Arda kardeşim
İstanbula geldiginde beni bile arayabiliyorsun deneyelim diye
senin şu geçme geçilme mevzun olmamasına çok seviniyorum inşallah bir dahaki sefere HULK ile ARS yi yan yana getircez
iki aracta süper yürümüşler Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ıkı aracada maasallah ...cupra gercekten hızlı 2 hafta once uc stı ıle denedık bu cuprayı ve 200 kadar hemen hemen yanyana gıttık 260 geldıgımızde arada 2 boy anca olmustu ...yanı s2000 cok ıyı yurumus kımse yanılmasın ama cupra gercekten hızlı ...
maşallah s2k ya
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
senı nezaman aradım abı hatırlamadım ama denerım tabıkıde bızde senın gıbı bu işe gonul verdık maksat deneyıp gormek ama arabaların kılo farkı cok var keske hafıfletebılsem 1400 kılo cıktı benle beraber benım araba ınsallah denerız abı guzel bır gece yaparız
valla mamı abı senın yorumun rahatlattı bnı uc subaru ıle ole yurumusse gercekten cupra hızlı benım araba daha hızlı demek
S2000 turbo
her iki aracında maşallahı var allah kaza bela vermesin dostane bir deneme olmuş
İSMAİL ŞEN.......
Arda birşey sormak istiyorum. Eskiden beri hep duyardım s2000 lere turbo yaptıktan sonra o motoru çöpe at diye. Bunun özel bir sebebi var mı? Turbo çok mu hasar veriyor motora ki? Yani sen turbodan atmosferiğe dönersen bu arabaya yeni motor mu almak gerekecek anlamadım. Yanlış anlama senin arabana özel değil hep sağda solda söylentiler dönerdi eskiden.
Bu arada tekrar Maşallah iki araca da.
abi bu soylenenler dogru degıl cope atmakta ne demek ben sımdı atmosferıge zate donmem cunku sıkıstırmam dusuk performans alamam s2000 lerın orjınal motoru rektefıye yaptıgın zaman dartonlamak gerekıyor darton yapmadan setup yapanlar genelde kırıyor vs ucuza cıksın dıye yan sanayı emme egzost subapları kullanırlar onlar düşer motor tuz buz olur
bız turboya gore dayanıklı yaptık motor ıcını turbo yapınca kotu oluyor gıbı bırsey yok anlıyacagın
S2000 turbo
ARS2000 & AH CUPRA ROLL - YouTube
Bu video daha saglıklı olmuş maşallah kabin içi her zaman iyidir
Ayagınıza sağlık .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Arda Kardesim Cupranin yabana atilacak bir Gidisi yok. UC ile denerken bende oradaydim. Buna gore araban Cok hizli diyebilirim. Kazasiz Belasiz Keyifli Surusler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)