User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Focus ST130 vs. Astra 1.4T 140hp

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yanı dizel degılmı getz :S:S
    Hayır, benzinli 1.3 Sonradan Turbolu 0.4 bar basıyor, turbosu KKK K16 ve LPG'li Çok eğlenceli
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focusun yazılım aem cai we kat iptali ile uzayıp gitmesini bekliyordum wideo başlarken...

Şaşırdım yani...

Üstelik 200kg daha hafifmiş...

Bir terslik war mutlaka bir yerlerde demek ki...
    İlk fırsatta AStrayla deniyince tekrar daha net konusucam.
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bornova konak tarafı fılan denıyormusunuz? bidaha toplu deneme olursa bende gelmek ıstıyorum maksat muabbet olsun
    Biz genelde mavişehirde takılıyoruz. denemeyle falan çok işimiz olmaz amacımız sadece aracın durumunu netleştirmek istiyoruz
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hanı bana msj unuttun benı onur orjınal yazılım daha mı ıı oldu sımdı fark varmı ? bu arada revo ford a da el atmıs dıe bılıyorum araca focus st 225 lık ler ıcınmı gecerlı sadece eger ole deılse 1 kere para verıp en ıyısınden yaptırmk daha ii
    Kanka misafirim geldi, Astra gelemedi, Emrecanlada bostanlıda bulusup bi denedik. 10dakika anca durduk yani ta ordan gelmeni istemedim. Şu yazılımlı nasıl yazılımsız nasıl işini netleştirince bi st bulup güzel bir deneme yaparız yine.
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımı kime yaptırmıstın paranı geri aldınmı_?
    Ben kıçımın altındaki araçtaki aradaki negatif farkı hissediyorum ama dediğim gibi sadece hissedebiliyorum, somut bir örnek olsun elimdeki net konuşabileyim. Belki bizim aracımızda sorun vardır diyorum hala Astrayla deneyip görcez. şimdi birşey söyleyip kimseyi haksız yere zan altında bırakmak istemem.
    Fusion35 ------> OnurD.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım kardeşim . zaten araç stock oğlu stock b5 1.8 125 ps atmo benimde amacım aracın nasıl gittiğini görmek yoksa geçtik geçildik muabbeti yapacak değilim.ayrıca üzerinde emeğim yokki hırs yapıp geçmeye çalışayım zatn normal şartlarda boy boy koyman lazım. tabi st de gerçekten problem yoksa ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım kardeşim . zaten araç stock oğlu stock b5 1.8 125 ps atmo benimde amacım aracın nasıl gittiğini görmek yoksa geçtik geçildik muabbeti yapacak değilim.ayrıca üzerinde emeğim yokki hırs yapıp geçmeye çalışayım zatn normal şartlarda boy boy koyman lazım. tabi st de gerçekten problem yoksa ...
    Ya gecenin korunde oyle yarim cumle yazmisim yok istemem gibi olmus
    Firsat bulunursa denenir herturlu. Hatta varsa tanidik standart bi st yaninda getir, ben bulamadim da
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus gene gitmesi gerektiği kadar gitmiş çok öyle ultra perf. bi araç değilki ztn, gene iyi yürümüş diye düşünüyorum, deneyenlerin ayağına sağlık
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afr yi görmeden bnce yazılım çip vss saçma geliyor bana çünki bi anlamı yok yaptığın işe yarıyormuu yatamıyormuu göremiyorsun
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afr yi görmeden bnce yazılım çip vss saçma geliyor bana çünki bi anlamı yok yaptığın işe yarıyormuu yatamıyormuu göremiyorsun
    İllaki dedigin gibi daha iyi anlasilir. Astrayla yazilimli haliyle nasil gittigi belli, bide orjinal dener anlariz neyin ne oldugunu
    Fusion35 ------> OnurD.

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focus gene gitmesi gerektiği kadar gitmiş çok öyle ultra perf. bi araç değilki ztn, gene iyi yürümüş diye düşünüyorum, deneyenlerin ayağına sağlık
    bu specler deki focus'un bundan daha iyi gitmesi gerekiyor.

@Fusion35 :

aracını iyi kontrol ettir bence. yazılımı kim yaptı ve neye göre yaptı yapan arkadaş?
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu specler deki focus'un bundan daha iyi gitmesi gerekiyor.

