şimdi antalya ile istanbul rekabetine döncek bu mevzu. rekabet iyidir ben çok severim. Rekabet olsunki herkes arabalarını geliştirsin. Sanayi kazansın usta kazansın :)
Printable View
şimdi antalya ile istanbul rekabetine döncek bu mevzu. rekabet iyidir ben çok severim. Rekabet olsunki herkes arabalarını geliştirsin. Sanayi kazansın usta kazansın :)
maşallah :)
Maşallah. .
:D
ya anasını satiyim 800 km yol gittik bozuk tps ile en iyi sen biloysun dayı arabanın halini şansıman mekanizmasını kırdık ayfondan antalaya ya 3. vitesle gittik akşama kadar araba ile uğraştık afrmiz şaşırdı ufak bi memleket çok üzücü bir kaza olayı oldu polis gelse falan filan bi bağlansak hafta sonu fln derken pazartesiden önce arabayı alamayız bi ton sıkıntı ben bunlara rağmen gaz basmışım ordada kimseye yok şöyle yok böyle dememişim, ama baksana herkez denemeye gelirken iyi denemeden sonra LB de ayar yok tam değil CAN da avans vuruyor HV yi zaten biliyorum ayar yok ama ümit için sıkıntı değil basıyor! yani işin özü al beni bahanesi bola dönüyor abi 07 R lar bide 34 görsün bekleriz.... diyorum ne diyim?
ya ordada söyledim kanka bunlara ya hatta benzinciye geldik aldım ümiti yanıma dedimki (( bak ümit ben videoları koyucam yarın sonra bunlar girip polemik yapmasın geçildiğini kabul etsin konuşalım dedim)) beraber yanına gittik can tpr nin sahibine dedim tamammı aklında bşy kalmasın bana dedi avans vurdum hep fln sonra düzelir gibi oldu dedi sonra aa benzin almasan bir daha basardık almasaydın dedi! ee ben depoyu yakmasın hesabı 95le full lemişim daha işim olurmu? orda dedim lb güzel bana tutunuyo can onuda geçiyorum ben dedi hepten şaşırdım tamam ya can tpr 07 king olsun:)
JOB a maşallah iyi yürümüş :)
Arkadaşlar dostluğunuzu bozup birbirinize laf sokmaya gerek yok illaki birileri birilerini geçecek JOB geçmiş görünüyor bizde tebrik ettik başka JOB unda geçildiği videolar varsa koyun sizleride tebrik edelim aksilik illaki olur ama bahane olmaz...
bizim antalyanın tüm roll araçları EKSİZSİZ ve TAM AYARLI olarak ne zaman hazır olacak acaba...:soru: :soru:
tebrikler herkese,
bende kemerdeyim 1 haftadır izleyince fena oldum :D
istanbula donunce sıkayım arabamı özledim hehe
Antalyadan geliyorum istanbulda rol yapalım dencek
Beni aracımın ayarlarını yapan insan antalyada ise istanbulda ayarlarıma baktıramam ama gaz basmaya cıkarım
Antalyadaki bazı araçların sorunu bu zaten özgün olmadıgı için ayarları eksik olabilir dogrudur
ama yarış bu zaten eger ki ayarlarında eksik varsa geçilmek istemiyor hazmedemiyorsan arabanı cıkarmassın :)
Arabalar çıkmış gaz basmış gecmiş geçilmiş videolar konmuş izledik tebrik ettik ama gecilen tarafların videoların hepsini koy falan demesi çok ilginç oluyor sizlerde 2 kşi gazladınız video çekmişsinizdir hiç böle bişi demeye gerek varmı ?
Aynı konunun içine atın videoları olsun bitsin
bir sürü yazı yazıp mide bulandırmanın alemi varmı ?
Bütün gaz basanları tebrik ederim ama selçuk kardeşimi 2 kat tebrik ederim
Araçlara Maşallah Allah nazardan saklasın
LB de hala kaza yok degilmi BG kenki gibi EN kenki gibi duruyormu ?