bende denemıstım 1.6 focusla bu tarz cıvıc 1.4 le sac jantlı kafa butun gıtmıstık, o zman clıoylada bole gıdecem yok ınanmamclıonun gıderı bıraz daha ıyı olmalı bence..
bende denemıstım 1.6 focusla bu tarz cıvıc 1.4 le sac jantlı kafa butun gıtmıstık, o zman clıoylada bole gıdecem yok ınanmamclıonun gıderı bıraz daha ıyı olmalı bence..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
hımm, o zaman senın arac basarılı maşallah, İstanbulda olsan geldiğimde bi denerdık.
Başka nelerle denedin bu tarz?
1.4 ün gitmesi normal. Clionun sağlıksız olduğu falan yok.
Bizde çok 1.6 ile denedik eskiden.
Civic 4 kişi ,bas,yarım depo benzin.Nissan 2 kişi.
Honda Civic 1.4 and Nissan Primera 1.6 - Car Videos on StreetFire
maşallah seninkide ciğerliymiş nissanın 2.0 gt 'si ile denemiştim 2 ye 2 ama bayağı bi zaman oldu.. headers ım falnda yoktu..
Honda Civic 1.4 is (Cam Car) - Nissan Primera 2.0 - Car Videos on StreetFire
Civic 1.4 is vs. BMW 3.18i
Civic 1.4is (Ek.Civic_Spoon) vs. Palio 1.6 (100hp)
Anmelden | Facebook
Civic 1.4 is v.s. Corolla 1.6 xei
Anmelden | Facebook
daha bir sürü var istersen sen şu arabayla denedinmi die sor bende ona göre bakayım![]()
206 quıck,cıvıc fd6, vtec 2 fılan![]()
www.honda-tech.com
edit : 206 quik ilede denedimonada bi 2.5 boy falan vardı
masallah her ıkı aracada
arabamı satmaktan vazgeçtim izledikten sonra...güzel deneme...ama ara sıra direksiyon clio sana fazla yaklaşmış dikkat
![]()
civic'in şanzımanda kısaltma yoksa çok güzel devir alıyor.
clionun giderinde sorun yok civic iddialı gidiyor..
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)