istanbulun typerlari farklidir gunalpcimtt gecebilir ama denemek lazm genede..
sen bu arada disari cikinca ara mutlaka,ben unutuyorum isler youn bu ara..
istanbulun typerlari farklidir gunalpcimtt gecebilir ama denemek lazm genede..
sen bu arada disari cikinca ara mutlaka,ben unutuyorum isler youn bu ara..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Saol kanka buarada 6 boy muhabbeti nerden çıktı bilmiyorumda öyle muhabbet zaten direk 6 boy geçildi denmedi araba şiştikçe boy farkı daha açıldı dedik biz orda ayriyeten o akşam yanlışım varsa rahat 6 kere denedk biz her devirde ve son denemem de bnmde egt m 106 lardaydı bir iki eksik parçam var intercooler ve pompa gibi onlarıda tammlayım tekrar dan deneriz zevkli bi şekilde bn ztn o gecede emg nin çok iyi yürüdüğünü söledimayrıcada denemelerimizde trafik vs den dolayı basıncın tm peak vurduğu anı ayarlayamdm ki bunu snde diğer konuda belirttin nyse laf uzatmaya gerek yok EMG de çok yürüdü o gece yalana dolana gerek yok maşallah kanka
![]()
şu sc sesini içinden duymak istiorm cumhur abi =) walla hem güzel gidio hemde sesi 10 numaravirajıda tattırırsın artık =)
cumhur abi maşallah...araç çok iyi yürümüş...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
EMG ye kocaman bi maşallah geçen sene kendi minimlede denemiştim beni 2 boy geçiyodu o spec lerden sonra heralde 4 5 boy net atar TT k 04 e geçerse işin bi keyifi zaten kalmaz cumhur sanırım satıcaksın aracı eğer niyetin olursada bi oturur konuşuruz Aren ben
çok zevkli denemeler olmuşmaşallah kardeşim , tebrıkler EMG ye, beklenilene değen sonuçlar veriyo
![]()
yanlıs zamana geldi, biraz daha kurcalamak lazımdı aslında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)