User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
216 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 34 job 34 ( antalya çıkarması :))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi antalya ile istanbul rekabetine döncek bu mevzu. rekabet iyidir ben çok severim. Rekabet olsunki herkes arabalarını geliştirsin. Sanayi kazansın usta kazansın

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze 3-5 araba sokmuş gibi bi hava esiyor

HV ile basabas yürüyorlar hatta HV 6 da geçiyr video elimizde var.
    LB ile basabas LB nin bizde geçtigi video bizde mevcut.
    can typer avans vurdu bikere daha denemek istedik hemen araci alel acele petrolde çekti arkadas benzin alıyorum dedi

selçuk kendisi kabul etti hepsini yüzyüzeyken ama foruma gelince farklı farklı videolar koyuldu.dostlugun gerekleri böyle olmamalı geçildigin videolarıda koymalısın

draglara typerları sokucaz JOB typerda gelir bide DRAG şekli yaparız...
    antalya arabaları geçiyormu kaçıyormu draglarda görürüz
    selçukla konuştuk yol gidiyo diye merak ettim aradım özellikle su kelimeyi kullandı bütün videoları ekliycem ne varsa dedi geçildiği zamanda adamlar hızlı beni geçiyo derdi zaten neden böle bir ortam oldu antalyada üzücü valla billa..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. .

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi antalya ile istanbul rekabetine döncek bu mevzu. rekabet iyidir ben çok severim. Rekabet olsunki herkes arabalarını geliştirsin. Sanayi kazansın usta kazansın

ya anasını satiyim 800 km yol gittik bozuk tps ile en iyi sen biloysun dayı arabanın halini şansıman mekanizmasını kırdık ayfondan antalaya ya 3. vitesle gittik akşama kadar araba ile uğraştık afrmiz şaşırdı ufak bi memleket çok üzücü bir kaza olayı oldu polis gelse falan filan bi bağlansak hafta sonu fln derken pazartesiden önce arabayı alamayız bi ton sıkıntı ben bunlara rağmen gaz basmışım ordada kimseye yok şöyle yok böyle dememişim, ama baksana herkez denemeye gelirken iyi denemeden sonra LB de ayar yok tam değil CAN da avans vuruyor HV yi zaten biliyorum ayar yok ama ümit için sıkıntı değil basıyor! yani işin özü al beni bahanesi bola dönüyor abi 07 R lar bide 34 görsün bekleriz.... diyorum ne diyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rakabet güzel kanka aynen..ufak dokunuşlarla selcuğun araba cok dahada hızlanır..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçukla konuştuk yol gidiyo diye merak ettim aradım özellikle su kelimeyi kullandı bütün videoları ekliycem ne varsa dedi geçildiği zamanda adamlar hızlı beni geçiyo derdi zaten neden böle bir ortam oldu antalyada üzücü valla billa..
    ya ordada söyledim kanka bunlara ya hatta benzinciye geldik aldım ümiti yanıma dedimki (( bak ümit ben videoları koyucam yarın sonra bunlar girip polemik yapmasın geçildiğini kabul etsin konuşalım dedim)) beraber yanına gittik can tpr nin sahibine dedim tamammı aklında bşy kalmasın bana dedi avans vurdum hep fln sonra düzelir gibi oldu dedi sonra aa benzin almasan bir daha basardık almasaydın dedi! ee ben depoyu yakmasın hesabı 95le full lemişim daha işim olurmu? orda dedim lb güzel bana tutunuyo can onuda geçiyorum ben dedi hepten şaşırdım tamam ya can tpr 07 king olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya anasını satiyim 800 km yol gittik bozuk tps ile en iyi sen biloysun dayı arabanın halini şansıman mekanizmasını kırdık ayfondan antalaya ya 3. vitesle gittik akşama kadar araba ile uğraştık afrmiz şaşırdı ufak bi memleket çok üzücü bir kaza olayı oldu polis gelse falan filan bi bağlansak hafta sonu fln derken pazartesiden önce arabayı alamayız bi ton sıkıntı ben bunlara rağmen gaz basmışım ordada kimseye yok şöyle yok böyle dememişim, ama baksana herkez denemeye gelirken iyi denemeden sonra LB de ayar yok tam değil CAN da avans vuruyor HV yi zaten biliyorum ayar yok ama ümit için sıkıntı değil basıyor! yani işin özü al beni bahanesi bola dönüyor abi 07 R lar bide 34 görsün bekleriz.... diyorum ne diyim?
    istanbulda adaletli olur. Bekleriz..

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JOB a maşallah iyi yürümüş
    Arkadaşlar dostluğunuzu bozup birbirinize laf sokmaya gerek yok illaki birileri birilerini geçecek JOB geçmiş görünüyor bizde tebrik ettik başka JOB unda geçildiği videolar varsa koyun sizleride tebrik edelim aksilik illaki olur ama bahane olmaz...

