Aynen Emrecan artık stock 106 veya stock vti ile deneme zamanın geldi... :icon_tup:
Printable View
Teşekkürler.
Ahh buğra bu nasıl aklımıza gelmedi bizim :D
:) Bence Focus'ta ciddi bir problem yok yürümesi gerektiği gibi yürüyor. Ufak tefek şeylerle daha iyi olabilir belki ama fabrika verilerinden çok uzak değil gibi. Sağlıklı bir ST bulunabilse onunla denense daha net olur herşey.
Eyvallah Onur beklerim :)
Spool benzinde de LPG'de de aynı. Zaten turbom ufak baya, 2500 gibi başlıyor 6000 gibi bitiyor nefesi :)
O saydıklarının hepsini yaptım zaten :) Daha iyisi için ya methanol ya watersprey gerekiyor :)
:icon_tup:
:hahaha: sesli güldüm kanka :D kibrit kutusu kadar turboyla 0.4 basıyorum :heyoo:
Tekliflere açığım kanka, ben vtec ve 106 sahiplerine hep deneyelim diyorum da daha kısmet olmadı.
Deneriz abi inşallah bir gün :)
tam bir şaka makinası olmuş tebrikler üstat :)
maşallah her 2 aracada..
maşallah pampa=) ciger maşallah.
stok 106 gti ve stoga yakin vti ile denenme vakti gelmiş artik=)
maşallah emrecan
gayet temiz gitmişsin, iat nin yüksek olmadığı tam randımanlı yürüdüğüne inandığın bi gün 106 gti yada vti ile dene sonucu görelim. geçemesen bile çok çok yakın yürüyeceğine inanıyorum kardeşim :)
maşallah tekrardan
ha bu arada şu intercooler spray projeni bi konuşalım bana da lazım olur o :D
Her iki aracada maşallah, Güzel olmuş. :)
Emeklerinin karşılığını almak güzel şeydir, maşallah, nazar değmesin Getz'e...
Focus da bence iyi gelmiş yani abartılacak bir sıkıntısı yok sanki...
Sıkıntı olan ve asıl merak edilen olay yazılımlı hali ile yazılımsız hali arasındaki farktı ve yazılımsız daha iyi gibi araç , sorun burda kafamızı karıştıran bu.
abii çok istiyom yaa walla bir hondacı olarak fransıza binmek koyuyo bana :D
ama 1.4 T yapcamm hatta bi ara çok niyetliydim stoc motora o.5 basarım demiştm olmadıı şu işlerimi halledeyim düzelteyim belki olurr neden olmasnn :D
helal 1.3 tüplü ve öfkeli :) baya zevkli bi akşam olmuşa benziyo.
iki aracada maşallah.kazasız belasız. :D
hyundaı a kocaman masallah:) bu da hediyesi ıce ıntercooler:)
http://img593.imageshack.us/img593/2/icemistm.jpg
Masallah turbo Getz İyimiş ilk defa gördüm sasırdım tebrık edıyorum keyıflıdır emınım :)
ohaaa o ne yaaa sıvı nitrojen mii :D tabi yaaaaaa :D akılımızaa niyee gelmedii draglarda falandaa su tankına sıvı nitrojen katkısı yaparızz :D collld intercooler
...............
getz çok güzel olmuş , eline sağlık, bence sıradaki rakip megane coupe f7r olmalı
oha hakıkaten bunun mantığı nedir ? arkadaşlar bişey sorucam subaru legacy lerde vardı sanırım sulu ıntercooler bu tarz bısey yapılabılırmı :? yapılırsa kuru buz lar vaz belkı bılırısınız saatlerce erımıyor buzhanelerde kullanılır yada sevkiyatlarda . ıcıne kuru buz konulsa o turbo jet olur jet nırvanaya ulaşır