallah
ben 3 boyluk videomu var dedim ? şaşırmışsın mehmet sen ilk denemeniz 1 1.5 boy dbs geçti dedim oda video çekemedi kimse yiğte videosunu söktürende sensin soldan denemicem diip şimdi yine tartışma çıkarmayalm istersen ;) istediğin gibi oldu herşey inandı millet tebrikler kapansın konu.. sen sanıosun ki sana karşıyım yiğiti savunuorm koruorm ben gördüklerimi sölüorum tarafsızca dbs yi bu güne kdr hangi konuda savundum hiç bi zmn yiğitlede kavga ettik knştk barıştk vs ama o gün gördüklerim üzerine knştm söledim 3 boy vs die de ben demedim ondan üstüme atma o lafı sakın .. dien demiş banane
havalar ısındı kurtlar kaynıo :D
Dileyene gidio:D
Truck VTAK! overtaking - Car Videos on StreetFire
bu typer yuzunden hondadan nefret edecem yakında arkadas:ofk:
harbiden ya dunyada daha ıyı bır araba yok kesın:ofk: gecen gun ıs yerınde arkadasa sıteyı soledım cok sey ogrenırsın uye ol vs dıe cocuk ne dedı bılıyomusun yalan soyluyosam serefsızım bılıyom ben o sıteyı uyelık tarıhıme bak dedı typercı dolu ıslerı guclerı typer bıktım gırmıorum artık dedı.harbıden yeter.bmw dıyınce mıdem bulanıodu su an typer dıyınce daha cok mıdem bulanıo:confused:
Ya komik komik yaziyosunuz typer en iyi araba diyen varmi bu konuda konu ne siz ne yaziyorsunuz ama ne olur nefret etmeyin typerdan sonra biz satamayiz typer lari
Konunun typerla ne alakası var yapmayın ya sanki 106 saxo vtec vs konularında hıc kavga cıkmıyor..
Aynı model bir kaç araba deneyınce aradada iddia soylenmıs sozler vs oldugu taktırde şahıslar arasında her zaman oluyor bu tartışmalar.. ;)
Bkz: Antalya saxo/vtec konuları kaç yıldır hep yılan hikayesi gibi devam eder :)
Mehmet haklısın valla desene bir ömür elimizde kaldı bizim arabalar eyvah eyvah :(
bence arabadan çok kavgalar can sıkıyor
daha ben geçilipte geçeni tebrik eden type-r cı görmedim
araba işte ya geçsende geçilsende arabadır pert olur gider
işte o yüzden type-r dan değil type-r cıdan korkacan (üç dört spesifik kişiden bahsediyorum genelleme yapmıyorum tabi) :) arabanın kusuru ne :D