User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
165 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: VE Vts AHM vs ss,Rs 306,106 karışık

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RSTuner sahibi arkadaşlar gazlarken üst devirlerde aracın avansının kaç olduğunu yazabilir mi. Birde rölanti avanslarını yazarlarsa biraz daha pratik bilgi edinmiş oluruz.
    Buraya ekliycem birazdan dosyalarıma bakmam lazım çok ölçüp biçmiştik ama hatırladıgım benim orjinal yazılımla 23-24 avans veriyordu
    Çipliler 28-29 civarı oluyor diye aklımda kalmış

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Kaana emmeyi falan vermedim
    Biz Kaanla bebeklik arkadaşıyız o çok ısrar etti sökmeye zaman bulamadık
    Benim emmelerim kelebeğim halan barzo port polishli
    Açıkcası senin işin matkapla yapılmadı
    Final shot dediğimiz kısmı bildiğin 400 lük zımpara ve dremel ile ince işçiliğini yaptık
    anlatamıyorumki herneyse aynı yapılan işlem bizim yaptığımız YC dede vardı ama kaanlar sökünce gördüklerini buraya yazdılar sende okudun ha kesin doğrudur demiyorum ama fark vardır makine ile insan arasında

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen bu JGL yi satarsam sizin yüzünüzden satıcam gına geldi

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen bu JGL yi satarsam sizin yüzünüzden satıcam gına geldi
    JGL nin maşallahı var ya nerelerden nerelere geldi senin sayende
    konuştuğumuz gibi bu kadar emekten sonra millete yedirme ekmeğini senin başarın bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatamıyorumki herneyse aynı yapılan işlem bizim yaptığımız YC dede vardı ama kaanlar sökünce gördüklerini buraya yazdılar sende okudun ha kesin doğrudur demiyorum ama fark vardır makine ile insan arasında
    Ölçülüp biçilmesinden bahsediyorsun ama bende sana diyorum ki biz dualarımızı isteğimizi güzelliğimizi sohbetimizi koyduk o işe

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölçülüp biçilmesinden bahsediyorsun ama bende sana diyorum ki biz dualarımızı isteğimizi güzelliğimizi sohbetimizi koyduk o işe
    ha öyle dersen tamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazda sevgi serpiştirdiniz mi selçuk abi? o olmazsa eksik olmuştur muhakkak
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemek bile yapılırken herkezin elinin tadı farklıdır.
    Herkez salata yapar ama ben çok pis yaparım mesela bir yiyen bir daha yer

Lütfen o mantıkla yaklaşalım olaya Karadüzen forever

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JGL nin maşallahı var ya nerelerden nerelere geldi senin sayende
    konuştuğumuz gibi bu kadar emekten sonra millete yedirme ekmeğini senin başarın bu
    öyle tabiki çok kişini emiği var JGL de selcuğun -sekanın-kaanın-aytuğun- okanın yanına gittğimde benzin flitremi yattı arabanın altına değiştirdi onun bile emeği var emek çok JGL bide kırmadan birbirinizi bi sohbet dönse kendimi kesicem

ALTNSA
    Misafir
    burdaki dönen muhabetler gerçkten insanın canını yakıo hele araca yok yere şu var bu var diyenler iyice deli ediyor adamı bizde karışılık cevap olsun diye açıkladık herşeyi
    ss mazisi çok ilginç bi araç izmirde gırtlak yüklü rs ile denerken yüklü rs in sahibinin ss i sağa çektirip kaputu açtırıp nos kablosu düğmesi aradığını bilirim otobanın bi kenarında
    kısacası ss rs in motorunda kesinlikle parça değiştirilmedi ve ekstra bişi takılmadı (regülatör kablo vs) bunu yakınen aracı tanıyanların hepsi bilir.
    el emeği filtre kiti ve parça parça eklenmiş düz borusu (portsuz vs özel bişi değil) bildiğin 3-4parça eklemeli düz boru 51mm ve sonundada dandik bi egzosla orjinal fabrikasyon yazılımla chipsiz yürüyor bunu aracı tanıyan herkes bilir kimsede inkar edemez. bunlar haricinde kesinlikle takılan sökülen bişi yok araçta. ha yürüyüşüne bizde şaşırıyoruz belki önceki sahipleri bişi yapmıştır die çok sorduk soruşturduk ama bırakın üst kapak açmayı araç alındığında emme bile sökülmemiş orjinal fabrikadan çıkan ilk bujileriyle duruyordu araç

