süper video
tebrik ederim güzel bir çekişme olmuş, keşke bizde de bu imkanlar olsa![]()
Çok güzel video olmuş , rüzgar sesi olmasaymış keşke.
Virajlara girerken korna sesi gibi bir ses duydum bir kaç kere ama seçemedim rüzgar sesinden tam.Ne sesi o?
cok keyifli bi yarıs olmus.
bu arada m3 gec frenajla 2 kez denemis 3. de de gecmis iyi savunamamıssın be abi![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
maşallah m3 te baya sağlıklıymış
m3 var m3 var![]()
Dr.Ecu AntaLya
Maşallah , Böyle videoları koyuyorsun insanın ici gdiyor . Yakındır atlıcaz uçağa gelcez yanına az kaldı![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bu kapisma sansa denk geldi, ben aslinda bir s2000in arkasinda cikip hafif tempo takilacaktim, cikarken sag cam kapali diye durdurdular vs biraz gec ciktim, hatta son cikan bendim 20 civari araba arasinda. Ilk cikanlar M3 ve 2 Z06, digerini hic gormedim ama onumuzdem3'un videosunun basinda var o goruntu. Oda enteresan bir konu
Burak, iyi hatirlattinseyretmeye gitmeye karar verdim. Resim/videoda cekerim sizin icin biraz,
Pist olayi cidden cok zevkli, caddede gazlamak bana yavan geliyor artik. Arabayada yazik, onunda cani var. Caddede efendi gibi kullanip enerjimi piste sakliyorum.
Peki ben gelsem oraya cikarmiyiz istanbul parka ? kac kisi toplanir ?
Bizde yarin oglen burdan yola cikiyoruz, videolari gorunce orda olabilicegin aklima geldi.
Bizimde pist maceramiz isallah bu yazin sonuna doru baslicak, organizasyonlari takip etmeye calisioruz![]()
Pist icin efor sarfetmek lazim, ben 1 gunde 650-700km yol yapiyorum piste gitmek icin, Istanbul parka talep olursa arkasi gelir. Insanlara yarisacak pist vermezseniz onlarda caddede yarisir. Bakalim hayirlisi, ben elimden geleni yapacagim pist gunleri icin.
Burak, ben pazar gitmeyi dusunuyorum. Goruselim ordaysan.
Pazar gunude ordayiz ama cok gece kalacagimizi sanmiyorum, geri donucez cunku.
Erken gelebilirsen, gorusmek isterim.
10-11 civari orda olurum insallah..
Bernie amcadan bir kurtulabilse pist daha ulaşılabilir olacak fakat şimdi 200-300 araçtan aşağı pek cazip olmaz diye düşünüyorum maddi açıdan.
Valla burda pist gunlerinde yaklasik 80 arac oluyor, 4 grup olarak cikiyorlar. 80-90 arac toplanirsa bence bu is olur. Ama efor sarfetmek lazim, piste 1 kere cikan bence bagimlisi olur
Istanbul F1 yarisini seyrederken cok guzel bir yorum geldi spikerden; motorsporlarini sevdirmek lazim dedi insanlara, tribunlerin dolmuyor zaten birde masraf 2 katina cikarsa bilet fiyatlari ne olacak dedi? Bence bu sene izleyici vardi yeterince, yeniden anlasilir gibime geliyor.. Pisti kiralamak icin anlayis gosterirlerse bizde sokaklarda yarismayi birakiriz.
Devletin sunu anlamasi gerekiyor; yasaklamak ile bir yere varamazlar, yarismak insanin ruhunda varsa ona yarisacagi yer gostermek lazim, yasaklamakla ancak sokak yarislarini desteklemis olurlar. Zaman herseye care, bence orda cok guzel pist gunleri olacak yakinda.
Pazar gunu piste gittim yaris seyretmek icin, tirbunden video cektim biraz..
YouTube - ‪Watching Global TIme Attack & NASA TT @ Willow springs big track‬‏
o kadar yol gitmisken 15-20dk piste cikmadan olmazdiYolun ortasina bariyer koymuslar, cok zevkli olmus pist, bu sefer terse donduk..
http://www.youtube.com/watch?v=DedVQz65Q0c
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)