Ben çok güzel bir video hazırladım birazdan yüklücem izle bak bakalım 2 boy mu var yarım boymu
zaten tampon kopuyor hemen araba yavaşlıyor DBS öne atlıyor kimse yalan sölimioki
yarış bu orda SUS gecildi DBS ye
Ben bütün demeleri gördüm 5 denemenin 3nü sus önde bitirdi 2 sini DBS
Ki tapmon kopmasaydı keşke de farkı görseydik cünkü tampon kopana kadar SUS yarım boy öndeydi yalan yok
Ben tarafsız adamım bana göre ikiside bizim arabamız sıkıntı yok
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
E zaten bende onu söylüyorum anlaşamadığımız nokta neresiTampon kopunca fark açılmış diyorum farklı bişey söylemiyorum ki bende. Hani dün konuşulan 2-2buçuk boy kavramı bu videodaki olay olsa gerek diyorum, yanlış mı diyorum
Ulukan kankamında sözüne inanmamazlık edemem, o da diyo sus yarım boy öndeydi diye, dbs ninde genel olarak aynı şekilde önde oldukları var.. Kısacası iki araç da çok güzel yürüyor ve aralarında kesin bir fark yok..
Bugün temiz kafayla bu yorumu yapıyorum![]()
Charged & Supercharged
Profilimde Bahçelievler'i görüp ne yazdığımı okumadan yorum yapanlar oluyo, sıkıntı yok![]()
Charged & Supercharged
AZ kaldı bol ateşli çatara çutaralı takip videoları geliyor
Hepsini tek videoda acıklamaları ile derledim toparladım inşallah begenirsiniz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben dedimki 2- 2buçuk gördüm bir denemede .. video var falan kesinlikle demedim hiçbir zaman, hakkaten 1 tane bile video yok bende.. Şimdi bu konuyada açıklık geldi ki senin tampon kopmuş ve o fark oluşmuş.. Olay bu
Yiğidi öldür hakkını ver , senin arabanda çok güzel yürüyor ve 2 king var bence şu an..
Charged & Supercharged
Mert songulmu ne yazmisti galiba sabah o bana msndende yazmisti onu gordugumde cekicem zaten kulaklarini biraz fazla buyumus o gormeyeli msndende soldeim zaten ona ama hel orda bi cocuk vardi uzun boylu istediginizi diyin 3 boy onde oldugumuz video var dedi bende gotumle guldum bas git demistim ama ismini bilmem yani garip garip yorumlar geldi dun herkez girdu ama su an icin herhangi bir sey yok zaten
Ateşlediler çocuğu o da yedi ban'ı .Daha sakin olmayı öğrenicekler kanka , benim gibi bi adam dünkü o çete muhabbetlerinde soğuk kanlı olmayı başardıysam onlarda öğrenicekler
![]()
Charged & Supercharged
huhahhaha uyku saati gelmişti onun Mehmet adaşıntanısan seversin moruk yani dün orada yanıma sokulana dokunurum falan dedin ama kalbi kırıldı milletin
inan oradaki herkesi tanısan ayrı ayrı hepsi efendi delikanlı çocuklar yani ikinizinde hırstan gözü kararmıştı ki olay bu şekle geldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)