User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
89 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Polo 1047ps 950nm

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşşek arısı mübarek

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı insanlar vardır bir şey bildiğini zannedip bol bol polimik yaparlar ve yazmaya usanmazlar,ben onlardan değilim kardeş,sana uzun uzun anlatacak değilim neyi ?bilip bilmediğimi.Allah yolunu açık etsin,ne diyeyim...
    Dostum, inan koki de o inanlardan değil, project cars kısmında arabası olan birisi, arabasını sıfırdan yapan, bu iş için uzun süre uğraşan, dolayısı ile turbo ile ilgili modifikasyonda çok bilgili bir arkadaşımızdır.

Boşyere tartışıp kalp kırmayalım, adamlar yapmış golfü MAŞALLAH KEŞKE BİZDE DE BÖYLE GOLFLER OLABİLSE diyelim...

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum, inan koki de o inanlardan değil, project cars kısmında arabası olan birisi, arabasını sıfırdan yapan, bu iş için uzun süre uğraşan, dolayısı ile turbo ile ilgili modifikasyonda çok bilgili bir arkadaşımızdır.

Boşyere tartışıp kalp kırmayalım, adamlar yapmış golfü MAŞALLAH KEŞKE BİZDE DE BÖYLE GOLFLER OLABİLSE diyelim...
    eywallah abiyalnız bır noktaya dıkkat cekıyorum eskı adıyla kokıadım degıstı artıkın

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzuman motordan daha dayanıklıymış ))
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka ötesi makinesi olmuş.
    turbosu rat style galiba.

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben bundan farklı bir şey söylemiyorum,adamlar 9 küsür sn çıkaran araba yapmışlar ve fakat arabanın söylenen gücünüe,torkuna,hafifliğine,pist şartlarına ve 4 çekerliğine bakıldığında çıkardığı sonuç iyi değil,o zaman söylenen güçte olduğuna inanamıyor insan,ülkemizde çok daha başarılı arabalar yapıldı ve yapılıyor hep beraber takip ediyoruz.1,8 motordan 1050 hp çıkarmak dahada düşündürücü bloğun dayandığını düşünsek bile ki 1,8 bloğu bu kadar dayanıklı yapacaklar neden?, nasıl bir şıkıştırma? merak ediyorum,turboyuda videodan gördüğüm kadarı ile aman aman turboda değil.Dyno işine gelince ben 130 hp stock bir arabanın 280 hp güç çıkardığını gösteren dyno'da gördüm ayrıca dyno verirsinin net olmadığını artık bütün dünya biliyor.İllaki arabayı takdir mi? etmem gerekiyor onu anlamadım.Nereden? biliyorsun 1.8 motordan bu güç çıkmayacağını demek abeste iştikal,ben böyle düşünüyorum....

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim görüşümde 1000hp yok ama temizinden 700lere yakın
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zımba gibi lanet bir şey ...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dırek lınk varmı malım pc youtube gırmıyor cepten ızlıcem
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dırek lınk varmı malım pc youtube gırmıyor cepten ızlıcem
    YouTube - ‪Vw Polo...1.8 16V ___ 1047 Ps_950 Nm... www.AME-racing.de‬‏

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim görüşümde 1000hp yok ama temizinden 700lere yakın
    eray abı dyno cıktısı mevcut aracın.dynolar her zaman dogruyu vermese bıle bu kadar fark olmaz sanırım abı

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı billie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç mk1 polo bu adamlar gerizekalı değiller golfle poloyu karıştırsınlar
    Bu aracı yapan kişiler polo ile golf u karıştıracak kadar geri zekalı değildirler tabiki.

Hata benim ben karıştırmışım ama görünürde mk1 polo ile golf nerdeyse birebir birbirinin aynısı.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bundan farklı bir şey söylemiyorum,adamlar 9 küsür sn çıkaran araba yapmışlar ve fakat arabanın söylenen gücünüe,torkuna,hafifliğine,pist şartlarına ve 4 çekerliğine bakıldığında çıkardığı sonuç iyi değil,o zaman söylenen güçte olduğuna inanamıyor insan,ülkemizde çok daha başarılı arabalar yapıldı ve yapılıyor hep beraber takip ediyoruz.1,8 motordan 1050 hp çıkarmak dahada düşündürücü bloğun dayandığını düşünsek bile ki 1,8 bloğu bu kadar dayanıklı yapacaklar neden?, nasıl bir şıkıştırma? merak ediyorum,turboyuda videodan gördüğüm kadarı ile aman aman turboda değil.Dyno işine gelince ben 130 hp stock bir arabanın 280 hp güç çıkardığını gösteren dyno'da gördüm ayrıca dyno verirsinin net olmadığını artık bütün dünya biliyor.İllaki arabayı takdir mi? etmem gerekiyor onu anlamadım.Nereden? biliyorsun 1.8 motordan bu güç çıkmayacağını demek abeste iştikal,ben böyle düşünüyorum....
    cetın kardesm bu acıklamanı neden 1.8lerde bu gucler mumkun degıl vs dıye sordugumuzda yapsaydın oturur daha mantıklı bılgı alısverısı yapar daha sevıyelı bır ortam olurdu ve mıllet bızım gereksızce tartısmamızı da gormemıs olurdu ama neyse sımdı daha net olmus bazı seyler

1-ıyı sure elde etmekle ılgılı saydıgın faktorlerın hepsıne katılıyorum.mevcut yarıstıgı yer ornegın usa dekı gıbı vht vs olan ozel pıstlerde olsa bence daha asagı derece yapabılırdı belkı bıraz etkısı vardır 9kusur olmasıyla.

2-dynolar dedıgın gıbı sacmasapan rakamlar cıkarıo hele tr de bu kesın.cok belırlı yerler var tr de duzgun olcebılen ama bu arac ıcın dyno da hata olsa 1000hp asagı oldugunu zannetmıyorum.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

cloverleaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayaldi
    Gerçek oldu
    coure sportivo...

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım sana laf atan oldumu her bka maydonoz oluosun.
    Öğren de gel, boklu püsürlü konuşup adamın canını sıkma ben sana küfür ettimmi ? Bana nereden buluyorsun boka maydonoz oluyorsun deme laflarını, forumdasın unutma buraya maydonoz olmak için üye oluyosun

Herkesin derdi ben olmuşum arkadaş, demekki zamanında iyi koymuşum demekten alıkoyamıyorum kendimi bazen
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mermi olmuş bu ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğren de gel, boklu püsürlü konuşup adamın canını sıkma ben sana küfür ettimmi ? Bana nereden buluyorsun boka maydonoz oluyorsun deme laflarını, forumdasın unutma buraya maydonoz olmak için üye oluyosun

Herkesin derdi ben olmuşum arkadaş, demekki zamanında iyi koymuşum demekten alıkoyamıyorum kendimi bazen
    ya senı tanımam etmem sen ne sanıon kı kendını herkesın derdı senmıssın falan.bana *** vs deme dıon kendın koydum moydum dıosun.sen bellı kı maydonoz olmak ıcın uye olmussun benım ole bır amacım yok ben ne ogrenırsem kar dıye bakıorum sen anca maydonoz beynınle yasa.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yanlış düşünüyosunuz yada alman arabalarından hiç hoşlanmıyosunuz onan dolayı inanmak istememeniz normal olabilir anlıyorum sizi ama adam vht sis normal bi pistte 9 küsür yapıyosa demekki hp var teorik olarak düşünmek lazım , kasa golf1 oldu diye hafif olcak değil bence şanzumanı ve diferansiyeli orjınale göre oldukça ağır , araba gidiyor tebrik etmek lazım helal olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)