Mehmet Kardeşim tebrik ederim maşallah arabana..
Printable View
Mehmet Kardeşim tebrik ederim maşallah arabana..
Herkese tesekkurler arkadaslar umarrim herkes duzgun yazar bu konu kitlenmez ben katismiyorum videoyu izleyenler yorum yapiyor zaten...
Hrpimize kazasiz belasiz :)
mehmet videolarda tünel yapıyor demişsinde tünel sadece arkasından giderken olmuyomu? yoksa benmi yanlış biliyorum
araçlara maşallah
Maşallah diyelim. Dünden beri konuyu arıyorum sabah kalkınca gördüm iyi geldi.
5 cm de fark olsa önde olan geçmiştir. Ha yok geçmek değilse kaç km basması lazım adamların kimin geçtiğini görmek için onu bi söylerseniz, ona göre çıkalım yola bundan sonra.
iki aracada masallah. mehmet bu specler ile çok iyi gidiyorsun sana ayrıca masallah :)
iki aracada maşallah.yiğite ayrıca maşallah o ne tünel be yiğit :D mehmet sol şeritte yiğitte sol şeritte :D
Araçlara mahş. bence iki araç birbirine denk :) Ama SUS u bu halde görmek içimi acıttı ya açıkçası :( Geri dönülmez bişey değil biliyorum hatta toplanırken belki daha güzel bi yalıtım fln yapılır iyi olur ;) mahş tekrardan iki aracada..
Bak guzel kardesim bi karar ver gecilmekmidir degilmidir oda degil buda degil kafami buluyorsun bizimle ?
Kim koyuyo bu kurallari ? nerde rolingin kitabi ?
Rollingin kurali OL MAZ ...
gecen gecmistir bir boy yarim boy ama sonuca bakilir...
dipnot: Anlatmak istedigin araclar birbiriyle cok farkli degil buyuk farklar yok ama biri sonucta 1 cm 1 metre herr ne birimiyse onde; ozaman katilirim solediklerine ....
Neyin kafasındasın sen ? geçmek için illa 1 boy önde olmak lazım hea ?
Ozaman motorsporlarının başı F1 i hemen arıyalım ve bu yaptıkları yanlıştan döndürelim nede olsa 0.01 saniye için grid de yerler değişiyor.
Yarım boy önde olmak demek 0.25 saniye demek düz hesapla.Fizkken kanunen önde olan birşeyi kabul etmemek saymamak = geçilmeyi kabullenmemek yada geçilen araçın yandaşı olmak demektir.
ister 1 saniye ile geç ister 1 salise önden olan öndedir her türlü koymuş geçmiştir , bu kadar basit.
SUS ' a helal olsun, Mehmet' e de.. Araba inanılmaz güzel gidiyor.
Ayrıca o güzelim arabayı söküp o hale getirdiği için de yatacak yeri yok.yazıktır ya:(
Araçların denk gittiğini düşünüyorum. videolardan en hızlı NA belirlenmeyecek olsa da bu yarışın galibi belli , SUS..
iki araca da tekrar maşallah..
bende bunu anlamıyorum zaten geçen hafta oraya geldiğimizde s2000 sahibi bile clio rs in içindeki şöför hafif ben ağırım deyip eşitlemek için yanına başka bir adam oturttu. demekki komple söküp gelsek 2 kişi gazlamak zorunda kalacaz illa bir eşitleme olacak ne anlamı kalıyor ozaman hafif olmanın yada sökmenin :)
sayfaları okudugum kadarıyla yıgıt bır yorumda bulunmamıs,
gecmekte var gecılmekte
maşallah ıkı aracada
2 aracada mşllh.
ikiside çok yakınlar birbirlerine
Maşallah nazarlardan saklasın. Mehmet bana oem arka tamponu kestim deme sakın. Dandik bişey alıp kestin dimi kardeşim .
SUSTURUCU TAKILMIŞ silah gibi maşallah
Aynısını bende İzmir'de yaptım, GTI iki kişiydi çok fark var gibiydi ikinci adamı yanıma aldım ama sonuç olarak önde olan geçer, 5 cm de olsa 10 cm de olsa.
Olay kimin ağır kimin hafif olduğu değil malesef. Ağırsan geçiliyorsan, geçildin. Hafifsen geçildiysen, yine geçildin. Fark yok yani. Burada videolardan senin gördüğün kim öndeyse o geçmiştir.
Yok öyle bir boy önde olayım on boy önde olayım geçmek için.
