şimdi şöyle bişey var, sen demişsinki 4 barlık pompamı çıkardım 5 bar taktım die,
demekki 5 barlık pompanda araban zengin karışıma kaldığı için fazla benzinden boğmuş ve geriye düşmüş,
sonrasında 4 barlık pompaya geri döndüm düzeldi demişsin. çünkü 4 barlık pompanda araban tam yakıtın kıvamında gidiyomuş.
sonuç : eğer 5 barlık pompanı takıp aracına yazılım yaptırsaydın ve benzininin AFR den ayarını yaptırsaydın daha iyi yararını görürdün. senin meselen bundan ibaret..
fazla merak iyi degildirgerekenler akhisarda verilecektir illa ögrenmek istiyorsanız UTKU SELAMOGLU undan ögrenebilirsiniz ankarada ac ile gece deneme yapan şef kadir e tugbay üstada burdan kucak dolusu hp yolluyorum
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
eywallah bıladerım sevınırım keske gecen olsada bizde üstüne bişeyler yapsak arabamda malzeme yoqq tam anlamıyla herkeste olan seyler kı onlardan eksıklerım bile war..herkes emek werıyo herkesın hakkı bişeyler terleme meselesine gelınce ızmırde 2 yarıs cok keyıfsız gectı zaten umarım akhısarda terlerız
sende uzatma ıstersen bıladerım yazdıgın yazıda akhısarda gazlayan araclarda walbro war demıssın bende hepsinde yoqq mısal kendı aracım anladın atalya falanda gecmıyodu o sebebten yazdın sımdı sende yazmıssın onu kastettıgını sıkıntı yoqq![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)