manyakmıdır nedir yaaaa:D
Printable View
manyakmıdır nedir yaaaa:D
4 çeker, 1050 ps ,600kg araba , 9 sn. Yan yana koyunca hiç mantıklı durmuyor.
adamlar yapmış,bizede *** atmak düşer,alman arabası değilmi.
İyiymiş yav.adam aktarma konusunda king çok az sarıyor he hiç esnemiyor:)
evet yapmışlar ama bız *** atmayalım Hakan abi hep bunu yaptıgımız ıcın ılerlemıyoruz zaten bız de yapalım elestırı de yapalım ama bız de yapalım daha ıyısını yapalım bız neden yapmıyoruz dıyelım 9snlerın kotu olmasından vs bahsetmektense kendımıze su soruyu soralım bızım bugune kadar neden 1 tane bıle aracımız bunu yapamamıs yapacagına ınandıgımız var ınsallah olur ama bu zamana kadar nerdeydık?benım hedefledıgım dusundugum seylere bakıyorum adam 98 yılında daha ıyısını yapmıs valla kendı adıma soyluyorum cok cahılım coook sey ogrenmelıyım:icon_tup:
Benim anlatmak istediğimi sanıyorum ekteki link açıklıyor,yani ;
evo 1.100 hp ,1100 kg ve 4 çeker = 8.8
polo 1.047 hp,???? kg ve 4 çeker = 9.7
?????= bilmiyorum ama evo'dan çok daha hafif olduğunu düşünüyorum.
Adamlar evo'yu yapmış ve gidiyor,evo'ya tekrar maşallah
YouTube - ‪A.R.S. DRAG EVO 8.817 @ 276.8 km/h Dmitriy Pleshakov RUSSIA Krasnodar‬‏
sanzıman oranları ve pıst farklılıklarını da goze alırsan aradakı fark normal cetın kardesım.aynı araba bak burda da 9.73 yapıo netcez sımdı:D
http://www.youtube.com/watch?v=UGv02...22&playnext=12
Mk1 poloyu o vhtlı fıstık pıste koyup denemek lazım o zaman daha bellı olacaktır aslında fark:D
Burdakı konuda da japanvsgermany(resat abı)aynı sekılde senın polo ıle ılgılı elestırını bu evo ıcın yapmıstı ve 8.81 vıdeosunu koymustum:icon_tup:Emın ol bende kıyas yaptım kardesım umarım aydınlatıcı olmustur
http://www.techturkey.com/forum/vide...23911-sec.html
paylaşmaz olaydım.
polo vht siz yolda kalkıyo hatta bir yarışında beton yolda evo nun kalktığı pisti de gördük kaymak gibim :D
ve herşey hp ye bağlı değildir 400 hp atmosferik (A) arabası 9 saniye yapıo 800 hp de (b) arabası aynı pistte 8.30 yapıo teorik olarak öne sürersek b arabası 4.30 sanıye yapması lazım hp saniye faktörünü kafamızdan silmek lazım :icon_wack
Gidip 1.6 dogandan 300 hp alınıyosa 1.8 t araçtan yeterli güçlendirmeler yapıldıktan sonra bu güçler alınabilinir 2.0 tfsi motordan 6000 euro gibi bir harcamayla 398 hp alıyorlar almanyada ;)