okan bişe bilmeden konuşma fl rs eski -u plaka hatırladınmı cnm :)
bende derim ona 2 boy attım yok 5 boy attım iyi hatırla iyi jgl gelincede videoalrıda seyrettim hemde ordaydım.
Printable View
biliyorum U plaka olduğunu rs leri senden iyi tanırım :) biz onunla 2 sene önce denedik sende ozaman daha ehliyet bile yoktu :) deneme videoları nette var izlersin ;) ozamanlardan sonrada iki araçta çok değişti mesela senden 3 boy yiyormuş benden kaç boy yer allah bilir. FL nin km side çok fazla zaten normaldir.
jgl 2 boy geçmiş zaten sana seni geçer demiştim.
Bana hep ben koltuklar takılıyken jgl sökükken 2 boy geçiyorum Ali abiyi diyip duruyodun hatırlatırım. noldu tam tersi olmuş :)
ehliyetimi evet ozaman yoktu benim ama fl ile hiç denemedik dedin ya orda sıçtın işte okan bu arada ben jgl ile koltuklar takılı 2 boy geçtim demedim adam ol.
ortalıgı karıştırma bu arada sen kimsin lan senden 3 boy yicem ben .. arabanın gideri belli
filtre + egzozmuş milleti kandırmayı bırak
fl ile videolarındada FL rs önde..
sen ZY ile denemenden niye hiç bassetmiyosun TERTEMİZ 4 BOY saplamış sana niye söylem,yosun.. sonra senin geçildigin RC geçti onu nie söylemiosun..
ve saxo yuda 3 boy geçtiğini hatta basar basmaz ayırmaya başladığını yazdın hala yazılar elimde duruyor facebook sağolsun
bunlarada hayır diyormusun ?
kim beni 3 boy geömiş yaa nerde ben neden hatırlamıyorum sayın zy arabayı topladım komple akşama senin için tekrar sökecem eyer r olcaksa haber ver sökmim arabayı
seçkin suyun ısınmaya başladı:D:D
ya okan yazılarına bak ya yok km si yüksek yok su yok bu valla sinirlendiriyosun yazılarınla yüz yüze gelince meleksin ALLAH aşkına ne gereği var hep kendini kolluyosun senin arabanın gittiği her kez ce biliniyor zaten..ama fl rs i öle ezemezsiniz sahibi yeni almış vites atamaz su olur bu olur..
bu akşam denememden sonra eyer zy rs R yapmazsa denemelere sayılı insanlarla çıkacam ....
okan diosun ki benim aracı bokluolar sora gelmiş diosun ki fl'nin km side yüksek olabilir nolucak km'si yüksekse sende 150 lerin üstündesin araban yürüomu evt canavar gibi yürüyor sen nieadamın arabasını boklar gibi diosn .. o arabanın nasl gittiğini tüm herkez utkudayken blioki Fl olunca bile zy yi 3 4 boy geçiodu adam yeni almış kullanamıodur bakımları bişileri eksiktir sen aldığın araban uçuomuydu =) bırakın bunları ya boklamayın
zy rs tr nin en hızlı rs i deyil bunu herkez bilir sevenler gece ölür bunu yanlız seven bilir
sorun o deilki senin yok km si yüksek filan demen yanlış konuşursan uyarır millet 200 bin olsn nolucak araç sağlıklı olduktan sora evt sahibi yen i almış bilmiodur bakımları eksiktir snçta ben aldığımda aracı sizden 7 boy yiyodu alican kullanamıomu oluodu yoo aldım bütün eksiklerini yaptırdım bayada eksiği vardı sende biliosun sadece boklamayın .. Km si yüksek olnca arabanın sağlıksız olduğu veya yürümiceği anlamına gelmez ki senin aracında 150+ larda yrüomu evt hızlı gidio bu kdr basit .. Alana sahibinede yardımcı olurlarsa o araba eskisi gibi yürür ztn .
yıllardır roll yapıyosun yazılana niye bakıyosun yan yana gelmeden belli oluyomu olmuyo sen de biliyosun zy rs te güzel senin aracında güzel yakın yürüyosunuz birbirinize şimdi bakıyorumda her kez king olmaya çalışıyo ne gereği var.zy rs in sahibi seçkin daha bu işlere yeni başlıyo ben ateşli olmasını anlayışla karşılıyorum dozunda.
ya yapıcagınız işe sövücem sımdı.
bı masallah dıyıp çekilin kenara. konuyu piç edıp durmanın bı anlamı yok. ahmet uyma sen mıllete ya.