Abi yine mühteşem bi iş cıkartmişsin ellerine sağlik umarim devami gelir.
Ama böyle şeylerin trafikte yapilip videoda gözükmesi emniyet için sıkıntı yaratmaz mi
Abi yine mühteşem bi iş cıkartmişsin ellerine sağlik umarim devami gelir.
Ama böyle şeylerin trafikte yapilip videoda gözükmesi emniyet için sıkıntı yaratmaz mi
güzel videolarınız var, tebrikler. Bunlardan bir derleme yapıp bu video-yapımcı yarışmasına katılsanız uygun olur bence.
Teşekkür ederim. Valla vakti zamanında TT'den kimse alınmadıysa, ben hiç alınmam diye düşünüyorum =) Trafikte gazlamayan var mı şu an, bilmiyorum.
Belki iyi bir laf etmiyorum ama hiç değilse dürüstüm
Şu an hala görüşmeler sürüyor ama Digitürk birazcık abartmaya başladı fiyatlandırma konusunu. Belki bir süre girmezler çünkü yeni bir kanal daha açıyorlar.
Teşekkür ederim. Bütün beni seven arkadaşlarım bunu söylüyor. Hatta daha geçen Mehzent belirtmiş, Allah razı olsun. Benim vaktim pek yok. Ondan öte, senaryo yok kafamda pek. Aslında var bir tane ama tıkandım kaldım, sonu gelmiyor. Şizofren bir çocuğun otomobillerle olan tutkusunu anlatıyor ama sonunu "HADİ BE!" dedirtmek lazım.
Eski prodüksiyonlarımlada katılmaya gerek yok. Daha iyisini yapıp sunmak iyi olur düşüncesindeyim. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışır. Bende rezil olurumBir hikayeleri yok çünkü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)