oo iyi oldu bayağı.. bi yatarız 4*5 uyanırız sonra ezan okunur :)
Printable View
oo iyi oldu bayağı.. bi yatarız 4*5 uyanırız sonra ezan okunur :)
[QUOTE=arfy;2536736]cupralara gözü diktiysen fazla uzaklarda arama :D yaklaş yamacıma :D
:soru::soru::soru:
olmuşsunnnn :D:D:icon_tup:
LB typer bu eski fan typer mı ?
bide lb ile olan video da yandan kırmızı bi typer daha gdyo galiba oda o video da iyi tutunmuş
job a kocaman maşallah bu kadar beklemiyordum yalan değil
Maşallah araçlara. Selçuk atıyorsun bu vitesi :)
Masallah JOB'a gzl yürümüş. Diger araçlara'da maşallah kazasız belasızz..
Maşşalah butun type r lara ,kimin gecildigi gectiği önemli değil arkadaslar bu adrenalini yasamak yeter bence , JOB tebrıkler
butun Type R'lara maşallah.
Lb type R'a ayrı maşallah. ıyı yuruyor.
selcuk masaLLah job hakkıyLa gidiyo
antalyalı arkadaşlarımızada tebrıkler ..
Ne hayallerımız vardı senınle ne resımler cekıcektık turne yollarında olmadı panpa :) maşallah JOB hala efsane yuruyo hepınızın ayağına sağlık ınsallah gerı donucem en yakın zmanda arıyorum halen daha :) ama bu seferkı plaka bıraz garıp olacak ahaha :)
Maaşallah Selçuk Job yine formunda viteslerde çok iyi hiç nefes aldırmamışsın :)
maşşallah araclara JOB'a ayrıca maşşallah....
herkeze 3-5 araba sokmuş gibi bi hava esiyor :)
HV ile basabas yürüyorlar hatta HV 6 da geçiyr :) video elimizde var.
LB ile basabas LB nin bizde geçtigi video bizde mevcut.
can typer avans vurdu bikere daha denemek istedik hemen araci alel acele petrolde çekti arkadas benzin alıyorum dedi :)
selçuk kendisi kabul etti hepsini yüzyüzeyken ama foruma gelince farklı farklı videolar koyuldu.dostlugun gerekleri böyle olmamalı geçildigin videolarıda koymalısın :)
draglara typerları sokucaz JOB typerda gelir bide DRAG şekli yaparız...
antalya arabaları geçiyormu kaçıyormu draglarda görürüz :)
masallah hepsıne
maşallah hepsine antalya havası yaramış job a :)
tam antalyalılar güzel misafirperverlik yaptı diyoruz , değişik değişik yazılar gelmeye başlıyor .. maşallah meğerse JOB kimseyi geçmemiş .. selçuk sen mario oyna ya , bırak rolling antalya tayyar 'larına kalsın..