aynen eglencelıydı:)
Printable View
2 araca da masallah, subaru'ya 41 kere masallah.
batu'nun aracinin 130 HP kadar bi kaybi var diye biliyorum. bilginiz olsun. aksihar draglarindan beri pek toparlayamadi sanirim.
bir de yok iste " gectigim aracin unlu hulk'a kafa cikarisi " uzerinden prim yapma imasi olmamis.
hicbir teknik kanit olmadan, guc tahmini yaparak " iste 400 hp araci gectim ;););)" imasi hic olmamis.
bu kategoride bir video paylasilacaksa spec'ler ve video linkleri yeterli diye dusunuyorum.
neyse agzimizin tadi bozulmasin. guzel gunler, kazasiz belasiz denemeler.
maaşşallah edo:)
araban hakikaten güzel allah kaza bela vermesin...
130 hp kadar iyimis..canimin ici konusmalarina dikkat et yok prim yapmak falan filan bos konusma ihtiyacim yok! İstiyosan gel senin ustunden yapayim birazcik! 130 hp kayibi nasil olctun??akhisar yarisinda yoktu sonra mi basladi?? Senin gibi bos kosnusmalar olur die akhisar suresini ekledim suqn sana cvb vererek bile bosuna Mn harciyorum ama neyse. Senin aracinda hp kaybi yoksa sen gel senle deniyelim
batu yazilimcidir. arabasinda laptop ile dolasir. surekli takar-eder, kontrol yapar. bu isin ehli adamlarindan biridir. bu rakami korhan abi'nin bir yazisindan tespit yaparak kendisi verdigine gore az cok sapma da olsa dogrudur. korhan abi de bu konuda ayni goruste olduguna gore -ki kendisi benim bildigim, bu muhabbetlerdeki en ulu bilgindir- tartismara ve fevri cikislara gerek yok diye dusunuyorum. senin aracin EVO. hem de yuklenmis bir EVO. ne siradan bir GC8'e ya da WRX'e benzemez. spec ozelliklerine bakmayan bir insan bile bu videolari izlediginde sasiracak bisey gormez. o yuzden bu tur paylasimlarda biraz mutevazi olunmali. denemeye gelince ise muhtemelen 2-5 boy arasi atarsin. ama zevkine olacaksa neden olmasin?
Batu yazlimci iyimis:)yuroya ihtiyaci yok o zmn kardesim sen 130 hp nwdir bilir misin???bana deaen ki stand alone takicak 20 hp alicak anlarim 130 hp diosun bende sana hala cvp yaziyorum neyse daha cvp atmicam:) 2 5 boy:) sen atmoaferik typer gwcemeyen arkadas deil misin?? Eline klavye alan yaZiyor hata bende cvp atiyorum:)
guc kaybi var veya yok. sonucta batu bunu goze almis ve senle denemis. sende boy boy gecmissin. videoda ortada. start dudugunde herhangi bi adaletsizlik de yok. tebrikler. buraya kadar sikinti yok. ama sayfalar dolusu da sadece tebrik ve masallah bekleme derim. elbette tartismalar olacak.
typer konusunu bastan asagi okursan anlayabilirsin. uzun uzun aciklama yapmayacagim. bana 3 boy yaklassin. ben aracimi cikarmam daha piyasaya.
erdem 250hp eksiğim var, hayalimdeki setuptan :) yoksa vay senin haline
sevgili erdem. ben saygıda kusur etmiyorum. sen ısrarla kırıcı oluyosun. benim yanlış bir yorumum ya da tespitim varsa güzelce düzelt, eyvallah diyelim.
bu nasıl bir ego şişikliğidir arkadaş (: EVO sun diyoruz. 5 boy atarsın diyoruz. yetmiyor. illa otoban boyu demeliyiz sanırım.
batu'nun avansı -13 derece kısık. 300 hp bir araçta -1 derece 10-15 hp farkediyor. açın okuyun. hesaplayın
İyi kotu Tüm yorumlara tesekkurler doğrudur aracımda sıkıntılar var bunlari bahane eden biri degilim (arka koltuklar dahil 1440kg dir aracim kantara girdim sorunlar giderilir gerekenler yapılır bunlar denememem icin bahane değil ben ciddi problem olmadıgı sürece her şartta herkezle denerim sikinti yok önemli olan isin icinde art niyet olmaması sonuçta aracımı sadece sehirde kullanmak icin yapmadım. erdeminde aracına maşallah gercekten güzel gidiyor
Aracı 24 temmuzdaki draglara yetiştirmek için acele bir şekilde toparlayıp yarıştan 1 gün önce map atarken çıkan hortum patlaması sebebsiz yere vuruntu olması boostun geç gelmesi sonradan bulduğumuz mafi yanıltan bir delik olması sebebi ile mapim yarıda kaldi denilebilir
Ayrıca maf limite dayanip ve tutarsizliktan dolayı ayarlanan afr kolonunda yürümüyor her basista degisiyor tekrar yazıyorum bunlara bahane olsun die deil herkez kafasına gore bilgi yazdığı için yazıyorum (inletteki delik hala açık yaklaşık 1" lik hortum büyüklüğünde tikayinca tüm afr sapitiyor sabit tutabilmek için sökük devam ediyorum
1.5bar(1.vites 7000d ,2. vites 5500 te 3. vites de 5000 vivarı geliyor ve gittitkce düşüyor)
-13 rötar
8000 devir fakat 7000 den sonrası boşa dönüyor bende bazı denelerimde farkettiğim için artık cevirmiyorum ayrıca yarıştaki herşeyle aynı durumda araba
gazdan çekmeden atmışsın galiba 8.000 den baya erken atıyosun tahminimce çünkü kesiciye bile girmeden değiştirebiliyorsun vitesi. 3. ve 4. viteslerin yaklaşık 8 sn de bitiyor.
stock turbo ve motor, fmic, komple egsoz, aem ecu lu 7800 dönen bir sti ile yaklaşık aynı sürede bitiyor. Bende subaru şuanda olması gerektiği gibi değil diyenlerdenim :)
edo maşallah çata pata yardırıyosun :D
KLU belki hatrlar TR yi :) bi ara ışıklarda denk gelmiştk.biz önden uzadık ardndan arkaya bakmamla arka stopları görmem bir oldu.yürümeyen 131 gibi sandık kendimizi.
Maşallah araçlara.2 sinide biliyoruz.Kazasız belasız :)
Güzel ve zevkli deneme olmuş..
Kardesim masallah masallah ok gibi
Maşallah Erdem abi kazasız belasız
Harbiden yolda sana rastlamak istemez insan ya bu nasıl ateş atmak markası galiba makine kimya :D
Maasallah erdem her 2 aracta ciddi gidiyor.Subi tam uzuyor derken vites atmasi,turbosunun biraz gec dolmasindan kaynaklaniyor sanirim,ama boost geldigindeki sesi ve senle olan faki koruyup yaklasak izlenimi veriyor.senin aracta maasallah stock turbo ile yuregir yakisani yapmis.Tolga abi bunlari gorunce oda isteyecektir eminim:) kazasiz belasiz.masallah