User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
82 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: hyundai Getz 1.3 Turbo - Ford Focus ST130

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hyundai Getz 1.3 Turbo - Ford Focus ST130

Bu başlık birçok arkadaş tarafından bekleniyordu.. Aracımızın ilk rolling videosu vatana millete hayırlı olsun

Denemeler için Fusion35 Onur'a ve araç sahibi abimize çok teşekkür ederim. Umarım keyif almışlardır.

İlk videoda IAT'nin aşırı yüksek olması nedeniyle araç tam performansını vermiyor, 150 gibi bırakıyorum. İkinci videoda da IAT düzeldi ancak Focus'u kullanan abimiz geç basmış. Burada da 200'de biraz gidip öyle bıraktım.

İyi seyirler.

1. Deneme

2. Deneme

Bu da Bonus.

İlk videonun dışarıdan görünümü.

Not: TurboKVB yani Getz 1.3 Litre Turbo Benzinlidir. Denemeler LPG ile yapılmıştır

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fake fake maşallah kardeşim

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal Emrecan, çok keyifli bir aracın var kendin yaptın ve övgüyü hak ediyorsun, eline koluna cebine sağlık hacım, Allah daim etsin
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşALLAH getz çok eğlenceli olmuş..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel deneme olmuş inş focus a bi çare bulunur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir link daha ekledim ilk mesaja, teşekkür ederim Uğur ve Can, sağolun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah emrecan . daha iyi olacak

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka Maşallah Getz'e, Dışardan çekilen videoda şöfer Benim ve araçta 3 kişiyiz . ilk videoda focus 2 iki kişi normal focusta herşey.
    bu 2. videoda ise CUB deneme amaçlı Hava filtresinin ordaki sensörü söküp gazladı hata etti Ayrıca dışardan gören biri olarak söylüyorum o 200le önümden geçtiğin an mükemmeldi Kardeşim Maşallah tekrardan.

(Arakayı çektirip aradaki farkı gösterdiğin videoda barış abi bize filtre dinletiyordu )
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka Maşallah Getz'e, Dışardan çekilen videoda şöfer Benim ve araçta 3 kişiyiz . ilk videoda focus 2 iki kişi normal focusta herşey.
    bu 2. videoda ise CUB deneme amaçlı Hava filtresinin ordaki sensörü söküp gazladı hata etti Ayrıca dışardan gören biri olarak söylüyorum o 200le önümden geçtiğin an mükemmeldi Kardeşim Maşallah tekrardan.

(Arakayı çektirip aradaki farkı gösterdiğin videoda barış abi bize filtre dinletiyordu )
    Bahaneler bahaneler iş Lüleburgaza dönmesin valla ya biz İzmir'liyiz beyler geçilirsek geçildik, geçtikse geçtik bu kadar basit

Bak zaten ben sabah bi konuda bir sürü şey yazdım yapmayın yani biz hepimiz kardeşiz burda yok o sensörü söktüm bu sensörü söktüm yok filtre dinletiyodu, denemeye gelmişsiniz ne filtre dinlemesi, sizi kordona alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahaneler bahaneler iş Lüleburgaza dönmesin valla ya biz İzmir'liyiz beyler geçilirsek geçildik, geçtikse geçtik bu kadar basit

Bak zaten ben sabah bi konuda bir sürü şey yazdım yapmayın yani biz hepimiz kardeşiz burda yok o sensörü söktüm bu sensörü söktüm yok filtre dinletiyodu, denemeye gelmişsiniz ne filtre dinlemesi, sizi kordona alalım
    Yinemi Sen

Ben bişey demiyorum ki adam tokatladı zaten

Emrecan Bastımı 200ü görüyo hızlı hızlı, bizimki 160dan sonra tık kalıyor.

Bizim amaç belli astrayla deneyip görcez. sonra bakıcaz arabada sorun mu var

Benim dediğim astradan chipliyken bukadar fark yedi bu araç. KVB den orjinal yazılımla da aynı farkı yedi. Ortada bir tezat var yani bilmem anlatabildim mi
    Fusion35 ------> OnurD.

alf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çarşı pazar karıştırma gözünü seveyim Can'cım denedik geldik iki hoş sohbet ettik keyfimiz yerinde..
    DD-Tune
    Mechanics -Tuning - Accesories
    EcuTech Chiptuning -Remapping

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu başlık birçok arkadaş tarafından bekleniyordu.. Aracımızın ilk rolling videosu vatana millete hayırlı olsun

Denemeler için Fusion35 Onur'a ve araç sahibi abimize çok teşekkür ederim. Umarım keyif almışlardır.

