maşallah mustafa araç (crx) birazdaha hızlanmış gibi geldi banada![]()
184luklere chıp yapan yok benım bıldıgım, evotech dısında..
maşallahbende drag yapmıştım bu kasa bmw 3.20d chipliydi
sonuç yine rex olmuştu
ama çok zevkliydi.. baya yakındık sonuçta
)
ayagınıza saglık cok guzel bır yarıs olmus rex ın massallahı var![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
chipli 320d den kıyaslanılıp roll 220de bittiğine göre, crx e maşallah, ciddi yürüyor gerçekten
micra kamer sürüyor
evet sökük crx
araç box lı bencede 210hp civarı, birde otomatik şanzıman
biraz daha sökersen uçarsın kuş gibi musti
abi banada öyle geldiama musti de zayıflamış
aynen araç 2011 184lük, bende duymadım daha chip... korumalıymış galiba beyin
arkadaşlar özgürün araba 320d specler yanlış olmuş, box ve kutu içi filtre var ve mükemmel yürüyor. özellikle yüksek hızları mükemmel.
2 aracada maşallahvideoyu ben çektim, telefondan dolayı kötüdür. makineyi alamadım.
bu arada cam car leon top sport gökhan kardeşimizin arabası, arabadan inince elim ayağım titriyodu![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
selam arkadaşlar yorumalrı yeni okuma fırsatım oldu güzel bir yarıştı2011 184 hplik bmwlere chiptuning bizim firmamızdada yapılmaktadır. mehmet gazihan bunun hertürlü güvencesini vermektedir senin neden aracında yok derseniz chip +box aracı biraz fazla yorar diye düşündüm ayrıca garantisindende çıkartırlar zaten aracımı sürekli role indiren bir insan değilim ilerde belki zevk için daha ucuz ve kuvvetli bir araba alabilirim fakat şuan sadece yanlamayı seviyorum
benim araba 1460 kilo içinde ben varken 1560 kilo oluyor
crx maşallah kuş gibi
tabi birde 18 jantlar benim arabayı biraz etkiliyor sanki
bizdeki yarışlardanda birkaçtane katabiliriz
![]()
rex'e maaşallah. bu kadarını da beklemezdin.
Bu arada vidyoyu izleyince direkt cam car'a odaklandımve bana şu reklamı çağrıştırdı ;
Cam car'a da maaşallah.![]()
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
crx ın cıgerlısı saglam yurur.beygırın yuksek olması pek onemlı degıl su an ıcın hp basına kac kılo dustugu onemlı..
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
araçlara maşallah rexe özel maşallah
rex i olanlara tavsiyemdir 10 kg hafifleyeceğim diye aracınızı sökmeyin söktüğünüzde siz biliyorsunuz kaç kg düştüğünü 10 kg anca tutar söktükleriniz ama o 10 kg başkalarının dilinde rex sökük şeklinde olur![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
maşallah araçlara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)