araçlara maşallah valla, güzel bir deneme olmuştur eminim. Allah kaza bela vermesin.
maşallah araçlara
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Maşallah araçlara.
Tesekkurler Omer
Evet gercekten cok iyi ilerde can'in yanina kardes bi s2k dusunuyorum bende, tesekkurler
Tesekkurler
Tesekkurler sagolun
Tesekkurler emre
Tesekkurler carbon king pampam
Eyw brocum
Tesekkurler
Aynen Kamer, emmeyi aldigim anda yüreğirden rica edicez![]()
masAllah araclara guzel deneme olmus s2k baya guzel gitmis...
Skn ye gelince Muharrem ve rbc faktoru diyelim...bende s2k ile denemistim sonic daha farkliydi ama 4.57 kisali Hali baya guzel oluyo s2kda 5 Sonu 3 boy anca oluyodu...
can Ctr icin onerim ufak bi afr ayari ve rbc havalar isindikca sapitiyor bildigin birde log al Mert iat ne alemde ***** antyada sicaklik efsane...![]()
Tesekkur ederim
Aynen ya bulabilsem alicam bi rbc ama yok yok yok
Sicakliklara gelince ben ayari yaptirdigimda 20-25 derece falandi su anda 40'li dereceleri buluyor, afr de sapitti aslinda biraz ama ilginctir araba 3 kisi bile 1 tane avans vurmuyo onceden kisin tek kisi vurdugunu biliyorum.
Ayar isini emmeyi takip yüreğir'den rica edicez artik![]()
Hazırla arabayı geliyorum Tekirova yolunda 3 teker yapacaz![]()
Maşallah iki Hondayada çok keyifli olmuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Teke tek de s2000 daha avantajli idi. 2 deneme yapildi biri 80 de yapildi s2000 kadranina gore digeri 75 de yapildi. Bu video daki deneme de 70 de baslandi. Bu deneme de Mert Kardesimiz aldi ama diger 2 deneme de bana İsmail kardesimin dedigi s2k aldi dedi. O kadar onemli de deil kimin gecip gecmedigi onemli olan guzel gece idi. Masallah 2 araca da.![]()
Teke tek olan denemelerin videoları varsa onlarıda ekliyelim dediğin gibi kimin geçip geçmediği önemli değil önemli olan tartışmasız güzel bi geceydi.Bizde arabamızı gördük bizim için çok iyi oldu eksik ne var ne yok farkettik hiçyoktan tekrar teşekkürler denemeye bucaktan çıkıp geldiğiniz için
![]()
Merhaba arkadaslar öncelikle sunu belirtim bu video 2 kisi 70de denendi ve mert kardesim gecti. Daha sonra teke tek 80de teklifinde bulundum ve denemede 3.vitesde mertin arac 1 boy kadar ondeydi 4de yanina gelip 4un sonunda S2k kafa uzatti. Diger denemede yani 3. Denemede mert 2. Vites 70 de deneme teklifindr bulundu bende kabul etmedim arasi olsun 75 olsun dedik bu denemede 5de kafa uzattim yani 1 deneme yani bu video yani 2ye2 olayinda 70de typer 70'i ile ewt dogrudr gecti ancak diger 2 videoda ben 230 lari gordugumde yanimda veya onumde typer yoktu haa sunuda belirtim aynada goremedim sakin yanlis anlasilmasin boy gibi birsey soz konusu deil.. Kafa uzatmayi siz nasil anliyorsaniz o.
Bu arada 61kg'im ve ilk deneme yani bunda uanimdaki arac sahibi mahhmut abim mert kadar var ve denemede benim ki v-tec altiydi.
Not: sakin yanlis anlasilmasin bunlari aciklamam gecti gecildi muhabbeti deil. İkiside antalya arabadi ve yine diorum yine diorum can typer'a 41 kere masallah sadece tamamini bilin istedim.
Eglenceli bi geceydi tesekkurler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)