User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
139 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Golf r nm 294 km top speed

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaslar turbo boost control cıhazını aldım 2.00 pik 1.95 yurutebılıyorum aracı değer dusmuyor ama çok tedirginim biryerini kıracam diye...ama araç dahada sapıttı rahat suan 460 hp ler cıkar torkta 500 u bulmuştur

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bi mail at melih revo ya, yada Baycuyla bi konus 1.8 ler normal diye duymustum ama 2 barda noolur bi ogren istersen,,
    TeamPASAOGLU

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih egt ile ilgili soruya hala doğru cevap verememissin. Egt diye sordukları şey exhaust gas temperature yani egzoz gaz sıcaklığıdir. Degerler 500-600-700 falan gibi rakamlar ve daha fazlası olur. Bu denemede sanırım 1000 dereceleri gormussundur. Ama anladığım kadarıyla egt saati yok aracında. Almanı tavsiye ederim egt şakaya gelmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih egt ile ilgili soruya hala doğru cevap verememissin. Egt diye sordukları şey exhaust gas temperature yani egzoz gaz sıcaklığıdir. Degerler 500-600-700 falan gibi rakamlar ve daha fazlası olur. Bu denemede sanırım 1000 dereceleri gormussundur. Ama anladığım kadarıyla egt saati yok aracında. Almanı tavsiye ederim egt şakaya gelmez
    ŞİMDİ bu doğru cevap verememişsin cümlesine bir anlam veremedim açıkçası,ayrıca bana nedemek oldunu öğretmeye çalışma durumuda biraz komik olmuş sanki...1000 değerleri görmüyor benim aracım okey...ya benim görme duyularımda bir sıkıntı var yada egt cihazım bozuk ,yada egt cihazım yok ben var sanıyorum ,eşsiz bilgin için teşekkurler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki sonuç olarak EGT kaç oluyo basıldıgı vakit, cok güzel hızlanması var stabil olarak kullanırsınız inşallah.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler dereceler 900 gıbı tehlıke arzedıyor sonuç olarak egsoz sıcaklıgı demek motor sıcaklıgı demekte denebılır kırılmalar zaten yuksek ısıdan fazla çevirmeden aktarım organlarının ...bu sebeplerden dolayı oluyor

byspecial
    Misafir

Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ŞİMDİ bu doğru cevap verememişsin cümlesine bir anlam veremedim açıkçası,ayrıca bana nedemek oldunu öğretmeye çalışma durumuda biraz komik olmuş sanki...1000 değerleri görmüyor benim aracım okey...ya benim görme duyularımda bir sıkıntı var yada egt cihazım bozuk ,yada egt cihazım yok ben var sanıyorum ,eşsiz bilgin için teşekkurler...
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki sonuç olarak EGT kaç oluyo basıldıgı vakit, cok güzel hızlanması var stabil olarak kullanırsınız inşallah.

tesekkurler dereceler 900 gıbı tehlıke arzedıyor sonuç olarak egsoz sıcaklıgı demek motor sıcaklıgı demekte denebılır kırılmalar zaten yuksek ısıdan fazla çevirmeden aktarım organlarının ...bu sebeplerden dolayı oluyor

Melih Bey pardon ama hala sorulan sorunun cevabı yok )

Sizin EGT'niz sorulmuş lakin siz kaç derecede tehlike arz ettiğini yazmışsınız. Douu bey'in dediği gibi hala sorulan sorunun doğru bir cevabı yok .

