User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
112 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: CAN Type-R vs. S2000 + Bonus

maahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O deneme de 2 de 80 de bastik ve yokus yukari oldugu icin 2-3-4 ondeyim 220 de yan yanayiz kardesim, videoya bakincada aramizda 1-1.5 boy var totalda 2-2.5 boy ben onde oluyorum boy hesaplamayi senden ogrenecek halim yok
    Benim tahminim onurla s2k cok yakin giderler 180-190 a kadar yani zevkli bi deneme olur.
    Daha kendini tanitmamissin amac belli ortaligi karistirmak; once bi kendini tanit pat diye konuya atlamissin...
    Siradan bi saxodn bahsetmiyoruz bir suru 1.'ligi kupalari olan bi saxodan bahsediyoruz. Senin mantiginla benimde denemem gerek ama deniyorum.
    Ben sizin kadar tercubeli degilim bu işde ama sunu merak ettim nasıl 2-2,5 boy oluyor senin arabanin kaputundan baslayıp benim arabanin arkasina kadar mi hesapliyoruz boy işini bana anlatsana bunu. Ilk mesajlar atildi birsey demedim Videoda da goruluyor zaten bende arabanin icindeydim sen boy farkına surucu koltuguna gore yapıyorsan evet bir boy fark var ama arabanın arka tamponu ile benim arabanın on tamponu arasına herhalde sadece bis sıgar.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı safadilek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru diyorsun haklısın tanıtmam lazımdı kusura bakma konuyu görünce yazmak istedim.

şimdi 2-3-4 öndesinde sonuç ne yürüyomusunuz yürüyosunuz. artı konusallanlara göre s2k seni 3de yaklasıp 4de yakalıyor mu.. Sonuca bakıcaksın.. senin hesaplamam biraz tuhaf kardesim 1-1.5 boy olup arada nasıl 2.5 boy önde oluosun. Bende sizin mantıgınızı anlayamadım muhtemelen ondan deniyorsunuz nese size bol eğlenceler denemeler...Y@sin arkadasımızında dedigi gibi üstünü acıp gezmek lazım denemek deil... mahmut abi harbiden önüne gelen dener artık senle işin zor valla
    Guzel kardesim sana soyle anlatayim; A araci B aracinin arka tamponunda ise B araci A aracinin 1 boy onunde oluyor. B araci ile A araci arasinda 1.5 boy varsa B araci A aracini totalde 2.5 boy gecmis oluyor. Hala anlamadiysan benim yapabilecegim birsey yok.
    Aksini mi iddia ediyorum senmi anlamiyorsun teke tek olan yokus yukari denemede 2-3-4 ondeyim 5. Vites 220-230 gibi tam yan yanayiz adamlarda aynisini soyluyor bende ama sen anlamiyorsun iligjnc..
    Herhangi bir bahane amacli degil bilgi notu olarak soyluyorum onceki sayfalarda dikkat ettiysen ayarimla ilgili sorunum oldugu konusulmustu bunun uzerine yazilimi afr'yi vs biraz inceledik; 5. Vites ayarimda sorun varmis 14 afr'de yuruyormus aracim, ayari duzelttik suanda 5. Vitesimin eskisi ile alakasi yok bilgin olsun.
    106 saxo vtec tarzi bir araciniz varsa onur sizle seve seve dener, doganla deneyecegini sanmiyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzellllllll ......... Can typer kazasız belasızz
    Sagolasinnn tesekkur ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konya da derecesi olanlada denerim sıkıntı yok ama kendi klasmanım artık lezzet vermiyor ondan s 2000 müüsait ise denemek istedim bnmle yarıştırmak istediğin ne varsa hhepsi ile yarışırım sıkıntı yok
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence teke tek denemede S2000 daha avantajlı, ikiye iki denemede ise Tayyar daha avantajlı olur. çünkü S2000 nin motoru iVtec değil, torku daha yüksek devirde alıyor. Tayyarın tork bandı daha iyi s2000'den..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maahmut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sizin kadar tercubeli degilim bu işde ama sunu merak ettim nasıl 2-2,5 boy oluyor senin arabanin kaputundan baslayıp benim arabanin arkasina kadar mi hesapliyoruz boy işini bana anlatsana bunu. Ilk mesajlar atildi birsey demedim Videoda da goruluyor zaten bende arabanin icindeydim sen boy farkına surucu koltuguna gore yapıyorsan evet bir boy fark var ama arabanın arka tamponu ile benim arabanın on tamponu arasına herhalde sadece bis sıgar.
    Boy konusunu onceki mesajimda acikladim. Videoya bakinca 29-30. Saniyelerde siz birakmadan once en son aramiza 2 tane bi sigar diye dusunuyorum o yuzden 1-1.5 boy yazdim, fakat onemli degil benim icin siz nasil diyorsaniz oyle olsun Yanlis anlasildiysa kusura bakmayin sizle alakali degildi oteki arkadas icin yazdim. Gayet dostca denedik ve bitti arada gerginlik olmasini istemem, beni kirmayip denediginiz icinde tekrar tesekkur ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel kardesim sana soyle anlatayim; A araci B aracinin arka tamponunda ise B araci A aracinin 1 boy onunde oluyor. B araci ile A araci arasinda 1.5 boy varsa B araci A aracini totalde 2.5 boy gecmis oluyor. Hala anlamadiysan benim yapabilecegim birsey yok.
    Aksini mi iddia ediyorum senmi anlamiyorsun teke tek olan yokus yukari denemede 2-3-4 ondeyim 5. Vites 220-230 gibi tam yan yanayiz adamlarda aynisini soyluyor bende ama sen anlamiyorsun iligjnc..
    Herhangi bir bahane amacli degil bilgi notu olarak soyluyorum onceki sayfalarda dikkat ettiysen ayarimla ilgili sorunum oldugu konusulmustu bunun uzerine yazilimi afr'yi vs biraz inceledik; 5. Vites ayarimda sorun varmis 14 afr'de yuruyormus aracim, ayari duzelttik suanda 5. Vitesimin eskisi ile alakasi yok bilgin olsun.
    106 saxo vtec tarzi bir araciniz varsa onur sizle seve seve dener, doganla deneyecegini sanmiyorum ..
    Mert yeni girebildim okudum şimdi yazılan çizilenleride bence fazla uzatıosun... Tamam 2ye 2 geçtin kabul ediyoruz inkar eden yokta. zorlama istersen 2-34 önde 230 nasıl kafa kafaya gittik yaa. yazmıssın oraya burun uzun oldugu için filan kırmamak için agzımı açmadım ama öldürme lütfen. ben 4de 200de vites degiştirirken 5 230 nasıl yanyana gidiyoruz senle hayır arabayı kullanan ben olmasam bende inanıcam..

