yüzyüze hepimiz dostuz sıkıntılarımızı yüzyüze konuşarak halledelim ne mert nede bucak tayfası yanlış insanlar degiller.geçen gün geldiler efendi efendi konuştuk el sıkıstık...
yine gelinir dosthane bi şekilde deneriz araçlarımızı videoları koyarız geçti geçildi muhabbetini videolardan izleriz dostluk baki kalır![]()
Bu arada 40 hp fark var evet ama typer,s2000 arası 200 kg yakın bir kg fazlası var S2000'nin öyle hatırlıyorum tam net rakam veremem ama bir keresinde araç bendeyken ALG typer la denediğimizde sahibi söylemişti.Gerçi o bu muhabbetine pek girmemek lazım herkes arkadaş aynı çevre hepimiz birbirimizin yüzüne bakıyoruz tekrardan maşallah iki aracada ikiside çok güzellerHondanın başarılı iki modeli
![]()
arkadaşlar yazılarınızı baştan sona okudum birbirinizi boşu boşuna kırıyor yada üzüyorsunuz oraya toplandık eylenmek için ama görüyorum ki gerginlik hat safalara ulaşmış bende denedim arkadaşla ama bizim aramızda böyle bir sorun olmadı bence bırakın 1 boy 2 boy 3 boy muhabbetlerini getiyse geçti geçildiyse geçildi yada yan yana yürüdük bundan ötesi yok can typer sahibide çok efendi arkadaşımız S2000 sahibide herkez istediği araçla demek isteyebilir ama yok sen benım sekmentim deyilsin yok sen slxle dene yok saxo ile yarışmam gibi konuşmalar geçmemeli. burda herkez arabası görmeye çalışıyor kimisi muhabbet amaçlı kimi sen geçcen ben geçcem amaçlı kimisi arkadaşının hatrına sonuçta ne olursa olsun hep yüzyüze bakıyoruz.
Baktınız uzlaşamıyosunuz tekrar denersiniz aynı şartlarda kimin geçtiği kimin geçildiği belli olur. arkanızdan da video çeklir olur biter.
BIRAKIN TARTIŞMAYIDA DOSTLUKLARIMIZ PEKİŞSİN![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
durarak kalkdıgında ve gıderek basdıgında farklı sonuclar cıkar. en güzeli durarak denemek. ama 2 arabada guzel gıdıyor.
maşallah araclara ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)