Formula'da bile o kadar limite rağmen 1 salise (0,01 sn) ile sıralama değişiyor. Kilo, beygir vs. bin türlü sınırlama var. Burada bu kadar araba sökülmüş o kadar sen geçtin ben geçtim dendikten sonra "boy olmamış bence geçilen yok" demek abesle iştigal oluyor biraz.
bu iki iğrenç görünen araba da da ciddi emek var , orasını sanırım kimse yadsıyamaz
roll konusuna gelirsek , evet buğra'nın da dediği gibi roll denen hadisenin kuralı muralı yoktur
startında bile kargaşa yaşanan tam olarak nizami bir start verilemeyen bir yarışın finişi hakkında net ifadeler de kullanmak yanlıştır bence de...
önce kafa çıkaran bir araca , arkadaki aracın yetişmesi ve bir miktar kafa çıkarıp gazı bırakması ne demektir hemen ona da açıklama yapayım kendimce ;
öndeki aracın belli bir ivmesi vardır
arkadan gelen aracın ivmesi daha yüksek olmalı ki önce yakalasın sonra da kafa çıkarsın
çıkan kafanın kaç santim veya kaç metre olduğuna takılmamak lazım
kaçırdığınız nokta , yetişip öne çıkma olayını yapabilmek için daha iyi bir ivmenizin olması şart.. doğru mudur?
daha iyi bir ivmenin de nasıl yakalanabildiği tamamen aerodinami ve motor gücü ile alakalıdır
toplayın şu arabaları allah aşkına , roll roll diye zombiye çevirdiniz güzelim arabaları :D:D:D
edit : bu yazı videolardan görünen birşeye göre yazılmadı , kafa çıkarmak , arkadan yetişmek vs. gibi terimler için yazıldı
saun yıkıldım yanlış oy kullandım mehmet kardeşim sus oy atıcakken dbs oy gitti maşallah makineye nasıl düzeltcez bu oy işini içim acıdı yaa...helal ^^SUS^^...oyum SUS undur .
2 arabayada masallah 2gun once yurekli garaja bi geldi orda gordum arabayi daha da sokmuslerdi son denemeden donra enson camlarida pleksiden yaptricaklardi camlar sokuldu yapildi mi bilmiyorum ama artik araba ne kadar dolu ne vardan ne kadar sokuk oldu sus onde gidiyo dogru yigit biraz da ustune cikmis keske arada 1 serit braksaymissiniz bide su tunel muhabbetinde susda refujun yanindan basiyo oda ordaki havayi topluyo refuj tarafindan atamadigindan tuneline giren arabaya yukluyo buda sanirim yigitin avantajini dezavanraja ceviriyo keske daha sakin bir yolda 1 serit arayla ve refuj tarafini degiserek bassaydiniz beni encok sevinfiren kaza bela kavga olmadan herkezin evine donmus olmasidir
Bu denemeler dün gece mi yapıldı,muhtemelen saat tam 1:18 civarı ataköy-yenibosna e-5 civarındakiler sizdiniz o zaman :D
Uykudan sıçradım sesler üstüne abi :D
Tebrikler bu arada her iki type-r'ada :)
şu SUS gördüğüm en temiz en diri type-R'dı artık eski haline gelsin şu araba...kaputun altındaki canavarada Maşallah diyelim.Serdar ustanında özgününde eline sağlık...
Düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum.
Yahu tamam rüzgar tüneli vs ama bu bildiğiniz yandaki arabayı bariyerlere sıkıştırmaktır.
gerek yok hani teker patlasın yola biri atlasın falan, 3 tane çakıl taşı yeter iki arabanın birbirine girmesine..
İzin verme Mehmet böyle şeylere.Gerekiyorsa bırak millet masturbasyon yapsın..
ben daha yazmıyorum cunku kendıme kızıyorum kendıme yakışmayacak hareketler yaptım ıkı gundur cok sınırlendım onun ıcın omur boyu SUS kaçtı dedırtemmek ıcın onların ıstediği gun ıstediği şekılde bastık sonucuda sızler belırleyeceksınız :)
Arabnın dırılığı konusunda suphenız olmasın rahat tutun ıcınızı :)
maşallah :)
2 aracada masallah..kazasiz belasiz denenmis bitmis.videolarin hepsinde mehmet az da olsa onde (ayni seritte gittikleri icin net gozukuyo :) )..diger taraftan ne video gelir bilemiorum ama cem in cektigi videolardan daha net ve degisik olucagini zannetmiyorum..
edit.... maşallah araçlara
Maşallah Araçlara...
ben daha hala kafa kafaya göruyorum mehmetcim..
2nizede masaLLah...
arabalarınız turbo yapın bu sökme işndende kurtuLun :)
maşallah artık konu kapanmıştır umarım SUS'R açık açık susturmuş :D
Araçlara Maşallah videolardanda ortaya çıkan sonuç SUS un önde olduğu:icon_tup:
Alıştık hep JAP önde JAP önde demeye şimdi SUS bi garip oldu alışamadım daha :)