evet okan hep denemek ister ama bi türlü tekrar deneyemedik okanda arkdaşımdır ama böyle yapıcaksa denemem zaten ZY RS İLE SS DAHA önceki deneme videolarıda var . ama tekrar denicezde bi denk gelemedik.
Printable View
seçkinle gorusuldu VE vts ile ZY rs seckın yarın denıcek
zz honda çok güzel maşallah şarköyde çok gördüm bu yaz görüntü on numaraydı gidişide çok güzelmiş nazar değmesin bütün araçlara.
bu FL rs i de okadar övdüler ki bende bişi sandım.
ZY rs FL rs e 3 boy atıo
JGL rs ZY rs e 2 boy atıo
JGL rs ile SS rs denedileR denk yürüyorlar
sonuç olaRak bakkal hesAbı yapaRsAk
JGL rs ile SS Rs , ZY rs e 2 boy FL rs e yaklaşık 5 boy atıyor
iyi forumlar :)
hayırlı işler boy hesapları başlamış :D
ya artık geniş bakın beyler bırakın boy hesabı kimsenin arabasını iyi gidiyo veya kötü gidiyo yorum yapmak yalnış herkezin arabası kendine göre en hızlıdır bu kadar basıt
beyler honda 07 basıyor standart motora baska araclarla karıstırmayın aracı aracı 2 yada 3 cm daha dusurduk jgl clıo rs ıle denememızden sonra o yuzden bıraz sarıyor arac bırde fuatın dedıgı gıbı sımdıye kadar denedıgımız tum araclarla karsı aracın dewrıne gore bastık hem jgl nın sahıbı hemde ve saxo nun sahıbı on numara ınsanlar ne zaman ısterlerse telefoın numaralarımız var acar konusruz boyle ınsanlarla basmak zewk verıyo zz iesi bıraz daha bekleyın ama loading.....
sabaha kadar deneyecek bişe yok hemşerim yarın akşam 2 sefer denesek yeter senle elinden geleni yap herzamanki yerde bekliyorum seni biraz geç çıkarız yok araba çıktı yo şu yok bu olmasın neyi nerden sökecegime ben karar veririm sen degil metenole gelince ben nerden basıyorum metonolu herkez biliyo herkesede söledim basacam diye hondanın vdeo sunu takip et basıyormuyum bak silecek okan benim dükkana geldi okana sor osana söler
atar yapıp gelmemek yok bahane yok R yok seçkinle görüşüldü yarın VE vts ZY rs deniyecek ahmet ile seçkin arasında atar herkez kendi aracınıdan mehul dür.
okan VE vts ile ss Rs kafa kafaya diyoz beni 3 boy geçen JGL rs le nasıl kafa burun gidiyon yaff o gün deneyemediniz bile trafikten dolayı ali ile dur bide sen çıkma şimdi:D:D
formda vdeolarımız bile var
FL RS 'in benim gördüğüm son hali 16 jantlı ZY'nin net 3 3.5 boy önünde gittiğiydi. Sonraki hali hakkında fikir sahibi değilim :)
JGL RS denemesindeki boy hesaplarına inanmadığınız adamın FL RS denemesindeki boy hesaplarını neden direkt yazıyorsunuz o da tuhaf :)
Neyse, FL RS'i yeni aldılar, hayırlı uğurlu olsun, eksikleri varsa giderip, alayına giderler :)
Ama bana kalırsa boy hesabını boşverin, honda sıra gecesi yapmış, tebrikler :D
ozaman hiçbiri net bir deneme olarak algılanmamalı çünkü senlede jgl ilede 200 e bile hiç çıkamadık o gece araç içi videolara bakarsan rs çiler bilir 5. vites 195 te başlar kaç kere 5 e attım ben attığımı bile hatırlamıyorum tam ama ben sadece çıkılabilen hıza kadar ikinizlede bastım ona göre yorum yaptım. senlede başkalarıylada denerken hep trafik vardı ayrıyetten çoğundada sen istediğin için 2000 devirlerde roll yaptım yani araba nerdeyse stop ettekcen roll yaptığımızı hatırlıyorum :D gerçi bana sorun değil bunu baştanda söylemiştim zaten önemli olan basmak ama buna göre senin jgl ile denemenle benim seninle denememe bakarak hesap yaparsan uygun olmaz zaten bikaç hafta önce jgl rs - ve vts videosu koymuştunuz köprü üstünden çekilen orda yarım boy civarı jgl önündeydi o videodaki jgl değilmi kafam karıştı şimdi :D
http://www.streetfire.net/video/jgl-...ts_2302720.htm
herneyse kaça kadar çıktınız bilmiyorum ama videolardan yine 200 bile görmediğiniz açık yinede maşallah araçlara ama trafik aynı yol aynı o yüzden dedim jgl den o boyları yiyenin beni geçebileceğini sanmıyorum ali abi geçebileceklerini sanıyor ise nasıl sanıyor onuda anlamadım kaça kadar çıkıp 2 boy oldu merak ettim
Maşallah güzel denemeler olmuş. Tebrikler trafik izin vermemiş.
fuat masallah kardesım aracın cok basarılı allah kaza bela gostermesın.
lan ahmett aracımdan egt saatını sokup sana baglıycam senın yıne egt çıktı a.q :D sakın ol bıraz sakınnn :)
ve vts e masallah combo basarılarının devamını dılerım...
jgl rs nezaman zy rs e 2 boy atmış :) veya nezaman geçmiş :)
fl yede gelince yeni aldıkları için vites atamamışlar olabilir
inanırım tekrar ilerleyen zamanlarda deneriz inşallah
bu arda okan fl rs in senle videoları biliyorum bişe söylemene gerek yok
ulan ss rs jgl ile denerkende benim gördügüm jgl rs önde idi kafa burun deildi yani hakkını yemem kimsenin......
fl rs ile ss hiç denemedi bu 1
konunun başında jgl rs in ZY yi 2 boy geçtiği yazıyor zaten bu 2
ss-jgl denemesinide görmene gerek yok videosunu izledin zaten hepsi orda var buda 3 kardeşim
bence biraz daha mütavazi ol geçmişlerse geçmişlerdir bunu kabullenmeyi bilmelisin bence