User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
95 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: e46 e36 m3 ctr

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Ama rica ediyorum konu yine m3 vs ctr a dönmesin Ben m3 ü geçicem diye denemedim zaten oradaki herkes biliyor gördü duydu

Alıntı BocuQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kap sıkı yürüyormuş maşallah m3lerin kondisyonu yerinde.. typeR'ın sonu bumudur en hızlı atmosferik typeR stok m3 ü geçemiyormu şimdi 220lere kadar ? polemik yaratmak için değil aslı nedir öğrenmek için yazıyorum.. en hızlı ep3 kim atmosferik ? ve bu m3lerle ne olur ?
    Benim arabam bolt-on kapak hiç açılmadığı için hiç orjinalliğini de bozma gibi bir niyetim yok Elbette ki n/a gırtlak type-r lar daha iyi yürüyecektir yani en hızlı type-r değilim doğal olarak

En hızlı olma gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, ben denemede zevk alayım yeterli benim için

Tek sevindiğim taraf, çok emek harcadım arabayı aldığım günden beri maddi manevi olarak çok yıprandım yaşadığım aksiliklerden ötürü. Arabayı aldığım günden beri ilk defa cuma gecesi yüzüm güldü desem yeridir. Bu kadar emek verdikten sonra arabamdaki gelişmeyi görmek çok mutlu etti beni.

Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten
    Teşekkür ederim Engin abi, tanıştığımıza ayrıca memnun oldum

Aracının da maşallahı var ayrıca çok güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin

Pugracer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Redbull;2292645]Guzel bir gece idi Sword 'a videolar icin tsk gece Typer'in gecesi oldu raund'u aldi durum bir bir oldu bakalim final raund'da neler olucak Turkiye bunu merakla bekliyor. Buarada Typer lar en hizli Typer lar degil bolton araclar egzantrikli pistonlu Typer lar m3 leri feci uzuyor zaten [/QUOTE

Çok haklısın. Bakalım S2000 ne kadar geçeçek CTR'ı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Ama rica ediyorum konu yine m3 vs ctr a dönmesin Ben m3 ü geçicem diye denemedim zaten oradaki herkes biliyor gördü duydu

Benim arabam bolt-on kapak hiç açılmadığı için hiç orjinalliğini de bozma gibi bir niyetim yok Elbette ki n/a gırtlak type-r lar daha iyi yürüyecektir yani en hızlı type-r değilim doğal olarak

En hızlı olma gibi bir derdim olmadı hiç bir zaman, ben denemede zevk alayım yeterli benim için

Tek sevindiğim taraf, çok emek harcadım arabayı aldığım günden beri maddi manevi olarak çok yıprandım yaşadığım aksiliklerden ötürü. Arabayı aldığım günden beri ilk defa cuma gecesi yüzüm güldü desem yeridir. Bu kadar emek verdikten sonra arabamdaki gelişmeyi görmek çok mutlu etti beni.

Teşekkür ederim Engin abi, tanıştığımıza ayrıca memnun oldum

Aracının da maşallahı var ayrıca çok güzel yürüyor Allah kaza bela vermesin
    Maşallah Doğu,

Araban çok iyi durumda. Tıpkı Enes'inki gibi..... sakın dolduruşa gelip araçlarınızı kurcalamayın. Sana tavsiyem sadece biraz perhiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın abi analog baskülde kadranı bitiricem ramak kaldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46'yı kullanan arkadaşımız vitesleri zaman zaman yavaş attı. Bu yüzden tuhaf durumlarda oluştu. Çok önemsemeyin derim....

Ömer adlı arkadaşımız sormuş. Bilgisi olsun.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisin ki M3 var M3 var E46'yi suren ozgur mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisdin ki E46'yi suren ozgur mu ?
    Geçtim demedim ki zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kap 14 ilk defa boyle gordum. km kac oldu ama hala canavar masallah. Oyle de kalir umarim.

Masallah ctr zipkin gibi.
    KAP'da yılların ve kilometrelerin verdiği yorgunlukta var.

Ama CTR, tekrar söylüyorum Maşallah. Tam zıpkın

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah cevap için.
    Yok mu e36'ya e46'ya beyin koyan en iyi hava giriş çıkışları yapan en ideal egsozu felan koyan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah beyler.Bulent arabalarinin masallahi var.Dou gecmek icin denemedim demissin zaten gecememisin ki M3 var M3 var E46'yi suren ozgur mu ?
    60 civarı hızlanmaya başladığımızda yolun eğimine göre 1-2-3 boy kadar ileri çıkabiliyor( hız arttıkça ) .Özellikle rampalar CTR'ın daha fazla fark attığı denemelerdi. Yolun eğimine göre E36 M3 ancak 180-220 civarı hızlarda CTR'ın yanına gelebiliyordu. Enes ile denemelerimizde de rampa yukarı CTR'ın daha avantajlı olduğunu ve yüksek süratlerde dahi kolay kolay kopmadığını tespit ettik.