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim antalyanın tüm roll araçları EKSİZSİZ ve TAM AYARLI olarak ne zaman hazır olacak acaba...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler herkese,

bende kemerdeyim 1 haftadır izleyince fena oldum

istanbula donunce sıkayım arabamı özledim hehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lb nin ayarı yapılırken 3 vitesi kırıktı özgün buralara gelince bir daha gösterecez ayar tam değildi diyede sana demiyor zaten şükrü can type r lb nin önünde gidiyorum yazdı diye öyle yazmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ordada söyledim kanka bunlara ya hatta benzinciye geldik aldım ümiti yanıma dedimki (( bak ümit ben videoları koyucam yarın sonra bunlar girip polemik yapmasın geçildiğini kabul etsin konuşalım dedim)) beraber yanına gittik can tpr nin sahibine dedim tamammı aklında bşy kalmasın bana dedi avans vurdum hep fln sonra düzelir gibi oldu dedi sonra aa benzin almasan bir daha basardık almasaydın dedi! ee ben depoyu yakmasın hesabı 95le full lemişim daha işim olurmu? orda dedim lb güzel bana tutunuyo can onuda geçiyorum ben dedi hepten şaşırdım tamam ya can tpr 07 king olsun
    bizde istanbula bekleriz cok güzel organizasyon olur hatta bende gelir deneme yaparım..cok cıkmam ama antalyadan arkadaşlarımız gelirse seve seve cıkar uzun uzun basarız keyiflide olur..ama tabiki aramız uzak baya..sen iyi gittin valla o kadar kilometre o tps ile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden kesilmistir sence?? Adam ustumuze cikicak gibi yol karanlik onumuzu goremiyoruz yanimdaki adam tedirgin oldu kapatti cupranin durunca yanina gitim denerim isterseniz diye teklif sundum merak etme
    Eksoz komple iskender son susturucu dahil
    denerim isterseniz diyince cemal abi ne dedi denemediz mi
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denerim isterseniz diyince cemal abi ne dedi denemediz mi
    bunları sormandaki amaç?? cemal abi sayesinde o gece roll yapabildik allah razı olsun arabasından parça söktü bize verdi. ne sormaya çalışıyosun anlamadım kapat bu konuyu istersen oky.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları sormandaki amaç?? cemal abi sayesinde o gece roll yapabildik allah razı olsun arabasından parça söktü bize verdi. ne sormaya çalışıyosun anlamadım kapat bu konuyu istersen oky.
    sen yanaştım yanına deneyelim dedim diyince bende öle söledim, sanki cupra basmak istememiş gibi oldu gibi geldi ..ona açık getirelim dedim
    ,
    yoksa bi art niyet yok
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yanaştım yanına deneyelim dedim diyince bende öle söledim, sanki cupra basmak istememiş gibi oldu gibi geldi ..ona açık getirelim dedim
    ,
    yoksa bi art niyet yok
    oky

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyadan geliyorum istanbulda rol yapalım dencek

Beni aracımın ayarlarını yapan insan antalyada ise istanbulda ayarlarıma baktıramam ama gaz basmaya cıkarım

Antalyadaki bazı araçların sorunu bu zaten özgün olmadıgı için ayarları eksik olabilir dogrudur

ama yarış bu zaten eger ki ayarlarında eksik varsa geçilmek istemiyor hazmedemiyorsan arabanı cıkarmassın

Arabalar çıkmış gaz basmış gecmiş geçilmiş videolar konmuş izledik tebrik ettik ama gecilen tarafların videoların hepsini koy falan demesi çok ilginç oluyor sizlerde 2 kşi gazladınız video çekmişsinizdir hiç böle bişi demeye gerek varmı ?

Aynı konunun içine atın videoları olsun bitsin

bir sürü yazı yazıp mide bulandırmanın alemi varmı ?

Bütün gaz basanları tebrik ederim ama selçuk kardeşimi 2 kat tebrik ederim

Araçlara Maşallah Allah nazardan saklasın

LB de hala kaza yok degilmi BG kenki gibi EN kenki gibi duruyormu ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalyadan geliyorum istanbulda rol yapalım dencek

Beni aracımın ayarlarını yapan insan antalyada ise istanbulda ayarlarıma baktıramam ama gaz basmaya cıkarım

Antalyadaki bazı araçların sorunu bu zaten özgün olmadıgı için ayarları eksik olabilir dogrudur

ama yarış bu zaten eger ki ayarlarında eksik varsa geçilmek istemiyor hazmedemiyorsan arabanı cıkarmassın

Arabalar çıkmış gaz basmış gecmiş geçilmiş videolar konmuş izledik tebrik ettik ama gecilen tarafların videoların hepsini koy falan demesi çok ilginç oluyor sizlerde 2 kşi gazladınız video çekmişsinizdir hiç böle bişi demeye gerek varmı ?

Aynı konunun içine atın videoları olsun bitsin

bir sürü yazı yazıp mide bulandırmanın alemi varmı ?

Bütün gaz basanları tebrik ederim ama selçuk kardeşimi 2 kat tebrik ederim

Araçlara Maşallah Allah nazardan saklasın

LB de hala kaza yok degilmi BG kenki gibi EN kenki gibi duruyormu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)