User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
180 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: OnurSoytam VTS & HACI 106 GTI roll denemeleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse problem yok onur yabancımız değil oda biliyor işin aslınıda işine gelmiyor
    evet söylüyorum rüzgar yapmasaydım 1 araba geçilirdim fazlası olmaz ama yarış bu rüzgar da yaparım gökde gürletirim... rüzgar yaparakta olsa 200 de bıraktığımızda önündeyim
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onurr yaz bakayım arabalarda neler söküldü. Ağırlıklara göre bır dengeleme yapalımmm.
    evet erdinç abicim ikimizinde koltukları sökük bnm hava ala bilmem için fiber kaputum vardı
    ağırlık eşitliyeceğimize piston,hafif volan,headers,baskı balata egzantrik lastik 14/60 kısa roll için harika farklarını da eşitlediğimizde neler olur

ben bu speclerdeki bi araba böle koşuyorsam bu işi az çok öğrenmişiz
    ayrıca bu sküleme tarzı soft bi sökülme idi bnm için ben böle yarışmam normalde

DS 106 da söküktü hemde specleri benden çoook daha üstün maksat eğlenmek
    Dr.Ecu AntaLya

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet erdinç abicim ikimizinde koltukları sökük bnm hava ala bilmem için fiber kaputum vardı
    ağırlık eşitliyeceğimize piston,hafif volan,headers,baskı balata egzantrik lastik farklarını da eşitlediğimizde neler olur

ayrıca bu sküleme tarzı soft bi sökülme idi bnm için ben böle yarışmam normalde

DS 106 da söküktü hemde specleri benden çoook daha üstün maksat eğlenmek
    SEN KESIN 10 ARABA GEÇERSİN ONURUMM RÜZGAR *** YEMİŞ YANINDA FIRTINA GİBİSİN MAŞALAHHH
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SEN KESIN 10 ARABA GEÇERSİN ONURUMM RÜZGAR *** YEMİŞ YANINDA FIRTINA GİBİSİN MAŞALAHHH
    erdinç abicim bide ağırlık eşitlemesi yapalım diyonuz speclerinize bakmadan
    Dr.Ecu AntaLya

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur şu saxoyu sat bizde kurtulalım sende ama bu seferde typer alırsın yavrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur şu saxoyu sat bizde kurtulalım sende ama bu seferde typer alırsın yavrum
    typer almam kanka alırsam EG alırım içne K20 atarım muhahhah biraz zaman alır ama yaparsam öle yaparım
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abdullah abiii bana vtec i satarmısın
    Dr.Ecu AntaLya

waterboy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Hondaya bineceksen hediyem olsun Onur'um

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı waterboy07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen Hondaya bineceksen hediyem olsun Onur'um
    abilerin gülü harikasın yemin ederim
    Dr.Ecu AntaLya

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur senin şu güç/ağırlık hesaplarına hastayım yaa Kısa=filtre+egzantrik; Beyin=şanzıman+egzantrik+hıdır; koltuğum senin hıdırına denk gelir, egsozum bilmemneyine denk gelir.... falan, filan, fişmekan

Lidyalılar iyiki parayı bulmuş yoksa takas geleneği devam etse bir parça için insanlar sana ne parçalar bayılacaktı

Arabalara maaşallah, tekerinize taş değmesin.

Not: Denemeleri üniversite yolunda yapında balkondan izleyek

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kcann la deneyeceginiz dogrumu? bana şaka deyin lütfen..
    dynojet w. Z1000SX

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah çok güzel denemelerdi hacım araba güzel yürüyor çok az bir farkta olsa öndesin ben kendi aracımla buna şahit oldum onur kardeşim senın aracında çok iyi pistonun yok ama rüzgar felan derken ıyı koşturdun atını ama ben arkanızdan gelirken bile gerildim yanımda alper abiyle mustafa vardı acayip yakınsınız birbirinize birde senın şu ani gaz kesmelerin yada fren yayapışın benı çok şaşırttı altımızdaki kötü bir araç olsa sana bagajdan girip komşu olucaktık kendınıze dıkkat edin allah her ikinizede kaza bela vermesın devamını bekliyoruz
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın ümit kardeş Allah razı olsun

