cino rs'lere mi kaldırsam napsam baksana çok hararetliler tam benlik:D:D
Printable View
Konu ben olduğum için bu çekememezlik.
Başkasının eski arabası olsa böyle bişey olmayacak ama koltuğu 160 derece yatırıp bıldırcın gibi kullanmak yerine bilgiyle bişeyler yaptığım için oluyor bunların hepsi :)
FL RS 'in km si CVK 'dan düşüktür. CVK 'nın da 10 boy videosu var size.
Bunları geçelim. Bakımlı araba yürür. Daha da yazmam, ne RS 'miş, uzun süredir sizin gibilerle aynı arabayı kullanmadığım için çok memnundum, yine rs konularına müdahil oldum, daha da işim olmaz.
ben zaten bahsi geçen çoğu rs in çok yakın olduklarını söylüyorum günü gününü bile tutmuyor bazen o bazen diğeri biraz geçer bu böyle zaten ama seçkinin hala geçen seneden benim 2 kişi zy nin 1 kişi ikenki denemeleri kaale alarak hesap yapması can sıkıcı 50 kere o gece olanları anlattım hala anlamadığı ortada
ben 3 boy yemesine şaşırdığım için bu şekilde konuşuyorum zaten
sebep olarak düşündüğümü yazdım yememesi gerekitiğini düşündüğüm için ama aracın satıldığını yeni alan kişinin roll yaptığını bilmiyordum siz söylediğiniz bende doğrudur ozaman şöför kaynaklıda olabilir dedim hepsi bu
fl'nin jokeyi utku :D:D nese okan zy ile denersin teke tek videonuzu çekersiniz koyarsınız burdan 2 boy onu geçtim o 2 boy geçti bunuda geçerim filan hesaplarla olmuo milletten kulaktan dolma bilgilerle yan yana gelince belli olur herşey .. deneyin çekin videonuzu izleyelim
ben istanbula gittim yanyana oturduk deneyelim dedim arabayı sattım denemem dedi peki dedim ama araba 1 aydır hala seçkinde
sonra selçuklar burgaza gelmişti aradık dedik atlayın gelin hep muhabet hem deneme olur diye boruların birinde yağ kaçağı var dedi gel ben yaptıracam dedim ne sorunu varsa yine gelmedi yine deneyemedik
daha ne yapabilirim sen söyle
Yaw konu Saxo ile Turbo Honda arasında geçiyorken RS ler nerden girmiş konuya anlam veremedim :D
Şu RS sahipleri yok mu virüs gibi adamlar walla:D
1. sayfayı oku anlarsın bora bey :D fl zy jgl paso rs :D
İNŞALALAH OKAN O AKŞAM ARABA YAG KAÇIRIYODU GELEMEDİM YANINA KORTUM BİŞE OLUR DİE ARABAYA
SONRA MC DE DENİCEKTİM MEŞHUR tr nin EN HIZLI F-h-E vtc 40 nızla arabayı satmıştım denemedim keşke deneseydim. çok üzüldüm denemye gelincede senle denicez ama sankın benim yanıma gelip orda muhabbet fln fln etme bende etmem zatende orda ufak bişeyini göreyim burda söylüyorum orda azını burnunu kırıcam .........
hauaz
uhaauhauaha :D
YaPMA APİİİ pokunu yiyimmm :D
ulan yüzümüze okadar anlatıosun sonra anlattıklarının arkasında durmuosun söylediysem söyledim diceksin hepsi bu ozaman palavra sıkıp bana hava atmıcaktın jgl ye koydum ve saxoya yerleştirdim diye övünüodun ha bire bende inandım laf etmedim ama seni kardeşi bilmişler ali abiler yanlarına almışlar yazık arkalarından ettiğin laflara