Bu arada onur Soytam kardes seni tanımıorum sanırım cmt gece sanırım sende vardın.. Arkadasım prensib olarak saxo 106 ile yarıstırmıyoruz aracın.. Eski aracım benimde 106ydı her ne kadar derecelide koysan 13/61 ayna mahrutide koysan 5'i uzatsan cai taksanda yani ne yaparsan yap kusura bakma arkadasım..

O gece biz muhabbetine geldik denedik aracları ilk videoda geçildigimizi kabul etmemize ragmen 2-3. denemelerin adı geçmezken benim ve mahmut abin söylemesinden sonra kafa kafaya demeye başladınız onada tamam dedik. ben senle 230 görmemişken bile 230da kafa kafaya gittik. nasıl iş ise... Haa HV kırmızı type-r ile gördüm yol boştu ama senle o süratlere ulaşmadım bile...

Mahmut abi üstüne açalım gezelim Bak aracının eski sahibide aynı görüşte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert yeni girebildim okudum şimdi yazılan çizilenleride bence fazla uzatıosun... Tamam 2ye 2 geçtin kabul ediyoruz inkar eden yokta. zorlama istersen 2-34 önde 230 nasıl kafa kafaya gittik yaa. yazmıssın oraya burun uzun oldugu için filan kırmamak için agzımı açmadım ama öldürme lütfen. ben 4de 200de vites degiştirirken 5 230 nasıl yanyana gidiyoruz senle hayır arabayı kullanan ben olmasam bende inanıcam..

Bu arada onur Soytam kardes seni tanımıorum sanırım cmt gece sanırım sende vardın.. Arkadasım prensib olarak saxo 106 ile yarıstırmıyoruz aracın.. Eski aracım benimde 106ydı her ne kadar derecelide koysan 13/61 ayna mahrutide koysan 5'i uzatsan cai taksanda yani ne yaparsan yap kusura bakma arkadasım..

O gece biz muhabbetine geldik denedik aracları ilk videoda geçildigimizi kabul etmemize ragmen 2-3. denemelerin adı geçmezken benim ve mahmut abin söylemesinden sonra kafa kafaya demeye başladınız onada tamam dedik. ben senle 230 görmemişken bile 230da kafa kafaya gittik. nasıl iş ise... Haa HV kırmızı type-r ile gördüm yol boştu ama senle o süratlere ulaşmadım bile...

