maksat denemekkk araçlarımızı görmüş oluruz
bu arada yangın söndürme tüpü nasıı fikir ??? sodyum bicarbonat CO2 farklı bi fikrim var senin için içerden nos gibi bişe yapalım büyüğünden bi tüp hortum yapalım intecooler a olmammı ama bu akhisardaki yarışda da şey gördüm bu gc8 e sıvı bişeler döktüler tahminimce saf alkol gibi bişee hızlanınca dirakmen soğutur öyle bişede uygulaya blirizz güzel bi plan projee ve soguk bi intercooler yapablirizz
-- Japan center --
mantık şuu eline kolonya dök ve üfleince bi boru hattı yaparız ama güzel bi işclikk yapıp görüntüü kirliliği yapmamak lazımm bnce çok mantıklıı sıcak rooling gecelerini alkolle soğutursun
![]()
-- Japan center --
yıllık izindeydim 20 gün boş boşş takldım pazar işbaşıı keşke önceden haberlesseydik güzel bişeler yapardık serum hortumu tesisatıı döşerdik arabanaa bide alkoll deposuu
-- Japan center --
buldum çoook basitt bnm 106 nın silecek su motoruu bozuktuu onun yenisini alıp takmıştım sistemi çok basit bir depo yapıp alttan sıvı alabilecek konuma yerleştiririzz ucundaki cıkıntısı yani çükü deniyor ona bizim bu ufak borularımız rahatlıkla olur sonra ona bi tesisat çeker bişeler yaparız yadaa![]()
bu fikir daha iyiiiii su silecek deposuna alkoool ve o boruyu direkk intercooler aa babaa çoook yaratıcı olduu yemin ederimmmm walla bilaaa kendimlee şu an guru duydum gözümde canlandırdımmmm veee evet silecekleri söküyoruzz ve gazlıyosunn yapman gereken sadece dreksiyonun yanıdaki koluu kendine çekmenn hahahaaa çok basit oldu yaaa![]()
-- Japan center --
İzmir'i seviyorum hepsi birbirinden iyi arkadaşlar.Tekrardan hepinize teşekkürler.
Getz gerçekten güzel gidiyor maşallah.Aynı şekilde Barış abinin Focus a da maşallah. 2 araçta iyidi bugün.
Focus ta ikinci denemede ciddi geç kaldık biz sensor filan konusurken kornayı sonradan bı anda duyduk
2.denemede Maf ın fişini çektik bide öyle baktık ama dediğim gibi o deneme pek sağlıklı olmadı bence.
Getz in sesi soluğuda ayrı bi güzel emeğinize sağlık arkadaşlar.
Focus konuşulanlara göre chipli haline göre chipsiz daha iyi yürüdü bugün.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Getze kocaman maşallahseverek izliorum
bir sorum olacak acaba LPG de daha çabuk spool ettiğini düşünürek yanlış mı yapıyorum ?lpg beyni ve e-manage aynı anda çok kombin olmuşlar valla
IAT konusunua gelince ilk etapta getzin kaput altı çok dar olduğu için cooler borularını ısı yansıtma özellikli kaplamalarla kaplamakta fayda var... daha sonrasında kaputun arka kısmını kaldırmakta çok çok fayda eder birazda önden fazla hava girişini sağlarsan IAT düşer baya gazlamadan öncede balata spreyi bile işini görür ... water spray ilaç olur zaten![]()
Kardeş dev gibi turboya dünyanın basıncını basıyosun birde atmosferik araçlara salça oluyosun.. ( kaç bar basıyodun la harbi)
Sen sınıf atlamışsın baya 106 larla vteclerle video istiyoruzMaşallah kankacım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)