emrahtan aldığımız gibi duruyor
Printable View
Bütün teyp-r lara maşallah o kadar yol yapıp deneme yapan jop'a ayrıca maşallah:icon_tup:
anlamadım ki arkadşım neyin tribini yasıyorsun. ilk önce tebrik edip mütevazilik yapıyorsunzu sonra şu 6 da gecdi bu vites kaçırdı arabam kesti sardım birdünya zavazingo... yok draglarda görürüz yok şurda görürüz burda görürüz. sizde biliyorsunuz ki istanbul camiasının bilgi ve becerisi çıkarttılan arabalar antalyadan her zaman 5 gömlek öndedir...
polemik polemik, tebrik et gec...
tebrikler selcuk kardeşim... tüm araclara maşşallh
sen hala JOB un etkisi altında kalmışsın ..ne yazdıgını bilmiyorsun..drag yapıcaz falan, bizene drag lara typr larınızı sokacaksanız ,,istersen el erabası sokun bu saat den sonra.biz bir sıfır onde bitirdik deplesman maçımızı,typer larınızı hızlandırın buyrun gelin bizde sizi misafir edelim..
kanka o olay şöyle benimle selçuk yarışıyor 5 vites attık cemal abi cuprayla aramıza girdi ben kaldırıma sıfır gazlamaya devam ama ecel yakamda sanki sonra ilerde selçuk sağa çekti bana kim bu cupra ya dedi bende cemal abi bilader dedim gesin onlada basalım araya girmesin dedi sonra bu arada onlar sabah parça muhabbetinden dolayı zaten tanışıyorlar selçuk hızlı hızlı cemal abinin yanına gitti tam sıkalım istersen dedi baktı cemal abi sabahtan tanıştığı kişi samimiyette olunca abi böyle şeylere gerek yok öldürcen bizi dedi istersen sıkarız gibi dendi sonra selçuk abi gerek yok dedi ardından biz yarıştık selçuğun arabanın tps arıza verdi direk petrole anlıyacağın
kanka ayrıntılarıyla yazıyorum yarışta olmayanlar senın gibi ayrıntıları öğrensin sanki ordaymış gibiii:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
genel olarak dusuncelerınıze katılıyorum ancak soyle bır yanılgınız war ıstanbul camıasının bılgı tecrubesı dogrudur kendı acımdan kabulum ama sagdece ıstanbul olarak bakmayın bundan 4-5 sene once emrah abının subarusunu hıc bı ıstanbul yada baska bır ılın aracı gecemedı ulusal olarak konusursak senelerce sampıon oldu weya turbo s2k yokken burda selahattin we serdar abının araclarında full-race kıtler wardı..ıstanbul turbo tayyar bılmezken yureyir abı rewhart kıtle tpr yı cıkartmıstı pıyasaya Adana'dan..yanı ıstanbul son zamanlarda buyudu gelıstı haa boynuz kulagı gectı mı orası asıkar cunku eskıden ugrasıpta bu ıslerı bırakan cok oldu oranın ımkanıyla buraların ımkanları bır degıl ıllakı falan fılan..
yanı muewzuya bu acıdan bakarsak bnce cok daha farklı yerlere gıder bnce gerek yok ole bı durum dehıl yanı ıstanbul antalya falan fılan seklınde..
bunların dısında selcuk kardesım o kadar yol teptı geldı ayaklarına saglık masAllah aracına hıc bısey bahane edılemez bı sıkıntısı olan warsa zaten gıder ıstanbula dener..:icon_tup:
bnde denemek ısterdım drag teklıf ettım olmadı bnde roll ıcın uygun degıldım saglık olsun ıns bıgun denk gelır denerız..:)
gecçmişde güzel şeyler olmuş bitmiş. senelr sonra istanbul biter antalya cok gelişir. bu ayrı mevzu. ben olaya genel çerçeveden bakmadım. job un gidip oraya denemiş gelmiş, suan itibarı ile yok draglarda görelim orda görelim 6da kafa cıkardım dil uzattım hani bi hazımsızlık gibi bişiy sezdim. yanlış anlaşlılmasın yorumu hoşuma gitmedi ona istinaden yazdım...
bu sekılde yazdıgın cumle uzerınden o sekılde bı yorum cıkıor bnde bu nedenle bunları yazdım nyse sıkıntı yok herkez neyın ne oldugunu bılıor zaten..:icon_tup:
bunun dısında sole bısı demek ıstıorum yanlıs anlama 5 gomlek ustun dıorsunda LB tayyar ustunden konusursak bılgı tecrubelık bıseyı yok aracların speclerı bellı rbc bdl dıerınde skunk2 kelebek kpro mapıng by oz' headers we egzoz..bunun dısında tek fark JOB tayyarda ınce conta war..LB tayyar ozgün abı ayara geldıgı zaman 3 wıtesı kırıktı ayar yapamadılar..selcuk kardesımde o kadar yokdan geldı tps sı bozuktu afr sı deıstı falan fılan yanı..hesey 10 numara olsada selcuk LB yı gecse ınce conta farkı olur..bılgılık tecrubek bısı yok zaten atla deve deıller az cok neyın ne oldugu kestırılıor bunun dısında bahane edılcek bısı yok selcuk gectı kardesımın ayagına saglık dıorum yanı ıstanbul ankara antalya falan fılan dıe bulandırmaya gerek yok..:icon_tup:
rol gecesı ordaydım organızeye cıkmadan once ufak bır sıkıntı oldu hepımız bılıyoruz ona ragmen herkes evlerıne dagılcakken selcuk cıktı yukarıda beklıyorum dedı neden ? adam o kadar yol geldı hıc bır art nıyetı olmadan sıkıntısızca denemek ıstedı 3 typeR vardı denıyen arkadas denemeye cıkmadan once arabanı hıc yoklamadınmı ulan gıdıomu gıtmıomu ınsan bı bakar emınım yapmıssındır ve ıyı gıdıo gıbı gelmıstır sana taaaa kı selcuk la rollde kalkınca selcuk yanından uzadıgında dank atmıstır kafana arabam gıtmıyor dıye
ne yapmalısınız bence
adam gectı eee demekkı kendınızı gelıstırmenız lazım job un speclerını bılıosunuz eksıgınız varsa yapın uc bes bısey tam hazır olun o zaman sen gıt ıstanbula
ne geregı var bu kadar uzatıyorsunuz
sız bu kadar laf yazarsanız bu konu uzar gıder ornek alın kendınızı gelıstırın
yasın ıyı hos guzelde kımse kımseden 5 gomlek ustun degıldır bu yakısmadı
denemeler antalyanın piyasa araçlarıyla olmuş. antalyada ki gizli güçlerle keşke deneseymişiniz..
3-4 maşon set aranıyor..