bende tam 1.4 tsi la deneyin yazmıstım 1.4 astra bulmussunuz.yalnız focus 3.vitesin sonlarına doğru yığılmaya başlıyor
Maşallah araçlara , astra ağır gibim...
Golf 5 140lık olsaydı sonuç farklı olurdu sanki
140 lık golfle denemeyin bu astra 122 ayarı gibi bişey heralde hatta azıcık yavaş bile olabilir.122 lik golf geçiyo filan diye gormustum astrayı
Bu akşam Emrecan(KVB) ile denedik. Astralı arkadaş neyazıkki gelemedi.
ilk denemede Ben kullanıyorum; Turbo Getz 2 kişi Focus 3kişi, genel olarak dünkü Astrayla aradaki fark kadar fark vardı ama hiç kafa çıkaramadım.
Sonrakinde Ben indim Abimle CUB'u bıraktık araçta onlar denediler. geriden geldi bizim focus yine. KVB nin getzin maşallahı var seside gidişide çok güzel.
Dip not: Turbo Getz 16"jantlarıyla Astrayı 1-2 boy geçiyormuş, Bugün getz te tenekeler vardı, Bize dün astranın attıgı kadar anca fark attı.
Dİp dip not: dün bizde yazılım vardı ama bugün yazılım yok artık serviste orjinal yazılımı yüklettik. Yani sadece KAt iptali ve filtre var.
Asıl sonucu müsait olursa yarın astrayla yürüyünce görücez.
Fusion35 ------> OnurD.
Zevkli denemeler oldu teşekkür ederim ayağınıza sağlık. İyi dilekleriniz için de çok teşekkürler. Bizdeki videoları yüklüyorum şimdi, birazdan link veririm.
sıralı sistem lpglerde sağlam işcilik ve kaliteli malzemelerle araçların performansında farkedilecek bi değişme olmuyor
Focusun yazılım aem cai we kat iptali ile uzayıp gitmesini bekliyordum wideo başlarken...
Şaşırdım yani...
Üstelik 200kg daha hafifmiş...
Bir terslik war mutlaka bir yerlerde demek ki...
hocam bornova konak tarafı fılan denıyormusunuz? bidaha toplu deneme olursa bende gelmek ıstıyorum maksat muabbet olsun![]()
hanı bana msj unuttun benı onurorjınal yazılım daha mı ıı oldu sımdı fark varmı ? bu arada revo ford a da el atmıs dıe bılıyorum araca focus st 225 lık ler ıcınmı gecerlı sadece eger ole deılse 1 kere para verıp en ıyısınden yaptırmk daha ii
Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim, Turbo Getz LPG'lidir. Deneme LPG'de yapılmıştır![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)