maşallah kardesım cok guzel bı gundu ıkı aracada maşallah sorunsuz denedıler
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Maşallah güzel denemeler olmuş.Cupra benide şaşırttıHer iki aracada maşallah.Ardacım araban çok güzel olmuş devamlı böyle videolarını görmek güzel
![]()
serhat senin kadar genç değilim,sizin gibi gözüm kara değil 100 metre ileride araç varsa kendimi ve çocuğumu tehlikeye atmam frene basarım bu hiçkimsenin acayibine gitmesin illaki uzunda neoluyor merak ediyorsan youtube zd9000 yaz izle orada 5 i bitirdiğim yani 245km/h çıktığım video var dinçer in cuprasıyla....ben o akşam sade benim değil,sizinde önünüze araba çıktığında riske girmeyin diye frene basıyordum ama ne yazıkki beni yanlış anlamışınız sanki geçeceksiniz diye bırakıyorum gibi bir düşünce oluşmuş sen ve birkaç kişide !halbuki benim kimseyle özelliklede bir cupra ya hiçbir hırsım olmaz,onun için önümüz açıksa sonuna kadar basarım bundan emin olabilirsin serhat.
iki aracada maşallah allah esirgesin. bu arada iyiki cupra almışım![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
İki aracada maşallah. Arda bravo kardeşim arabayı yaptın yatırmıosun hakkını vere vere kullanıosun. Nurburgring daki gibi sende İzmit İstanbul arası taksi çeksene yaw.![]()
IN BOOST WE TRUST
Maşallah iki araçada, Arda kardesım araban çok guzel dahada ıyı olucaktır mukemmel olmuş görsel hemde gidişi,Dinçer kardeşimde gtx3076 yapıcak 1aya kadar stg4 gecıcek guzel denemeler yaparsınız yıne, zevkle ızledık sızı, Mevlam kaza bela sorun sıkıntı cıkarmasın araçlarınıza,
dıp not duselım,.200 luk butun tfsı ların motor ıcı cupra,s3,turkıyede yok ama golf edıtıon30 dan daha zayıf.ayrıca map sensorlerı flan da farklı oldugundan k04 ve uzerı kıtlerde basınc acıldıgında kesme yapıyor araba,degısmesı gerekıyor.o yuzden cupra yada s3 den baslamak daha mantıklı![]()
Karsi mudafaya gecmene gerek yok abi, ben olayi anlattim kimseyi yargilamadim dusuncelerinde haklisin saygi duyarim, ben sadece araclarin o anki durumlarini soyledim teknik olarak uzuna gidilebilseydi nasil olurdu merak ediyorum diye, riske atma tabi kendini ve cocugunu yani ne alakasi var oyle biseyin benim yazdiklarimla..
TeamPASAOGLU
bende not duseyım aralarında en hafıf tfsi tt oldugundan daha mantıklı gıbı duruyor brosure bakıldıgında o yuzden manuel tt forever kesme olayınıda cozduk sayılır en mutlu edıcı haberde bu...araclara masallah bekledıgım bır s2000 dı vıdeolarını gormek de cok eglencelı kazasız belasız bınmek nasıp olr ıns
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)