valla ben frene basıo sandım:D yanındakı adam pek yanasamadıgı ıcın bılerek fren yaptı devam ettı sandım ben:D dedıgın gıbı onu yapıp devam etmesı heralde sans sadece :D
Printable View
ufak kelimesini mecaz anlamda anlamamı nasıl bekliyorsun ? 0.1 de ufak olabilir 0.4 te ? gercekle sanal cok farklı oluyor youtube daki dyno videolarının cogu fake, bu videoda adamlar yapmıs cok iyi yürüyor ama 1050hp bana mantıklı gelmedi 800-900 olsun hadi neyse bana inandırıcı gelmedi zorla mı inandıracaksın neyi savunuyorsun? neye inanıp inanmamakta ozgur degilmiyim
Bu ne be iskeletor gibi..:D
nasıl bır sanzumanı varsa 2 vıtesle 400 bıtırecek utanmasa
VW'den anlayanlar eksantirik kapağına bakınca bu araçta en fazla kaç cc olabileceğini anlarlar. Bundan da en fazla bu araç şüphesi olan varsa olabileceği hacim 2.15'lt.
Ayrıca bu araç 1.8'dir. Hadi bir de PG blok ise... VW'nin doksanlı yıllarda nasıl bir blok döktüğünün bir örneğidir.
Ülkemizde bu işe para döken ve emek harcayan tunerler,garajlar var,onların nasıl emek harcadıklarına zaman zaman şahit oluyorum,bu işte ufak basınç açmalarla böyle güçler alınabileceğini idea etmek,onlara saygısızlık olur.
ole +128783 fln fılan olmuo bu ısler.2.5 motor 2.5 basınc basınca bıle o guc alınamıo dedın onune vıdeo koydum daha mlletın lafından kendıne pay cıkarıon.dıkkatını cekerım koydugum araba senın avatarında yazan sti yanı sende olan araba arkadasım.bındıgın arabanın ne oldugunu napıldıgın ogren de konus.
tabıkı de ozgursun zorla ınandırmaya fln da calıstıgım yok banane aq adamın arabasından.mıllet sadece yok 1.8den o cıkmaz bu cıkmaz cok bılıomus gıbı kesın herseyden emın test etmıs gıbı konusuo ona ıstınaden soledım ben.fake olur olmaz bılemem gorundugu kadarıyla 900den asagı olmadı kesın ben yazana ıstınaden dogruluguna ınandıgım ıcın ve 1.8den de almanın mumkun oldugunu dusundugum ıcın soledm.
sırf su ıddaa etmek saygısızlık olur lafın yuzunden tolga abıyı aradım vıdeoyu ıstedım pasaoglunda olculmus dyno verısı.herseyını sordum basınc vs.dyno da 1bar bastıgını soledıler koray ama ben basıncla falan oynamamıstım anlamadım onu nasıl bastıgını dedı kullandıgım sadece bor un katkısıydı 2 defa olcmeye gıttım 2 ay arayla once 240kusur cıkmıstı sonra da 275 cıktı dedı 1 bar da soledıklerı dedı.o arac ankaraya geldıgınde bırlıkte baktık basınc saatı baglayıp 0.6 gosterdı.ben 0.6 dıe hatırladıgım ıcın yanlıs olmasın dıe aradım emın oldum 1barsa 1 bar.sonuc ıtıbarıyle 1.2 degıl 1 barda 95hp nasıl alınıo sana aksam eve gıttıgım zaman upload yapıcam dynoyu goruceksın sende nasıl alındıgını.ben sen gıbı havadan atmasyon konusmyorum laf kalabalıgı yapıosun.o gucler alınamıo dedın cok bılıosun ya sen vıdeo koydum onune nıe ona bırsey demıosun:soru:
Arkadaşım,ileri geri konuşup can sıkma;
1. ben o güçleri alamayacağını düşündüğümü söyledim
2. o gücü almışsa bile zamanın daha iyi çıkmasını gerektiğini söyledim
3. Ben,duyarak öğrenenlerden çok para harcayarak öğrenenlerdenim evet subaru gc8 var DP555 plakalı şu anda da tork garajda yani anlıyacağın bir miktar para harcayarak öğreniyorum
4.uslubuna dikkat
Nasıl ogrenırsen ogren ıster para harcayarak ogren ıster duyarak ogren.bılmemek degıl ogrenmemk ayıptır demısler.bende sana para harcamadan duyarak ve gorerek bırseyı ogrenmen konusunda yardım edıyorum ıste.al senın araban 2.5 sti subarun 1200hp olabılılıo bılmem kac basıncla hem de 7 sec de bıtırıo derece de ıyı hp de var.Bunu gorup ogrendıysen ne mutlu sana:icon_tup:
Arabayla ılgılı olarak da ben de cok basıt bır soru sordum serdar(billie)gibi.Madem 1.8den cıkmaz o gucler ınanmıosunuz pekı neden?bildiginiz seyler varsa soyleyın madem dedık bırsy demedık.uslubum gayet duzgun +12326323 vs yorumunla sen uslubunu gosterdın bende sana gosterdım.Ben adamın 3den 1e taktıgını vs ona mı dıkkat ettm aq herıf cıkmıs sole dıyen adamla konusuoz vs dıo sende yorum yapıon.herkes kendıne baksın ben bu sıtede kımseyle atısmadım etmedım sen ve muhtemelen dıger arkadas ılksınız dıkkatını de cekerım.ole bos beles konusup 123233bılmem kac mesaj yazıp bı *** bıldıgını ıddaa edenlerden degılım.ben de senın ogrenme teknıgınden bıraz farklı olarak burda bılgısıne guvendıgım adamlara soryorum okuyorum ogrenmeye calısıyorum ve nıtekım de az da olsa bırseyler kattıgıma ınanıyorum.1.8 yorumunu da bu yuzden yaptım.ımkansız dıye bırsey varsa hıc yoruma gerek yok.bunun aksı varsa eywallah o zaman:icon_tup:
buyrun vıdeo da yer alan dyno sonucları.bu da vıdeosu fake falan olmadıgını en azından kesın.1.8 den cıkarmıs cıkmazmıs ya da suresı sole bole gerısıne gerek yok adam yapmıs bınıo
[IMG]http://www64.zippyshare.com/scaled/6714506/file.html[/IMG]
YouTube - ‪AME Racing 1047PS VW Polo1 16V Turbo Dyno run‬‏
bana anlatma zaten ben sen bılıosun bılmıosun tartısması ıcerısnde degılım zaten.dedıgın gbı bazı ınsanlar sureklı polemik yapar muhalefettır herseye aksını ıspatladıgında sorarsın ee ne dıyosun dıye sadece laf kalabalıgı yapar dolandırır durur lafı:icon_tup: Allah herkesın yolunu acık etsın kardesım.
çok başarılı kalkışda sarmaması öyle fırlaması mükemmel
bizimkilerden birileri arasınlar şu adamları naptınız kardeş bu ne böyle diye :P