@Fusion35 :

aracını iyi kontrol ettir bence. yazılımı kim yaptı ve neye göre yaptı yapan arkadaş?
    Dedigin gibi hersey yolunda olsa; chip+cai+kat iptaliyle 15-20hp arasi almasi gerekiyor. Ama videoya gore gic 145lik bir focus gibi yurumuyor. Yazilimi sildirtip orjinale donduk serviste. Orjinalde ayni bilemedin biraz daha iyi gibi geliyor. Ama iste astrayla tekrar ayni sartlarda denemeden birsey yazmam yada demem dogru olmaz. Suan kat iptali ve filtreli olarak turbo getz le yuruttuk 160a kadar arkasindan ayrilmadik cok fazla ama ustune zaten yetismemiz imkansiz focusun ne oldugu belli sonucta. Focusun suanki (katiptali ve cai li) performasi olmasi gerektigi gibi gibi. Kiyas yapabilcek bir arac bulur bulmaz dener anlariz zaten ona gore degerlendiririz.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim 3 sayfa oldu herkes bişey söylüyorda bencede yaklaşık 150 bg ye yakın bi st de bole gıtmez kağnı gibi resmen bunda var bişey . tamam st ler aman aman gitmiyorda bukadar da olmaz yani . getz i geçme imkanın yok hafif ve turbolu zaten ama stock astrayı geçmen lazımdı hem ağır hemde öle TSİ tarzı bi gidişi yok astralar biraz eco motor kalıyo

ayrıca st araç bulursam getireyım gerci etrafta hiç st yok bizim buralarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bişsey daha zetec motor lar ne yapılsa randıman vermıyo bu bi gerçek motora dokunup ta ahım şahım güç alan yok. arakadaşın dediği gibi afr yi görmeden sağlıklı gidip gitmediğini anlayamassın anca böle oldumu olmadımı diye düşünürsün. eğer stock binmekse bilememde biraz zevkini alayım dersen bi wideband al ve sonra tekrar yazılım yaptır lpg yide afr ayaralrına göre kalibre ettir

cloverleaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedigin gibi hersey yolunda olsa; chip+cai+kat iptaliyle 15-20hp arasi almasi gerekiyor. Ama videoya gore gic 145lik bir focus gibi yurumuyor. Yazilimi sildirtip orjinale donduk serviste. Orjinalde ayni bilemedin biraz daha iyi gibi geliyor. Ama iste astrayla tekrar ayni sartlarda denemeden birsey yazmam yada demem dogru olmaz. Suan kat iptali ve filtreli olarak turbo getz le yuruttuk 160a kadar arkasindan ayrilmadik cok fazla ama ustune zaten yetismemiz imkansiz focusun ne oldugu belli sonucta. Focusun suanki (katiptali ve cai li) performasi olmasi gerektigi gibi gibi. Kiyas yapabilcek bir arac bulur bulmaz dener anlariz zaten ona gore degerlendiririz.
    Dostum bende 145 QV var150'lik. 1240kg +lpg suan sadece filtre ve egzoz var.Sanki benim qv'de biraz nazlı gibi istersen bi ara deneyebiliriz ikimiz içinde deneme şansı olur belki seninde aklındakinetleşir.Ben hatay tarafında oturuyorum bi yerde buluşup bikaç muhabbet üstü deneme yapabiliriz.Özellikle önümüzdeki hafta içinde olursa harika olur.
    coure sportivo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cloverleaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende 145 QV var150'lik. 1240kg +lpg suan sadece filtre ve egzoz var.Sanki benim qv'de biraz nazlı gibi istersen bi ara deneyebiliriz ikimiz içinde deneme şansı olur belki seninde aklındakinetleşir.Ben hatay tarafında oturuyorum bi yerde buluşup bikaç muhabbet üstü deneme yapabiliriz.Özellikle önümüzdeki hafta içinde olursa harika olur.
    Terbiyesizlik yapma adamı 50 boy geçicen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok artık daha nelerfazla ağırımValla dostum bi sorun var sankiyaa sıkıntılı gidiyor
    bu arada Q4 kokuları alıyorum
    coure sportivo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok artık daha nelerfazla ağırımValla dostum bi sorun var sankiyaa sıkıntılı gidiyor
    bu arada Q4 kokuları alıyorum
    Evet canım biraz öyle prensipte anlaşılmışlıklar var tabii ki önümüzde e21 maçlarına bakıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet canım biraz öyle prensipte anlaşılmışlıklar var tabii ki önümüzde e21 maçlarına bakıyoruz
    Hocam başarılar dilerim o zaman bol TL'li bi maç olsun
    coure sportivo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onerin icin tesekkurler ancak dedigim gibi su astrayla denemeden neyin ne oldugu belli olmadan birsey yapmak istemiyoruz. Daha sonra denk gelirsek neden olmasin.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astraya maşallah gerçekten, içinde olmasa bile kamera, gidişindeki kararlılık belli, sağlıklı yürüyor, ama bende focustan daha yüksek performans bekliyorum, bence bi yerlerde ufak tefek sorunlar var, lpg de ve benzinde aynı gitmesini doğal karşılayamıyorum, bence gideri bu değil focusun, son olarakta lpg nin araçlara zarar verdiğini savunuyorum hala

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)