Kısaca özetlemek gerekirse CTR yüksek hızlara kadar önde kalmıştır...bu da BENCE geçmiş demektir.

Tabi ağırlıkları eşitleyip ileride tekrar deneyerek farkları görmek iyi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah cevap için.
    Yok mu e36'ya e46'ya beyin koyan en iyi hava giriş çıkışları yapan en ideal egsozu felan koyan?
    Gerek yokki....fazlalıklardan BİRAZ kurtulup, birazcık kısa son dişli taktın mı çok fark eder. Elimde parçalar mevcut ama yavaş yavaş...keyif ala ala. Maksat hem eğlenelim hem öğrenelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek neden olmasın ya olur mu öyle şey tamam dediklerinle en kral ctr'ın üstünden atlarsın ama bunun STI'ları EVO'ları var e92 M3'leri var rakip çok ama ciddi M3 yok Türkiye'de İstiyorum ya ciddi M3'lerin piyasada olmasını 350-400hp civarı atmosferik sökülmüş kısalı e36'lar 46'lar istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek neden olmasın ya olur mu öyle şey tamam dediklerinle en kral ctr'ın üstünden atlarsın ama bunun STI'ları EVO'ları var e92 M3'leri var rakip çok ama ciddi M3 yok Türkiye'de İstiyorum ya ciddi M3'lerin piyasada olmasını 350-400hp civarı atmosferik sökülmüş kısalı e36'lar 46'lar istiyorum.
    Astarı, yüzünü geçeceğinden sadece istemekle yetineceksiniz gibi duruyor

350-400hp yapmak için çok iyi bütçe lazım. Trafikde gördüğümüz çoğu 321'lik M3 300hp'nin oldukça altında.....standart egzosu çıkartıp başka taktığın zaman gücün düştüğü bile görülebiliyor. Bu araçlar CTR gibi bolt on parça taktıkça malesef palazlanmıyor

3.2lt'den teknik olarak, sürtünen parçaların fazlalığı ve motor iç yapı ağırlıkları gereği litre başına 100hp almak, 4 silindirli 2.0Lt bir araçtan litre başına 100hp almaktan oldukça güç.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çok güzel açıklamışsın olayı. M makina her babayiğidin harcı değildir diyoruz kimse anlamıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi strok baya uzun tamam honda gibi olmuyor durumlar ama 2000lira verip beyin koyan yok ülkemizde yahu kısa bile koyan yokdoğru düzgün. Bmwciler biraz rahatına düşkün olduğundan üşeniyo mu artık napıyo bilemedm

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsine maşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pugracer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astarı, yüzünü geçeceğinden sadece istemekle yetineceksiniz gibi duruyor

350-400hp yapmak için çok iyi bütçe lazım. Trafikde gördüğümüz çoğu 321'lik M3 300hp'nin oldukça altında.....standart egzosu çıkartıp başka taktığın zaman gücün düştüğü bile görülebiliyor. Bu araçlar CTR gibi bolt on parça taktıkça malesef palazlanmıyor

3.2lt'den teknik olarak, sürtünen parçaların fazlalığı ve motor iç yapı ağırlıkları gereği litre başına 100hp almak, 4 silindirli 2.0Lt bir araçtan litre başına 100hp almaktan oldukça güç.
    işte işi bilenin yorumu bu olsa gerek

abi strok baya uzun tamam honda gibi olmuyor durumlar ama 2000lira verip beyin koyan yok ülkemizde yahu kısa bile koyan yokdoğru düzgün. Bmwciler biraz rahatına düşkün olduğundan üşeniyo mu artık napıyo bilemedm
    kullanıcı profili diyelim

bu arada 321 m3 um olcak 80 ın altında basmam, 3tede 110 un..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2yle 120, 3le 175 yapan şanzumanla tabi basılmaz abi, kısa koyacaksın ona biraz ağırlık atacaksın istediğin hızda bas sonra zıpkın gibi fırlar

kcl_saxo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara kazasız belasız...gns nın 3.01dekı makasıda güzeldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)