iyidilekleriniz için saolun dediğim gibi davet edildim denedim geçtim kimse yanlış anlamasın ben burda subaruyu yerden yere vurma peşinde değilim arabanın sahibi bu siteye üye zaten oda bişiler yazar arabasında sorun olduğu belli ama ne bana nede bi başkasına arabası bu haldeyken bilenmesin die bir ders vermiş oldum
Merhaba forumda uzun süredir kayıtlıyım ancak aktif olduğum söylenemez.Videolardaki subarunun bi önceki sahibiyim videoda aracı kullanan benim.Anladığım kadarıyla bi yerlerde yanlış anlaşılma oluşmuş İbrahim abi tarafından Roll teklifi ısrarla kendisinden geldiği halde yürümediğini bildiği halde subaru ya bileyen kendisi araç benim değil tekrar sölüyorum ancak aracı burda kötülemenin de bi mantığı olmadığı kanaatindeyim iyi kötü yorumlar için tşk ederim.Araçta bildiğimiz VF34 turbo ve öne alınmış orjinalinden büyük intercooler var ve aracın şu anda yürümemesini egsoz 1,6 egsoz stok (muayene için sökülmüş) ve de arac ayarsız içinde şu anda herşey yanıyorbi el atılacak elbette sizlerin de söylediği gibi ve tekrar İbrahim abiyle çıkılıp roll yapılacak ve videoları çekilecek yeni sahibi tarafından tşk ediyorum tekrar...
hocam zaten filtre egsozlu vtin geçmesi imkansız eğlence olmayın aracınızı tekrar yürütüp denemeler yapın ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ben rolere çıkmıyorum hakanın ısrarı üzerine çıktım beni burda yalancıymışım yalan konuşuyormusum gibi göstermek sana yakaşmadıbana abi denemelere gelmek istiyorum arabamoı denemek istiyorum dedi bana hakan ne olur abi role çıkacağınız zaman bana haber verin dedi bende ona çıkmadığımı ve gebzedede artık kimsenin toplanma harici buluşmadığını söledim ama senin için benim vti ile çıkıcam ve eve döneceğim dedim ve dediğimide yaptım denedim denemeden öncede ona seni geçeceğimi söledim yalansa sende söle velasıl kelam ben çağırdınız geldim denedim geçtim evime gittim sanada hiç yakıştıramadım bana yalancı muamelesi yapmanı
ibocum biz arkadasız...
şimdi bu sefa kardeş benım telimi istedi verdım bende sanırım hafta arası aramızda bişeyler gecer..
ben biraz bırkalıyım onu sora ufak caplı denemeler gene olur..![]()
denerim yeterki gönülleri olsun ben onlara denemeden öncede söledim arabayı alıp emin ellerde ayarlarını yaptırın dedim zaten yalansa sölesinler ayarlarınıda yaptırdıktan sonrada beni geçselerde fazla fark olmayacağını sizde göreceksiniz
benim hırsla işim yok kanka gereken neyse yap kardeşlerimin arabasına bizim semtimizin çocukları sıkıntı yok yeterki onlar hırs yapmasın arabaları bitince söz tekrar deneyeceğim
3 kornada başla kamerayı arabaya göre çekim yapadam millete laf anlatmaktan roll yapamamış ki
maşşallh vti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)