alp07vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07HV327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah çok güzel denemelerdi hacım araba güzel yürüyor çok az bir farkta olsa öndesin ben kendi aracımla buna şahit oldum onur kardeşim senın aracında çok iyi pistonun yok ama rüzgar felan derken ıyı koşturdun atını ama ben arkanızdan gelirken bile gerildim yanımda alper abiyle mustafa vardı acayip yakınsınız birbirinize birde senın şu ani gaz kesmelerin yada fren yayapışın benı çok şaşırttı altımızdaki kötü bir araç olsa sana bagajdan girip komşu olucaktık kendınıze dıkkat edin allah her ikinizede kaza bela vermesın devamını bekliyoruz
    ümit sözümü dinlediğin için teşekkürler yok sa bu gün buralarda bunu yazamaz dık
    aydoğdu garage

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp07vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümit sözümü dinlediğin için teşekkürler yok sa bu gün buralarda bunu yazamaz dık
    aynen abi iyiki uyarmışsın yoksa sıkıntı olabilirdi
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07HV327 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümit usta sizin gördüğünüz sadece hacı abinin önde olduğu yerler her yarışta bunu söylüyorsun bnm rakibin önde olduğu yerleri sölüyorsun normalde senle bi sorunumuz yok derdimiz yok ama önceden deneme muhabbetinden dolayı içinde bana karşı bi ufakta olsa bi kırgınlık var bunu her seferinde bnm denemerime yansıtıyorsun bnm araba içinden çektiğim videolar yalanmı gösteriyor yada ben bi oyundan mı çekim yaptım sırıf inat için bnm her seferinde geçilmemden yana konuşiorsun

neyse sıkıntı yok

kanka ayrıca bi denemenin ara hızlarındaki gidişe değil sonuna bakılarak geçen geçilen belirlenir
    Dr.Ecu AntaLya

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümit usta sizin gördüğünüz sadece hacı abinin önde olduğu yerler her yarışta bunu söylüyorsun bnm rakibin önde olduğu yerleri sölüyorsun normalde senle bi sorunumuz yok derdimiz yok ama önceden deneme muhabbetinden dolayı içinde bana karşı bi ufakta olsa bi kırgınlık var bunu her seferinde bnm denemerime yansıtıyorsun bnm araba içinden çektiğim videolar yalanmı gösteriyor yada ben bi oyundan mı çekim yaptım sırıf inat için bnm her seferinde geçilmemden yana konuşiorsun

neyse sıkıntı yok

kanka ayrıca bi denemenin ara hızlarındaki gidişe değil sonuna bakılarak geçen geçilen belirlenir

haticeye değil neticeye bakacaksak onur kardeşim 160 170 de 1 boy gerime düştüğünde rüzgarıma girmeyeceksin güzel kardeşim açılmaya başlayınca sokulma o zaman herkes görsün neyin ne olduğu ümit ve diğer arkadaşlar gerçekleri söylüyor.... TMM antalyanın en iyisi sensin seni kimse geçemez....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haticeye değil neticeye bakacaksak onur kardeşim 160 170 de 1 boy gerime düştüğünde rüzgarıma girmeyeceksin güzel kardeşim açılmaya başlayınca sokulma o zaman herkes görsün neyin ne olduğu ümit ve diğer arkadaşlar gerçekleri söylüyor.... TMM antalyanın en iyisi sensin seni kimse geçemez....
    abicim kusura bakma ozaman ama sende 3 araba veya 2 araba önümde gitte rüzgarına giremeyeyim

herkez gerçekleri söylüyor çünki senin arabanın speclerine bakarak neyin ne olduğuu söylemeye çalışiorlar her şey spec değil ama videolarda görüldüğü gibi

benden hızlı olan varsa tüneline sokturmadan önümden uzayark gitsin rüzagarına girdim ve geçtim muahahahah

bak mesela bnm her zaman bi ( B ) planım vardır rakibini geçebilmek için hızlı olmucaksın hızlı düşüniceksin
    NOT : bende her zaman aksine Hatice ile yürürüm Netice ye bakarım netice önündeyim abilerin gülü bülbülü sümbülü

ama işte sizi saxo kadar olmasada çok seviyorum
    Dr.Ecu AntaLya

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartısmaya gerek yoqq yarım boy 1 olsada önde gidiyor ama onur soytam nickli arkadas videolarını zevkle gülerek izliyorum vtec denemeesınde debriyaj specten sonra 106 denemesınde rüzgar spec yapmıssın fena araba kullanıyosun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)