şimdi SUS ferrariyi izledim arkasından SUS typer SUsuyorum maşallh diyorum bukadar susmak ağır geliyo banamaşşallah çok güzel devir çeviriyo allh kaza ceza göstermesin (amin) ama cezaya olan kabul olmucak sanırım
![]()
şimdi SUS ferrariyi izledim arkasından SUS typer SUsuyorum maşallh diyorum bukadar susmak ağır geliyo banamaşşallah çok güzel devir çeviriyo allh kaza ceza göstermesin (amin) ama cezaya olan kabul olmucak sanırım
![]()
İki kisiyiz kanka fakat arkasi dolu valiz falan
Herkese tesekkurler arkadaslar yalniz daha ayarimiz yok su an Ozgunun ilk setup icin yaptigi ayar var ama avans falan vurmuyor ne alakaysa Ozgun bi baksin hele daha var heralde yapacaklariondan sonra daha once denediklerim ile deneyip arabada eksimi var artimi var gormek istiyorum
![]()
Fiziksel olarak yani insan bedeni olarak Selçuk favorim hahahah adam raketsiz masa tenisi oynuyomuş öyle duydum..
Araba işine gelince kim kime dum duma![]()
Valla radardan ceza gelmezse artık kesin gelir.. Polislere zorluk çıkarma mehmet.. Plakalı videolar felan.. Otomatikman kendine konu açtığında 250 tl ceza kestiren sistem yaptırtMaşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)