Mahmut abi üstüne açalım gezelim Bak aracının eski sahibide aynı görüşte.
    Emin ol bende son derece dostca denedim ve hala oyle konusuyorum aksi taktirde hersey daha farkli olurdu.
    Anladigim kadariyla sen simdi 220-230 ne neyse artik teke tek bana kafa cikardigini iddia ediyorsun sanirim ? Saka galiba kafami cevirdim sana baktim tam yan yanayiz sonra trafik durumundan biraktik. Eger kafa burun muhabbeti olacaksa hafta sonu hemen tekrar deneyelim bu defa arabayi benle esit kiloda biri sursun gene teke tek arkadanda kirmizi typer video ceksin ok mi kardesim ?

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerginliğe gerek yok bence araçlar güzel dostluklar bozulmasın boy muhabbeti bitmedi hiç bu forumda sizde bitiremezsiniz emin olun Ben istanbul'da bir kaç s2000 le denemiştim video vs yorum yapmadım hiç gerek yok.Üstündekilere göre bence benim eski arabam (videodaki s2000) iyi gitmiş adı üstünde deneme takılmaya gerek yok..

İyi muhabbetler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 denemenin adi gecmezken yazmissin ilk sayfayi bi okurmusun orda daha siz konuya dahil olmadan ben durustce yazdim teketek boyle boyle oldu diye.
    Benim adim MERT bende yalan olmaz kardesim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emin ol bende son derece dostca denedim ve hala oyle konusuyorum aksi taktirde hersey daha farkli olurdu.
    Anladigim kadariyla sen simdi 220-230 ne neyse artik teke tek bana kafa cikardigini iddia ediyorsun sanirim ? Saka galiba kafami cevirdim sana baktim tam yan yanayiz sonra trafik durumundan biraktik. Eger kafa burun muhabbeti olacaksa hafta sonu hemen tekrar deneyelim bu defa arabayi benle esit kiloda biri sursun gene teke tek arkadanda kirmizi typer video ceksin ok mi kardesim ?
    Bak güzel kardesim biz oraya iddaya deil iki muhabebt etmeye stress atmaya geldik. Videoyu yarım yamalak koyan sizsiniz iddalarda bulunan sizsiniz bana demeki şimdi şaka gibi... Sonucu ikimizde bilmemize ragmen halen uzatmaya dewam ediosun. Bizim aracımızda bi iddaımız yok eksoz filtre ile ne kadr bi idda yapılabilir. Sen şimdi diyosun eşit kilolar tamam kardesim hersey eşit olacaksa biraz bekle su beyin işi hallolsun bizimde deneyelim ondan sonra madem eşitlikden yanasın eşit olsun.. Kilo konusuna gelince bence benim kilomda birisini sen bul biz onla deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardesim biz oraya iddaya deil iki muhabebt etmeye stress atmaya geldik. Videoyu yarım yamalak koyan sizsiniz iddalarda bulunan sizsiniz bana demeki şimdi şaka gibi... Sonucu ikimizde bilmemize ragmen halen uzatmaya dewam ediosun. Bizim aracımızda bi iddaımız yok eksoz filtre ile ne kadr bi idda yapılabilir. Sen şimdi diyosun eşit kilolar tamam kardesim hersey eşit olacaksa biraz bekle su beyin işi hallolsun bizimde deneyelim ondan sonra madem eşitlikden yanasın eşit olsun.. Kilo konusuna gelince bence benim kilomda birisini sen bul biz onla deneyelim
    İddia yok muhabbetine denedik ama hirsina yenik dusup iddiaya ceviriyosun basit bi denemeyi..
    Evet sonucu ikimizde iyi biliyoruz haklisin
    Hersey esit olsun derken o surdugun arabanin orjinalden typerdan 40hp fazla oldugunu bilmiyorsun galiba
    Bende bi tane video var teke tek deneyelim demeseydin 2-2 deneseydik emin ol hepsini videoya ceker ve hepsini eklerdim ama MAALESEf 1 TANE VİDEO VAR BENDE.
    Arabami kimseye kullandirmiyorum kardesim sen arabani 100kg birine surdurursun olur biter.
    Beyin meyin ne takiosan tak beni ilgilendirmez, kafa burun muhabbeti yapiyosan benle suanki halinle dener kafa cikartir videonu eklersin. Beyinden sonra deneyelim dedigin icin zaten hersey anlasiliyor.
    Bizde R yok kardeşş her zaman denerim

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah can typer a cok güzel sesi gidişi durusu var
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah can typer a cok güzel sesi gidişi durusu var
    Sagolasin tesekkur ederimm

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LUTFU CNGNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracada maşallah
    Tesekkurler

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler gokalp

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence teke tek denemede S2000 daha avantajlı, ikiye iki denemede ise Tayyar daha avantajlı olur. çünkü S2000 nin motoru iVtec değil, torku daha yüksek devirde alıyor. Tayyarın tork bandı daha iyi s2000'den..
    Ya sen ne anlarsin s2000 den Sen git dizellere yorum yaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)