maşallah ..
maşallah ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Bülent abi selam pmden telefon numaranı atarmısın. Benim telefonu garantiye göndermiştim dönüşte tüm numaralar silinmiş.
Güzel gidiyor maşallah, iyi biri çıkıp yokuş aşağı basmışsın dememiş şaşırdım![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
maşallah güzel indirmiş..body kit,spoiler vs vs dahada extraları vardıronları sökseniz hem görüntü hem gidiş çok daha iyi olur..
masallah cok guzel hızlanıyo
bende bı kac gundur bakıyorum rover lara hem uygun hem baya hızlı ama parca sıkıntısı yada kronik bı rahatsızlık cıkartırmı dıe korkuyorum![]()
öncelikle teşekkürler,
rover'ın parça ve kronik sıkıntısı yoktur üretim ingilterede olduğu için daha çok soğuk iklim arabasıdır bu nedenle soğutma sistemi üzerinde ufak değişiklik ile birlikte çelik conta takılırsa hiç bir sorun çıkarmaz.Rover'ı Bmw satın aldığı dönemde teknolojisini kullanmış ama rover ürettirmemiştir fakat bir kaç modeli ortak çıkarmıştır ama ülkemizede bu modelleri satmamıştır.Yedek parça olarakta çok rahat bulunmakta ve fiyatı opel,bmw vb markalardan daha ucuzdur.Rover bazı markalar gibi ikinci el satışı(haksız karalamar nedeni ile) zordur.Rover honda ile ortak üretim yapmıştır ve ülkemizde de bu arabalar oldukça fazladır örneğin rover 216 gti coupe'de honda crx motor vardır 130 hp bilene çok keyifli bir arabadır...![]()
Araç 10 numara gidiyor abi, kısa sürede yeni videoları bekliyoruz. Deviride biraz arttırsan daha iyi olucak 8k gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)