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam 900 demiş işte neyin peşindesiniz anlamadım. . ya da ben de yanlış anlıyorum ....

araç yüklenmiş , amatör biri 1 günde kırar bunu. profesyonel olduğu belli, kolay mı bu tip makinayı kullanmak...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 900 demiş işte neyin peşindesiniz anlamadım. . ya da ben de yanlış anlıyorum ....

araç yüklenmiş , amatör biri 1 günde kırar bunu. profesyonel olduğu belli, kolay mı bu tip makinayı kullanmak...
    Tabiki kolay degil bu tarz araçları kullanmak bizde merak ediyoruz o yüzden degerleri ilk yapılan Golf R projesi yanılmıyosam ben görmedim Türkiyede. Merak etmemiz normal degil mi sizce?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neden kirilsinki,
    guvenlik limitleri dahilinde korumalar atlanmamistir, kotu benzin denk gelse gider baska.
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byspecial Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih Bey pardon ama hala sorulan sorunun cevabı yok )

Sizin EGT'niz sorulmuş lakin siz kaç derecede tehlike arz ettiğini yazmışsınız. Douu bey'in dediği gibi hala sorulan sorunun doğru bir cevabı yok .
    cevabı varda siz okumamış ve nedenini sormuşsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne egtymıs arkadas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne egtymıs arkadas
    aynen...kendimden şüpe eder oldum bitanedaha mı egt alsam

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ciddi anlamda egt nin kaç olduğunu merak ediyorum.
    egt göstergesinde 6.7 gibi bir rakam okuyamazsınız
    afr göstergesinde de o rakamlar okunmaz.
    dip gaz giderken acaba yağ basıncınımı okuyosunuz?

+ olarak egzos sıcaklığı motor sıcaklığı demek değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmedigini mi idda ettim ben ? adam egt diyo 11.8 diyosun. sonra bir daha egt diyo bu sefer 6.7 diyosun. sonra 900lere gelince tehlike arz eder diyosun. bunları herkes biliyor burda zaten. senin aracında egt kaç dereceye cıkıyor onu sordu herkes. kimse sana bilgisiz veya araba kullanamayan demedi. yazılan yorumların içinden en olmayacak şeyi seçip yorum yapma. yüzyüze bakan insanlarız sonuç olarak. egt degerini yaz derece olarak herkesin sorusu cevaplanmış olur bu kez. senle bir sorunum olsa ima etmem bilmiyorsun derim ayrıca. yazdıklarımın altında ima arama boş yere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmedigini mi idda ettim ben ? adam egt diyo 11.8 diyosun. sonra bir daha egt diyo bu sefer 6.7 diyosun. sonra 900lere gelince tehlike arz eder diyosun. bunları herkes biliyor burda zaten. senin aracında egt kaç dereceye cıkıyor onu sordu herkes. kimse sana bilgisiz veya araba kullanamayan demedi. yazılan yorumların içinden en olmayacak şeyi seçip yorum yapma. yüzyüze bakan insanlarız sonuç olarak. egt degerini yaz derece olarak herkesin sorusu cevaplanmış olur bu kez. senle bir sorunum olsa ima etmem bilmiyorsun derim ayrıca. yazdıklarımın altında ima arama boş yere
    11.8 dıdıgımde sonra uykusuz oldumu soyledım yanlıs anlamısım dedım sonra 6.7 dememdekı değer egt cıhazı gorduysen sımdıyekadar 12345...dıye cıkıyor yanı 600 700 demek ıstemıstım ama sen anlamk ıstemedın sanırım...ayrıca araba kullanamayandan dıye bısey yazmışşın onu anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddi anlamda egt nin kaç olduğunu merak ediyorum.
    egt göstergesinde 6.7 gibi bir rakam okuyamazsınız
    afr göstergesinde de o rakamlar okunmaz.
    dip gaz giderken acaba yağ basıncınımı okuyosunuz?

+ olarak egzos sıcaklığı motor sıcaklığı demek değildir.
    ben egsoz sıcaklıgı derken şayet sıcaklık coksa motorun ısısıda halıyle o derece ısınacak anlamında söyledim...ayrıca benım egt cıhazımda 100 200 300 diye çıkmıyor 1 2 3 4 diye çıkıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten hepsi öyle cıkar melih.. bende yok sanmışsın sanırım da bendede var..ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme.. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 olarak yazar.. içindede x100 diye bir ibare bulunur.. aynı devir saatlerinde oldugu gibi.. neyse 600-700 dereceler gayet güzel degerler egt için.. umarım bir sorun cıkmaz..

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah top speed fenalarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)