masallah araclara , evo 9 aşkım debrestı yıne![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
erdem maşallah cok fena gıdıyor artık evo.turboyı degısıcen mı stock ıyıdırmı dıosun
sırf izmire binmek ıcın gelecem![]()
İyi kotu Tüm yorumlara tesekkurler doğrudur aracımda sıkıntılar var bunlari bahane eden biri degilim (arka koltuklar dahil 1440kg dir aracim kantara girdimsorunlar giderilir gerekenler yapılır bunlar denememem icin bahane değil ben ciddi problem olmadıgı sürece her şartta herkezle denerim sikinti yok önemli olan isin icinde art niyet olmaması sonuçta aracımı sadece sehirde kullanmak icin yapmadım. erdeminde aracına maşallah gercekten güzel gidiyor
Batuozcile(bauwrx)
maşallah araclara güzel denemeler , dostluk çerçevesi içinde olmasıda ayrıca güzel ...
Korhan baskan hakli erdem,
Stock turbo evo 9, 10 saniyenin altina cok zor iner bu yakitla hatta inemez..
Ama ne olursa olsun evo iiidir ahaha![]()
Maşallah çok güzel Denemeler olmuş![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkurler. sabah cektıgım bır vıdeoyu paylasayım parmak arası terlık cesme sokakları bu kdr oldu
1.5 bar a kadar dustu basınc
Edo's Evo 9 - YouTube
30-180 arası
bu arada kadranım 0 hatadır haltech uzerınden calıbre edılmıstır![]()
bana bi sti turbosu ve coolerı bulun bende aranıza katılayım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
internal istemez, şanzımanıda kırdığımda yeniledim. adam akıllı bir turbom olsa ve cooler basıcam sizle (ama sökük)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
video güzel seslede güzel pc başından ama o gece orda olupda o sesleri dinlemek bambaşka
sesler okdar iyidikipolise ses şikayeti yapılmış sağolsun gelen polis abiler kafa dengiydi sıkıntı çıkarmadı giderken tek tek gidin yarışmayın dedi
bizde ne yazrışı memur bey kola içmeye geldik kayseriden misafirimiz var bu arada kandiliniz mübarek olsun
harlı nöbetrlerr
hahahaaa
-- Japan center --
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)