intercooler icin bunun gibi muadil bisey guzel olur bence ;)
CYROS SOUTUCU SPREY - Vip Medikal Sporcu Salk rnleri
Printable View
intercooler icin bunun gibi muadil bisey guzel olur bence ;)
CYROS SOUTUCU SPREY - Vip Medikal Sporcu Salk rnleri
maşallah cok iyi ayirmiş cok zevkli bi alet oldugu kesin :)
Akhisar draglarda klima temizleyici sprey sıktıklarını görmüştüm yanılmıyorsam, onlardan evde var aslında 2-3 tüp, deneyebilirim :)
Öneriniz için teşekkür ederim, farklı önerileriniz de olursa lütfen bildirmekten çekinmeyin, zira arkadaşların da dediği gibi tamamen kendi el emeğim bir araç, okuyarak araştırarak ancak bu kadar yapabildim. İlave olarak öğreneceğim her bilgiye ihtiyacım var :)
Eğer öyle gidersek Chip işini bir sorgulamak gerekecek :)
Jantlara pek takılmadım hertürlü geçeceğin zaten belli :) sadece dediğin gibi astra konusu 16" ile senin astrayla nasıl yürüdüğün.
Senin araç bizimkine kıyas zaten değil şuanda ben daha görür görmez bu bizi yer biz dönelim demiştim :)
malşh her sefernde sölüyorum olmayan ve denenmemişi yaptın bayaada ugraştın eline sağlık
ama şunu söyliyim bir kaç bişe duydum beyaz hondamda söylediğimin dışında bi eklenti yoktu ben ne diyosam arabamda o vardıı ne piston ne kapak
şimdi de denemek istersen bitane orjinal spec 106 ım var :D maksatt eglencee olsunn
art niyetim yook yanlış anlama beni bilen bilirr roolingi severim
Emrecan çıkarsak ararım mutlaka.
Suan KVB ile kat iptali ve filtreli ST olarak denedik yazılım orjinal yani. KVB nin gücü nizamı belli olan 1-2 araçla deneyip ne çıkardığını görmesi lazım yada Dyno. Ama zevkli olduğu bir gerçek. Yanı boş olsa Ben oturacaktım ki bidahakine artık.
Dostum ben senin birkaç mesajını okuyup o kanıya varmıştım, yanlış anladıysam ve seni kırdıysam özür dilerim. Başka 1.4 ile de denemiştim o kadar fark olmamıştı, üstüne de okuduklarımdan sonra bak görüyor musun sleepermış demiştim :)
Stock 106 ile denemek istiyorum aslında, müsait olduğun bir günde deneyelim o zaman :)
:D tamam yok sorun deil bende yalan yok ne varsa sölerim gizli tunıngci deilim :D
106 ya stoc diyorum ama kendim yaptığım flitre ve düzz ss magnum var ondada başka bişe yok çip piston vss
ama 1.4 konusunda harbiden master yapcam yakında çevremde çok 1.4 var neyin nekadar yürüteceğini az çok öğreniyorum ince conta takıp arabanın 5 km daha sonra kesiciye girdiğinide gözümle gördüm başkalarına verdiğim taktikler sadece taktik işdeee aslında hepsini uygulamadım istiyorum bi 1.4 daha toplamayıı hemde turbolu :D