abartmayın yaa o kadar eger bi işlem yoksa subaruda o kadarda uçacak hal yok bende saxo vts ile 3 4 boy yapıyorum 225 kadarda geçemiyordu istenirse link bile koyarım
ibrahim abi sürekli vtec biniyor ve hatta suanda da 2 vtec sahibi ve bunun çok farklı yürüdügünü söylüyordu ki öylemiş
tebrikler abi piyasada corsa gsi geçemeyen vtecde görüyoruz bu speclerde. saglıklı olan gidiyor yapacak bişey yok tebrikler abicimmm.....
bu vti çok farklı yürüyor ciğeri alınmamış ve gerçekten ilk rolü bu arabanın benim içinde çok eğlenceli oldu bu deneme
tamamen stok gc8 imle ilk aldığımda bile 100-200 13.5 sn yapıyordum, sonradan 12 sn lere yaklaşmaya başladım. dikkat arabamda wideband bile yokki saffc vs ile ayar yapabileyim. yani bitikler ötesi gc8 leri kıstas almayın. ama sizde haklısınız bu subarulu arkadaş aracın ilanını koysa kapıyı 350 hp den açar o başka
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
eyvah eyvah çok kötü olmuş bu video vti arayanlar için. şimdi vti lar en 1-2 koymuştur üstüneşaka bi yana subaruda bi sorun olduğu belli.
neden bu kadar büyüttünüz anlamadım araba geçmekle fiyat arttırmanın ne alakasıvar vticiler bu kadarmı para düşkünü çok fesat adamlarsınız yemin ediyorumyahu adam deneme yapmak istiyor bizdeniyoruz geçiyoruz yada geçiliyoruz banane adamın arabası sorunlu banane adamın arabasında sıkıntıvar ozaman denemeyecek yada çıkmayacak bu konuyu saptırmayın beyler maşallah dieceğinize *** atmayayı çok seviyosunuz yaşasın vti kullanıcıları bu videodan sonra inşallah vti fiyatları 35bine yükselir
![]()
maşallah araçlarınıza allah kazasız belasız gazlamalar nasip etsin
böyle bi gc8 de varmış demek işte ondan sonra millet 20 ye gc var siz niye 30 istiyorsunuz diye soruyoro paralara vtı alırız falan muhabbetleri de var tabi ardından gelde bayılma
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
sana lafım yok hocam, hoş vti almak gibi bir sevdam da yok. vti şuanki piyasası ile o kadar para verilecek en son araçlardan biridir benim için (şahsi görüşüm) benim lafım açıkcası kendi arabalarını bulunmaz nimet sayıp (özellikle vti'yı olan araç sahipleri çok yapıyor) araçlarına astronomik rakamlar isteyenlere. gerçi bunu markaya / modele bağlamak biraz saçma ama nedense konu vti olunca bu durum biraz tavan yapıyor. şahsına birşey sölemiyorum hocam yanlış algılama.
güzel deneme olmuş helal olsun . vti ciğerli olduğu kadar gc8 inde ciğeri alınmış bu 2+2= 4 muabbeti ...
epicurusua katılıyorum abi bunu sen üstüne alınma sana yada arabana *** atacak değiliz arabası olan konuşşsun bu tarz bi vti ya *** atmak küfür etmek olur fakat böyle bi ülkede 1.4 civıc 15 milyar isteyen adam var ise vti ya da 25 oluyor tabi . doğrumu ? herkes piyasayı yükseltip 2.el piyasındaki samimiyeti düşürüyor. barzolar yüzünden hondadan soğuduk ya . adam replika bbs koyup yay takıyo 7 ye alıyo 12 ye satıyo bumudur delikanlılık. lafım sana değil yanlış anlama bu fiyat konusu hep geçiyo bu gidişin sonu son değil
Maşallah kankacım öyle veya böyle geçmek geçmektir, Allah keyfini bozmasın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o arabayı zamanında yaparken biz..arabayı alan adam motorunu yaparken o iveco tursbosunu benım o zaman 30dan buyuk olduğunu söluyodu..gülüyodum externet vesgeyt var arabada 08 bar da bile güzel gidiyodu daha öncede yazmiştım..
ama şimdi ne hallerde belli 150 hp yok sanırım yazık..subaruya böle kişler binmesın.sahibi olmasın..
kanka iboya helal olsun adam denemiş yani sonucta..bükemediğin bileği opuceksın
hem sen hangi ara geldın bakiyım..![]()
Maşallah kanka kazasız belasız.
( egzantrik filanmı taktın bro )![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)