hastasıyız dedeeee![]()
halodan bır yorum beklıyourz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşşallah 2 aracada güzel denemeler olmuş 3.20 iki kişi oluşu ilk videoda baya etkilemiş kazasız belasız iyi günlerde gazlamanız dilegiyle arkadaşlar..![]()
yok 320D uzunda ciddi yürüyen bir araç allah kaza bela vermesin özgüre aracınada kendınede masallah güzel zevklı bır deneme oldu. yok geçtin yok geçildim şöyle oldu böyle oldu yan yattı çamura battı dıyen ınsanlardan değil. Bazısına 1 dırek fark atarsın hala ben geçtim der hiç zevk almazsın bazısında 1 dırek fark yersın ama karsıdakı adamın, adam gibi adam olmasından dolayı çok zevkli olur geçilmek bile.
yorumlar için herkese çok tesekkurler allah hiç birimize kaza bela vermesın insallah![]()
bu arada 220 gibi hızlardan sonra uzunda çok daha iyi gidiyor ÖZGÜR yakalamamın ımkanı yokmasallah 320d ye ve özgür kardesımıze
![]()
en fazla 220 ye kada çevirir ondan sonra bmw nin tork ortaya girer ve gecer bizze şahidim yaşdım çünki 230 a kada dnemelerim var 5 6 boy geçtiğim bmw sonra 230 dan sonra yanımda nos sıkar gibi basıp gidiyomaşşalh crx te gül yürümüşş kazasız belasız
![]()
araçlara maşallah. eskiden kalma mustafa kardeşimin bir bmw sevgisi var)
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
denemeler cidden güzel ve zevkliydi. ama arada ciddi ağırlık farkı var bunu göz ardı etmemek lazım yorum yazarken.... ayrıca bmw de chip yok box var ve ayarı kısık bir şekilde gazladık...
herkesin ayağına sağlık. tekrarını yaparız inşallah![]()
aradaki farkı benim aklım almadı yazılımdan sonra bmw gerilemiş olabilirmi acaba ?
maşallah crx e bu arada..
teşekkür ederim benim içinde bir zevkti fakat arabalar arasında 560 kilo fark var 140 daha koysan bi 106 kilosu yaparcrx iyi gidiyor 200 hp lik araçlara kafa tutabilir ben daha önce FR ile de yarıştım geçmiştim agırlıklar yakın diye çok zevkli olmuştu bidahakine mustafa yanına birini alır heralde
tekrardan ayağına sağlık rexi daha güçlü görmek isterim şahsen
![]()
Yapıştırrrrrr...
Kendinden 2 kat daha torklu makinayla ne güzelde yürümüş, maaşallah kızıma benim. Mustafa kardeşim emeğine sağlık.
Sonuç çok da şaşılacak gibi değil arkadaşlar çünkü ben aracı satmadan önce (Mustafa'nın yaptığı ilavelerin de olmadığı düşünüldüğünde) trafikte bu yeni nesil 3.20 d'ler ile çok çok rahat oynuyordum, ha belki onlar çipli değildi. Çipli olana karşı olan gidişi de Mustafa kardeşimin eseri.
Araçlara maaşallah, Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)