Bu da 2.fragman olsun =)
Limitsiz 'Teaser' voL.2 on Vimeo
Olur inşallah bir günAma mecbur öyle yapıyorlar çünkü televizyonun hitap kesmi kadınlar zaten
İnşallah. Allah büyükPiston'u da Oytun ve Buğra abilerle beraber 20 dakika da yarattık, 1 ay içerisinde yayına girdik. O da bir hayaldi sonuçta, ama beraber başardık. Gerçi bu proje biraz tehlikeli, devlet neder, orasını bilmiyorum
Teşekkür ederim kardeşim3.fragmanda gelebilir her an
![]()
hayırlı olsun herzamanki gibi muhteşem emeğine sağlık buğra![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
fragman başarılı
Zalimler için yaşasın cehennem..
Bu da 3.fragman olsun =) Pazarı boş geçirmek istemedim =)
Limitsiz 'Teaser' voL.3 on Vimeo
ailecek izlenecek bir dizibizim aile biraz hızlı olduğudan sorun yok
yanlıç çekimler ve görüntü çok başarılı ellerıne saglık
![]()
Abi sen showmax taki barkın abinin sunduğu pistonu yayınlayan değilmisin. Facebookda piston sayfasından her hafta izliyordum ama sonra en son 10. bölümdü sanırım yayınlanmadı baya süre. pistonun çekimlerini falan sen mi yapıyorsun abi?
Bu arada fragmanlar çok profesyonel
ellerinize saglık gerçekten müthiş çekimler olmuş..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Teşekkür ederimBakalım, kısmet..
Evet. Proje'yi zaten Buğra Yıldırım ve Oytun Öztümer ile beraber hazırladık. Buğra ve Oytun'un vakitsizliklerinden ötürü 4.bölümden sonra da Barkın ile devam ettik. Piston'u ben çekiyordum evet, fakat 5.bölüme kadar sadece ben çektim. Barkın'lar daha sonra kafalarına göre takıldılar çünkü ben MasterChef Türkiye'ye başlamıştım ve vaktim yoktu.
Ama proje kimin diye soruyorsan; Buğra Akpınar, Buğra Yıldırım ve Oytun Öztümer'in. Barkın zaten şu an kendi projesini yapıyor ulusal bir kanalda.
Piston ile ilgili bir çok ulusal kanaldan teklif gelmeye başladı. Belki yakın zamanda tekrar yayına girebilir.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. SanmıyorumHani küçümsediğimden falan değil, 3 sebebi var;
1. Ben o kadar emek harcadıktan sonra yaptığım iş ile dalga geçilmesini istemiyorum. Gerçi, Hıncal Uluç gayet başarılı eleştiriyor ve yorumluyor ama Okan Bayülgen biraz abartıyor. Eleştirmeleri güzel ama alay etmeleri yanlış.
2. Torpil ile dönen bir proje. (Bkz : Can Sarcan) (Bkz : Okan Bayülgen'in aile dostu.)
3. Çalıştığımdan dolayı vaktim yok.
Teşekkür ederim. Biliyorum, ama ilgilenemiyordum. Projeyide kapatamamıştım o zamanlar. Lanet etmiştim bir süre zaten.
Şu an Mobility Channel adında, Türkiye'nin ilk ve tek otomobil ve mobil içerikli tv kanalında yönetmenlik yapıyorum. CNN Türk'te extreme bir programda Yardımcı Yönetmenlik yapıyorum. Riddim TV adında 2 senedir devam eden bir projem var hala.
Ne zaman yorgun düşücem, inan onu çok merak ediyorum
Her ne kadar eskisi gibi otomobil klipleri çekecek vaktim olmasa da, Mobility Channel'da bunun olması için ekipçe elimizden geleni yapıyoruz.
Abi gerçekten tebrik ediyorum nefes almadan çalışıyorsun maşallah.
Nerden takip edebiliriz peki mobility channelı. Pistondan beri takip ediceğim güzel program bulamadım. Gerçekten senin çekimlerinde hastasıyım eğer izleyebilceğimiz bi kaynak varsa süper olur. (pistonda geçişlerdeki kısa klipleri özledm vallahi her program acaba bu hafta hangisini göstercekler diye merak ediyordum)
Teşekkür ederim. Bir nevi re-edit aslında =)
Teşekkür ederim tekrar. İnşallah meyvalarını yiyebilecek bir ömrüm olur =)
Mobility Channel;
D-Smart 227'de, Teledünya 217'de, Uydu Frekansı'nda ve LiveStream'de mevcut. Çok yakın zamanda da Tivibu ve Digiturk'te yayına başlayacak eğer anlaşmalar dilediğimiz gibi sonuçlanırsa.
Piston ayarında bir çok çekim var, merak etme =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)