User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Edo's evo 9 vs BAU subaru

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video güzel seslede güzel pc başından ama o gece orda olupda o sesleri dinlemek bambaşka
    sesler okdar iyidiki polise ses şikayeti yapılmış sağolsun gelen polis abiler kafa dengiydi sıkıntı çıkarmadı giderken tek tek gidin yarışmayın dedi bizde ne yazrışı memur bey kola içmeye geldik kayseriden misafirimiz var bu arada kandiliniz mübarek olsun harlı nöbetrlerr hahahaaa
    aynen eglencelıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araca da masallah, subaru'ya 41 kere masallah.
    batu'nun aracinin 130 HP kadar bi kaybi var diye biliyorum. bilginiz olsun. aksihar draglarindan beri pek toparlayamadi sanirim.
    bir de yok iste " gectigim aracin unlu hulk'a kafa cikarisi " uzerinden prim yapma imasi olmamis.
    hicbir teknik kanit olmadan, guc tahmini yaparak " iste 400 hp araci gectim " imasi hic olmamis.
    bu kategoride bir video paylasilacaksa spec'ler ve video linkleri yeterli diye dusunuyorum.
    neyse agzimizin tadi bozulmasin. guzel gunler, kazasiz belasiz denemeler.

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşşallah edo

araban hakikaten güzel allah kaza bela vermesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 araca da masallah, subaru'ya 41 kere masallah.
    batu'nun aracinin 130 HP kadar bi kaybi var diye biliyorum. bilginiz olsun. aksihar draglarindan beri pek toparlayamadi sanirim.
    bir de yok iste " gectigim aracin unlu hulk'a kafa cikarisi " uzerinden prim yapma imasi olmamis.
    hicbir teknik kanit olmadan, guc tahmini yaparak " iste 400 hp araci gectim " imasi hic olmamis.
    neyse agzimizin tadi bozulmasin. guzel gunler, kazasiz belasiz denemeler.
    130 hp kadar iyimis..canimin ici konusmalarina dikkat et yok prim yapmak falan filan bos konusma ihtiyacim yok! İstiyosan gel senin ustunden yapayim birazcik! 130 hp kayibi nasil olctun??akhisar yarisinda yoktu sonra mi basladi?? Senin gibi bos kosnusmalar olur die akhisar suresini ekledim suqn sana cvb vererek bile bosuna Mn harciyorum ama neyse. Senin aracinda hp kaybi yoksa sen gel senle deniyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    130 hp kadar iyimis..canimin ici konusmalarina dikkat et yok prim yapmak falan filan bos konusma ihtiyacim yok! İstiyosan gel senin ustunden yapayim birazcik! 130 hp kayibi nasil olctun??akhisar yarisinda yoktu sonra mi basladi?? Senin gibi bos kosnusmalar olur die akhisar suresini ekledim suqn sana cvb vererek bile bosuna Mn harciyorum ama neyse. Senin aracinda hp kaybi yoksa sen gel senle deniyelim
    batu yazilimcidir. arabasinda laptop ile dolasir. surekli takar-eder, kontrol yapar. bu isin ehli adamlarindan biridir. bu rakami korhan abi'nin bir yazisindan tespit yaparak kendisi verdigine gore az cok sapma da olsa dogrudur. korhan abi de bu konuda ayni goruste olduguna gore -ki kendisi benim bildigim, bu muhabbetlerdeki en ulu bilgindir- tartismara ve fevri cikislara gerek yok diye dusunuyorum. senin aracin EVO. hem de yuklenmis bir EVO. ne siradan bir GC8'e ya da WRX'e benzemez. spec ozelliklerine bakmayan bir insan bile bu videolari izlediginde sasiracak bisey gormez. o yuzden bu tur paylasimlarda biraz mutevazi olunmali. denemeye gelince ise muhtemelen 2-5 boy arasi atarsin. ama zevkine olacaksa neden olmasin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batu yazilimcidir. arabasinda laptop ile dolasir. surekli takar-eder, kontrol yapar. bu isin ehli adamlarindan biridir. bu rakami kendisi verdigine gore az cok sapma da olsa dogrudur. korhan abi de ayni goruste olduguna gore -ki kendisi benim bildigim, bu muhabbetlerdeki en ulu bilgindir- tartismara ve fevri cikislara gerek yok diye dusunuyorum. senin aracin EVO. hem de yuklenmis bir EVO. ne siradan bir GC8'e ya da WRX'e benzemez. spec ozelliklerine bakmayan bir insan bile bu videolari izlediginde sasiracak bisey gormez. o yuzden bu tur paylasimlarda biraz mutevazi olunmali. denemeye gelince ise muhtemelen 2-5 boy arasi atarsin. ama zevkine olacaksa neden olmasin?
    Batu yazlimci iyimisyuroya ihtiyaci yok o zmn kardesim sen 130 hp nwdir bilir misin???bana deaen ki stand alone takicak 20 hp alicak anlarim 130 hp diosun bende sana hala cvp yaziyorum neyse daha cvp atmicam 2 5 boy sen atmoaferik typer gwcemeyen arkadas deil misin?? Eline klavye alan yaZiyor hata bende cvp atiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guc kaybi var veya yok. sonucta batu bunu goze almis ve senle denemis. sende boy boy gecmissin. videoda ortada. start dudugunde herhangi bi adaletsizlik de yok. tebrikler. buraya kadar sikinti yok. ama sayfalar dolusu da sadece tebrik ve masallah bekleme derim. elbette tartismalar olacak.
    typer konusunu bastan asagi okursan anlayabilirsin. uzun uzun aciklama yapmayacagim. bana 3 boy yaklassin. ben aracimi cikarmam daha piyasaya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kim böyle cümle kullandı güzel kardeşim konuyu açarken bile kırk sefer düşündük konustuk öyle açtık kimse kimseye laf edemez heleki batunun arbasına kimse laf edemez burda