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdaki dönen muhabetlere karışılık cevap olsun diye açıkladık herşeyi
    kısacası ss rs in motorunda kesinlikle parça değiştirilmedi ve ekstra bişi takılmadı (regülatör kablo vs) bunu yakınen aracı tanıyanların hepsi bilir.
    el emeği filtre kiti ve parça parça eklenmiş düz borusu (portsuz vs özel bişi değil) bildiğin 3-4parça eklemeli düz boru 51mm ve sonundada dandik bi egzosla orjinal fabrikasyon yazılımla chipsiz yürüyor bunu aracı tanıyan herkes bilir kimsede inkar edemez. bunlar haricinde kesinlikle takılan sökülen bişi yok araçta. ha yürüyüşüne bizde şaşırıyoruz belki önceki sahipleri bişi yapmıştır die çok sorduk soruşturduk ama bırakın üst kapak açmayı araç alındığında emme bile sökülmemiş orjinal fabrikadan çıkan ilk bujileriyle duruyordu araç
    bu araç alındıgı gun alıcanlarla falan denenmıstı bakımı falan yapılmıstı ole hatırlıom... doğru dımı.. aldıgı gun hatta 160 larda bı bg de wermıstı full stok halde katlı flAN

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç alındıgı gun alıcanlarla falan denenmıstı bakımı falan yapılmıstı ole hatırlıom... doğru dımı.. aldıgı gun hatta 160 larda bı bg de wermıstı full stok halde katlı flAN
    evet alındığından orjinal katalizör dahil orjinal egzos sistemi orjinal filtre sistemi ile alındı araçta 17" jant vardı ve tesisat için hazırlanmış görüntü amaçlı hiç zorlanmamış bir araçtı ss. hatta ayarlı kasnağı bile bozuktu ses yapıyordu
    ilk alındığı gece o haliyle dynoda 161hp verdi hala çıktısı bizdedir.

araç ilk alındığı haliyle otomatik cooper s e geçiliyordu kafayı yicektik

alındığı ilk zamanlardan bir kare

o günden sonra yapılanlar
    filtre sistemi
    egzos sistemi
    periodik bakımları
    17" çıkarılıp orjinal ebatlı 15" jant takıldı
    enjektör temizliği yapıldı
    aklıma gelenler bunlar

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS hep filtre egsoz spec ama her denemeden sonra eskiye nazaran hızlanmış deniyor nasıl oluyor bu

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yarım boy geçıyordu. sonra yağ değiştirdi 2 boy oldu.. bende dedım nasıl oluyor dıe ama anlamadım

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SS hep filtre egsoz spec ama her denemeden sonra eskiye nazaran hızlanmış deniyor nasıl oluyor bu
    şuan filtre egzos ile en max haddinde yürüyor dahada hızlanmaz bu spec lerle gidebileceği en fazla bu

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.....

....

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet alındığından orjinal katalizör dahil orjinal egzos sistemi orjinal filtre sistemi ile alındı araçta 17" jant vardı ve tesisat için hazırlanmış görüntü amaçlı hiç zorlanmamış bir araçtı ss. hatta ayarlı kasnağı bile bozuktu ses yapıyordu
    ilk alındığı gece o haliyle dynoda 161hp verdi hala çıktısı bizdedir.

araç ilk alındığı haliyle otomatik cooper s e geçiliyordu kafayı yicektik

alındığı ilk zamanlardan bir kare

o günden sonra yapılanlar
    filtre sistemi
    egzos sistemi
    periodik bakımları
    17" çıkarılıp orjinal ebatlı 15" jant takıldı
    enjektör temizliği yapıldı
    aklıma gelenler bunlar

katın durumunu bilmiyorum ama bursada satılık iken sonda remus vardı. orjinal egsozt yoktu hocam o araçta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katın durumunu bilmiyorum ama bursada satılık iken sonda remus vardı. orjinal egsozt yoktu hocam o araçta.
    remus vardı doğru, hatta filtrede vardı diye hatırlıyorum
    " 187 HP !!!!!!!!!!! " ilan başlığıda böyleymiş arşiv geniş

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet sonda remus vardı ama kat orta hepsi üstündeydi filtre kitide orjinal kutu içi fabrikasyondu remus ise araca sonradan değiştirince ters etki yaptığını gördük ilk alındığı zamanla şuan arasında gerçekten uçurum var. araç sıfır alındığından beri bursadan çıkmamıştı ve sahibide gidişle denemeyle performansla alakası olmayan bir insandı sırf görüntü ve müzik sistemi üzerine yapılmış bir araçtı o şekildede alındı bizim elimizde ufak dokunuşlarla ilk 17 jantlı halinden sonra net 20 boy hatta fazlasını aldı diyebilirim. geçmişi temiz olan sağlıklı olmak kaydıyla gerçekten isteyerek özen vererek bilinçli ve inanarak yapılan her rs SS gibi yürüyebilir yürütülebilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)