200'de yakalıyor ctr'ı e36 maşallah araçlara. e46mı geçiyor e36 mı onu anlayamadım 150 gibi 46 geliyor sonra e36 devam ediyor:)
Printable View
200'de yakalıyor ctr'ı e36 maşallah araçlara. e46mı geçiyor e36 mı onu anlayamadım 150 gibi 46 geliyor sonra e36 devam ediyor:)
Öncelikle Bülent abiye teşekkür ediyorum bizlere böyle güzel,koleksiyonluk e36larla deneme fırsatı sunuyor kavgasız gürültüsüz gerilmeden :)
Gns çok başarılı uzun zamandan sonra otobanlarda gördüğüm için sevindim :) Maşallah iki aracada...
Murat abi seninde eline sağlık açılar çekimler hep güzel sana kaliteli bir kamera bulalım ama :)
maşallah hepsine...
Kap 14 ilk defa boyle gordum. km kac oldu ama hala canavar masallah. Oyle de kalir umarim.
Masallah ctr zipkin gibi.
kap sıkı yürüyormuş maşallah m3lerin kondisyonu yerinde.. typeR'ın sonu bumudur en hızlı atmosferik typeR stok m3 ü geçemiyormu şimdi 220lere kadar ? polemik yaratmak için değil aslı nedir öğrenmek için yazıyorum.. en hızlı ep3 kim atmosferik ? ve bu m3lerle ne olur ?
Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak:) Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten :)
yorumu kes şimdi dou m3 ü geçtimi :)
egzantrikli pistonluyla ben denedim en fazla 1 boy bilemedin 2 boy açabiliyolar bumu feci ki m3 te zır stock çıtır modlusu senin o hayal kurduğun feci üzmeyi typer a yapıyo bilgin olsun olaylar senin hayal kurduğun gibi değil yani :D
güzel denemeler olmuş
zaten 200 lu süratlerden sonra typerin geçilmesi kadar normal birşey yok diye düşünüyorum
maşallah tüm araçlara
ayrıca dou evoya geçmeye karar verisen satmadan once bigoruşelim tayyarı :D
eray naptın 1 2 boy dan fazlaydı sende :)
kardeşim yiğit çirkeflik yaptığı için benım vites atamadıgım denemeyi koydu reel denemeler bunlar bende 20 tane daha video var hepsinde kafa kafaya gidiyoruz geri düştüğü anda ya vites kaçırıyo ya gazdan çekiyo ama öndeyken hiç vites kaçırma yok :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...dbs-typer.html
maşallah aracalaraa...
noldi panpacan cvp vermedin :)
bide benim yiğitle stock m3 denemesi yapmamın sebebi bütün m3 lerin korkup yiğitle denemeye gitmemesidir. herkez onu uçak sanıyodu 10 boy atıcak korkusuyla geziyolardı bi delikanlı biziz z3m le çıktık gazladıkki videoyu gördü arkadaşlar aaa bu stock m3 le böle gidiyosa ben bunu geçerim dedi ve kahraman olma yolunda ilerledi anladın ben yoksa geçirtmem m3 ü ;) hızlı m3 ü olanlar köşe buçak kaçıyodu o zamanlar hatırlarsak
Dry plaka m3 Antep'ten gitti sanırım buradaydı bir aralar öyle hatırlıyorum
Maşallah güzel denemeler olmuş :)
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş dün gecede gördüm canlı canlı dry plaka olan e46 fenaa... ama mamimakinen KOR m3 ün direksiyonuna geçince herkez yalan oldu:D:D:D
Maşallah bütün araclara,güzel denemeler olmuş,