tartışma seviyeli olduğu sürece güzeldir doğru bilgilerle güzeldir.

senin araban fikret abinin eski arabası mı?öyleyse motorun forget turbon sti turbosu felan olması lazım diye biliyorum?

erdem arkadaşa güzel bi typer ayarlayalım da bir denesin derim ben ne diyorsun
    Arkadas kumda oynasin 2 5 boy falan gecermisim onu batuda 130 hp eksik varmis halusinasyon goren adamla muhatap olmamak lazim

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdem 250hp eksiğim var, hayalimdeki setuptan yoksa vay senin haline
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgili erdem. ben saygıda kusur etmiyorum. sen ısrarla kırıcı oluyosun. benim yanlış bir yorumum ya da tespitim varsa güzelce düzelt, eyvallah diyelim.
    bu nasıl bir ego şişikliğidir arkadaş (: EVO sun diyoruz. 5 boy atarsın diyoruz. yetmiyor. illa otoban boyu demeliyiz sanırım.
    batu'nun avansı -13 derece kısık. 300 hp bir araçta -1 derece 10-15 hp farkediyor. açın okuyun. hesaplayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgili erdem. ben saygıda kusur etmiyorum. sen ısrarla kırıcı oluyosun. benim yanlış bir yorumum ya da tespitim varsa güzelce düzelt, eyvallah diyelim.
    Kalkmis bana batu uzerinden prim yapiosun diosun beni bilen bilir o tarz seylere ihtiyacim yoktur! Bos muhabet yapiosun 130 hp ne demek bilir misin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem 250hp eksiğim var, hayalimdeki setuptan yoksa vay senin haline
    Aynen kanka eksikleri dusunduk mu vay halimize

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kim böyle cümle kullandı güzel kardeşim konuyu açarken bile kırk sefer düşündük konustuk öyle açtık kimse kimseye laf edemez heleki batunun arbasına kimse laf edemez burda

tartışma seviyeli olduğu sürece güzeldir doğru bilgilerle güzeldir.

senin araban fikret abinin eski arabası mı?öyleyse motorun forget turbon sti turbosu felan olması lazım diye biliyorum?