İlk videoda IAT'nin aşırı yüksek olması nedeniyle araç tam performansını vermiyor, 150 gibi bırakıyorum. İkinci videoda da IAT düzeldi ancak Focus'u kullanan abimiz geç basmış. Burada da 200'de biraz gidip öyle bıraktım.

Not: TurboKVB yani Getz 1.3 Litre Turbo Benzinlidir. Denemeler LPG ile yapılmıştır
    lpg ile deneyen varmi bilmiyorumda iat olayi icin metanol dusunmezmisiniz?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce maşallah demiştim ya Onur bu 2 oldu Getz e kocaman maşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fusion35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yinemi Sen

Ben bişey demiyorum ki adam tokatladı zaten

Emrecan Bastımı 200ü görüyo hızlı hızlı, bizimki 160dan sonra tık kalıyor.

Bizim amaç belli astrayla deneyip görcez. sonra bakıcaz arabada sorun mu var

Benim dediğim astradan chipliyken bukadar fark yedi bu araç. KVB den orjinal yazılımla da aynı farkı yedi. Ortada bir tezat var yani bilmem anlatabildim mi
    Ya bak benim sana gerçekten bi garezim yok arkadaşım, o gün sen herhalde kötü bi günündeydin ki öyle bişey yazdın daha öncede ben sana bişey yazdıysam vallahi hatırlamıyorum yani

Yani şimdi benide anla ben bu arabayı her gün görüyorum bindiğim araba nasıl gittiğini nasıl emek harcandığınıda biliyorum dişten tırnaktan yapılan değerli bi araba bana göre

Bence senin oradaki filtre dinletiyodu bize, sensör kablosunu çıkardı demek talihsiz bir açıklama olmuş bunu belirtmek istedim, çünkü geçildiğiniz için neden uyduruyosunuz gibime geldi lütfen postunu bir kere oku objektif bir gözle bak ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bak benim sana gerçekten bi garezim yok arkadaşım, o gün sen herhalde kötü bi günündeydin ki öyle bişey yazdın daha öncede ben sana bişey yazdıysam vallahi hatırlamıyorum yani

Yani şimdi benide anla ben bu arabayı her gün görüyorum bindiğim araba nasıl gittiğini nasıl emek harcandığınıda biliyorum dişten tırnaktan yapılan değerli bi araba bana göre

Bence senin oradaki filtre dinletiyodu bize, sensör kablosunu çıkardı demek talihsiz bir açıklama olmuş bunu belirtmek istedim, çünkü geçildiğiniz için neden uyduruyosunuz gibime geldi lütfen postunu bir kere oku objektif bir gözle bak ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın
    Bence yanlışınız var Onurla konu açılmadan önce pm leşiyorduk ki orda bu aracın konusu geçti Onurun derdi kendi aracının sorunlarını çözmek hepsi bu detaya inmek bu kadar sorun yaratmamalı bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sakin olun, Can da arabamda çok emeği olan bir kardeşim eksik olmasın.

Doğan'ın da dediği gibi gayet güzel denedik geldik, ben de aracımı görmüş oldum. Muhtemelen Astra ile denemenizde ilk videolarınızdaki gibi gideceksiniz gene. 14-16 jant farkını katarsak hesaba öyle gibi görünüyor. Yarın haber verirseniz ben de gelmek isterim, izleyici olarak bu sefer

Bu arada ben 16 jantlarla da gelsem sonuç çok farklı olmayacaktı Onur ona pek takılmayın. Sizin araç 3. vitesten sonra cidden bitiyor bariz belli yani. Benim 16'larla da hızlanmam 190'dan önce yavaşlamıyor hiç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çarşı pazar karıştırma gözünü seveyim Can'cım denedik geldik iki hoş sohbet ettik keyfimiz yerinde..
    Seni seviyorum Doğan'cım çarşı pazar karıştırmıyorum sadece anlaşılan farklı bişey bizimde keyfimiz yerinde Getz'imiz güzel oldu az yakıp çok kaçıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk kıta için ;Sen hala ordamısın

2.ci kıta için; Arabayı çok beğendiğimi zaten adamın suratınada burayada belirttim.

3.sü için ; orda değildin bilmiyorsun CUB görürse yazar belki Emrecan da farketmiştir son denemeden önce kaputu açıp bişeyler yaptığını ki zaten geçildiğimiz ilk ikide belli zaten biz sorun arıyoruz kıyas dışardan olan video ve Emrecanın 150de bıraktıgı videodur yani ayırca filtre dinletiyordudan kasıt ; Bir boka yaramadı filtre dinletti baridir
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg ile deneyen varmi bilmiyorumda iat olayi icin metanol dusunmezmisiniz?
    Düşünüyorum ancak şu sıralar maddi açıdan hazır değilim. Bunun yerine roll öncesi intercoolerı ıslatmak vb gibi ilkel çözümler kullanıyorum şimdilik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)