maşallah gayet güzel
maşallah süper hızlanıyor ya bu kadar başarılı olacağını düşünmemiştim açıkcası allah kaa bela vermesin inşallah..
maşalalah ben cok beğendim hızlanmasını dsg baya güzel atıyor vitesleri
maşallah çok iyi![]()
umduğumdan daha iyi çok güzel =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Maşallah çok iyi
maşallah böyle bir hızlanış yok![]()
maşallah ivmelenmesi oldukça güzel ..her ne kadar cupra dan sonra mini bir vag a biniyor olsanızda keyifli bir arac sahibi oldugunuz kesingüle güle kullanın...
Masallaah cok begendim hizlanisini. Gule gule kullanin![]()
Evet bende merak ediyorum esp kapalı ne olacak sanki baya saracak gibi,çünki 2. vites 4 bin devirde bastığımda esp kapalı baya sarıyor.Stage 2 ile 240 hp lere yaklaşıyormuş.
Sağol Uğur,benden ziyade hatun kullanıyor,yakında oda başlayacak rollere,ama haberi yok yazılımdan
Henüz deneyemedim ama 210 kadar soluksuz çıkıyor,bir gece dener video çekerim.
Evet ciddi farklı iki araç.Her nekadar cici ve süratli olsada Cupra başka dünya.
Powershop Bayçu bey attı yazılımı oldukçada uğraştılar ellerine ve emeklerine sağlık.Fiyat kısmını kendileri ile konuşursunuz.
maşallah araç sadece revo stg 1 mi ? bende yaptırmayı düşünüyorum ama sadece kutu içi bi filtre ile beslemek istiyorum. sorunsuz çalışıyormu bu haliylede ?
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)