erdem arkadaşa güzel bi typer ayarlayalım da bir denesin derim ben ne diyorsun
    bau kaç bin dönüyor? yürüyen sti dı değil mi komple? basıncı ne birde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi kotu Tüm yorumlara tesekkurler doğrudur aracımda sıkıntılar var bunlari bahane eden biri degilim (arka koltuklar dahil 1440kg dir aracim kantara girdim sorunlar giderilir gerekenler yapılır bunlar denememem icin bahane değil ben ciddi problem olmadıgı sürece her şartta herkezle denerim sikinti yok önemli olan isin icinde art niyet olmaması sonuçta aracımı sadece sehirde kullanmak icin yapmadım. erdeminde aracına maşallah gercekten güzel gidiyor

Aracı 24 temmuzdaki draglara yetiştirmek için acele bir şekilde toparlayıp yarıştan 1 gün önce map atarken çıkan hortum patlaması sebebsiz yere vuruntu olması boostun geç gelmesi sonradan bulduğumuz mafi yanıltan bir delik olması sebebi ile mapim yarıda kaldi denilebilir
    Ayrıca maf limite dayanip ve tutarsizliktan dolayı ayarlanan afr kolonunda yürümüyor her basista degisiyor tekrar yazıyorum bunlara bahane olsun die deil herkez kafasına gore bilgi yazdığı için yazıyorum (inletteki delik hala açık yaklaşık 1" lik hortum büyüklüğünde tikayinca tüm afr sapitiyor sabit tutabilmek için sökük devam ediyorum

1.5bar(1.vites 7000d ,2. vites 5500 te 3. vites de 5000 vivarı geliyor ve gittitkce düşüyor)
    -13 rötar
    8000 devir fakat 7000 den sonrası boşa dönüyor bende bazı denelerimde farkettiğim için artık cevirmiyorum ayrıca yarıştaki herşeyle aynı durumda araba
    RACE HARD OR GO HOME

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batuozcile Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracý 24 temmuzdaki draglara yetiþtirmek için acele bir þekilde toparlayýp yarýþtan 1 gün önce map atýlýrken çýkan hortum patlamasý sebebsiz yere vuruntu olmasý boostun geç gelmesi sonradan bulduðumuz mafi yanýltan bir delik olmasý sebebi ile mapim yarýda kaldi denilebilir
    Ayrýca maf limite dayanip ve tutarsizliktan dolayý ayarlanan afr kolonunda yürümüyor her basista degisiyor tekrar yazýyorum bunlara bahane olsun die deil herkez kafasýna gore bilgi yazýldýðý için yazdým (inletteki delik hala açýk yaklaþýk 1" lik hortum tikayinca tüm afr sapitiyor sabit tutabilmek için sokuk devam ediyorum
    1.5bar
    -13 rötar
    8000 devir fakat 7 den sonrasý boþ
    gazdan çekmeden atmışsın galiba 8.000 den baya erken atıyosun tahminimce çünkü kesiciye bile girmeden değiştirebiliyorsun vitesi. 3. ve 4. viteslerin yaklaşık 8 sn de bitiyor.

stock turbo ve motor, fmic, komple egsoz, aem ecu lu 7800 dönen bir sti ile yaklaşık aynı sürede bitiyor. Bende subaru şuanda olması gerektiği gibi değil diyenlerdenim

edo maşallah çata pata yardırıyosun

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KLU belki hatrlar TR yi bi ara ışıklarda denk gelmiştk.biz önden uzadık ardndan arkaya bakmamla arka stopları görmem bir oldu.yürümeyen 131 gibi sandık kendimizi.

Maşallah araçlara.2 sinide biliyoruz.Kazasız belasız
    Güzel ve zevkli deneme olmuş..
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim masallah masallah ok gibi

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Erdem abi kazasız belasız
    Harbiden yolda sana rastlamak istemez insan ya bu nasıl ateş atmak markası galiba makine kimya

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maasallah erdem her 2 aracta ciddi gidiyor.Subi tam uzuyor derken vites atmasi,turbosunun biraz gec dolmasindan kaynaklaniyor sanirim,ama boost geldigindeki sesi ve senle olan faki koruyup yaklasak izlenimi veriyor.senin aracta maasallah stock turbo ile yuregir yakisani yapmis.Tolga abi bunlari gorunce oda isteyecektir eminim kazasiz belasiz.masallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)