eşşek arısı mübarek:)
Printable View
eşşek arısı mübarek:)
Dostum, inan koki de o inanlardan değil, project cars kısmında arabası olan birisi, arabasını sıfırdan yapan, bu iş için uzun süre uğraşan, dolayısı ile turbo ile ilgili modifikasyonda çok bilgili bir arkadaşımızdır.
Boşyere tartışıp kalp kırmayalım, adamlar yapmış golfü MAŞALLAH KEŞKE BİZDE DE BÖYLE GOLFLER OLABİLSE diyelim...
şanzuman motordan daha dayanıklıymış :)))
şaka ötesi makinesi olmuş.
turbosu rat style galiba.
Ben bundan farklı bir şey söylemiyorum,adamlar 9 küsür sn çıkaran araba yapmışlar ve fakat arabanın söylenen gücünüe,torkuna,hafifliğine,pist şartlarına ve 4 çekerliğine bakıldığında çıkardığı sonuç iyi değil,o zaman söylenen güçte olduğuna inanamıyor insan,ülkemizde çok daha başarılı arabalar yapıldı ve yapılıyor hep beraber takip ediyoruz.1,8 motordan 1050 hp çıkarmak dahada düşündürücü bloğun dayandığını düşünsek bile ki 1,8 bloğu bu kadar dayanıklı yapacaklar neden?, nasıl bir şıkıştırma? merak ediyorum,turboyuda videodan gördüğüm kadarı ile aman aman turboda değil.Dyno işine gelince ben 130 hp stock bir arabanın 280 hp güç çıkardığını gösteren dyno'da gördüm ayrıca dyno verirsinin net olmadığını artık bütün dünya biliyor.İllaki arabayı takdir mi? etmem gerekiyor onu anlamadım.Nereden? biliyorsun 1.8 motordan bu güç çıkmayacağını demek abeste iştikal,ben böyle düşünüyorum....
benim görüşümde 1000hp yok ama temizinden 700lere yakın
zımba gibi lanet bir şey ...
dırek lınk varmı malım pc youtube gırmıyor cepten ızlıcem :D
cetın kardesm bu acıklamanı neden 1.8lerde bu gucler mumkun degıl vs dıye sordugumuzda yapsaydın oturur daha mantıklı bılgı alısverısı yapar daha sevıyelı bır ortam olurdu ve mıllet bızım gereksızce tartısmamızı da gormemıs olurdu ama neyse sımdı daha net olmus bazı seyler:icon_tup:
1-ıyı sure elde etmekle ılgılı saydıgın faktorlerın hepsıne katılıyorum.mevcut yarıstıgı yer ornegın usa dekı gıbı vht vs olan ozel pıstlerde olsa bence daha asagı derece yapabılırdı belkı bıraz etkısı vardır 9kusur olmasıyla.
2-dynolar dedıgın gıbı sacmasapan rakamlar cıkarıo hele tr de bu kesın.cok belırlı yerler var tr de duzgun olcebılen ama bu arac ıcın dyno da hata olsa 1000hp asagı oldugunu zannetmıyorum.
:icon_tup::eek::beuj:
Hayaldi:eek:
Gerçek oldu:D:D
Öğren de gel, boklu püsürlü konuşup adamın canını sıkma ben sana küfür ettimmi ? Bana nereden buluyorsun boka maydonoz oluyorsun deme laflarını, forumdasın unutma buraya maydonoz olmak için üye oluyosun ;)
Herkesin derdi ben olmuşum arkadaş, demekki zamanında iyi koymuşum demekten alıkoyamıyorum kendimi bazen :)
mermi olmuş bu ...
ya senı tanımam etmem sen ne sanıon kı kendını herkesın derdı senmıssın falan.bana *** vs deme dıon kendın koydum moydum dıosun.sen bellı kı maydonoz olmak ıcın uye olmussun benım ole bır amacım yok ben ne ogrenırsem kar dıye bakıorum sen anca maydonoz beynınle yasa.
bence yanlış düşünüyosunuz yada alman arabalarından hiç hoşlanmıyosunuz onan dolayı inanmak istememeniz normal olabilir anlıyorum sizi ama adam vht sis normal bi pistte 9 küsür yapıyosa demekki hp var teorik olarak düşünmek lazım , kasa golf1 oldu diye hafif olcak değil bence şanzumanı ve diferansiyeli orjınale göre oldukça ağır , araba gidiyor tebrik etmek lazım helal olsun :icon_tup: :heyoo: