User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
233 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: VE Vts (ahm) vs TURBO honda ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıllardır roll yapıyosun yazılana niye bakıyosun yan yana gelmeden belli oluyomu olmuyo sen de biliyosun zy rs te güzel senin aracında güzel yakın yürüyosunuz birbirinize şimdi bakıyorumda her kez king olmaya çalışıyo ne gereği var.zy rs in sahibi seçkin daha bu işlere yeni başlıyo ben ateşli olmasını anlayışla karşılıyorum dozunda.
    cino rs'lere mi kaldırsam napsam baksana çok hararetliler tam benlik
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yapıcagınız işe sövücem sımdı.

bı masallah dıyıp çekilin kenara. konuyu piç edıp durmanın bı anlamı yok. ahmet uyma sen mıllete ya.
    ben üstüme alınmıyorum ???
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben üstüme alınmıyorum ???
    senlık bısey yok dostum.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ben olduğum için bu çekememezlik.
    Başkasının eski arabası olsa böyle bişey olmayacak ama koltuğu 160 derece yatırıp bıldırcın gibi kullanmak yerine bilgiyle bişeyler yaptığım için oluyor bunların hepsi
    FL RS 'in km si CVK 'dan düşüktür. CVK 'nın da 10 boy videosu var size.
    Bunları geçelim. Bakımlı araba yürür. Daha da yazmam, ne RS 'miş, uzun süredir sizin gibilerle aynı arabayı kullanmadığım için çok memnundum, yine rs konularına müdahil oldum, daha da işim olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senlık bısey yok dostum.
    sağol cvp verdiğin için
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ben olduğum için bu çekememezlik.
    Başkasının eski arabası olsa böyle bişey olmayacak ama koltuğu 160 derece yatırıp bıldırcın gibi kullanmak yerine bilgiyle bişeyler yaptığım için oluyor bunların hepsi
    FL RS 'in km si CVK 'dan düşüktür. CVK 'nın da 10 boy videosu var size.
    Bunları geçelim. Bakımlı araba yürür. Daha da yazmam, ne RS 'miş, uzun süredir sizin gibilerle aynı arabayı kullanmadığım için çok memnundum, yine rs konularına müdahil oldum, daha da işim olmaz.
    bıldırcınmı hahaha ya sen manyaksın sesli güldüm

ALTNSA
    Misafir
    yıllardır roll yapıyosun yazılana niye bakıyosun yan yana gelmeden belli oluyomu olmuyo sen de biliyosun zy rs te güzel senin aracında güzel yakın yürüyosunuz birbirinize şimdi bakıyorumda her kez king olmaya çalışıyo ne gereği var.zy rs in sahibi seçkin daha bu işlere yeni başlıyo ben ateşli olmasını anlayışla karşılıyorum dozunda.

ben zaten bahsi geçen çoğu rs in çok yakın olduklarını söylüyorum günü gününü bile tutmuyor bazen o bazen diğeri biraz geçer bu böyle zaten ama seçkinin hala geçen seneden benim 2 kişi zy nin 1 kişi ikenki denemeleri kaale alarak hesap yapması can sıkıcı 50 kere o gece olanları anlattım hala anlamadığı ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten bahsi geçen çoğu rs in çok yakın olduklarını söylüyorum günü gününü bile tutmuyor bazen o bazen diğeri biraz geçer bu böyle zaten ama seçkinin hala geçen seneden benim 2 kişi zy nin 1 kişi ikenki denemeleri kaale alarak hesap yapması can sıkıcı 50 kere o gece olanları anlattım hala anlamadığı ortada
    en güzeli cıkıp denersin videonu da yerleştir arkaya sadece ikiniz cıkın koyun noktayı burdada eklersin videolarını kimsede maşALLAH ını esirgemez..

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun o deilki senin yok km si yüksek filan demen yanlış konuşursan uyarır millet 200 bin olsn nolucak araç sağlıklı olduktan sora evt sahibi yen i almış bilmiodur bakımları eksiktir snçta ben aldığımda aracı sizden 7 boy yiyodu alican kullanamıomu oluodu yoo aldım bütün eksiklerini yaptırdım bayada eksiği vardı sende biliosun sadece boklamayın .. Km si yüksek olnca arabanın sağlıksız olduğu veya yürümiceği anlamına gelmez ki senin aracında 150+ larda yrüomu evt hızlı gidio bu kdr basit .. Alana sahibinede yardımcı olurlarsa o araba eskisi gibi yürür ztn .

ben 3 boy yemesine şaşırdığım için bu şekilde konuşuyorum zaten
    sebep olarak düşündüğümü yazdım yememesi gerekitiğini düşündüğüm için ama aracın satıldığını yeni alan kişinin roll yaptığını bilmiyordum siz söylediğiniz bende doğrudur ozaman şöför kaynaklıda olabilir dedim hepsi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fl'nin jokeyi utku nese okan zy ile denersin teke tek videonuzu çekersiniz koyarsınız burdan 2 boy onu geçtim o 2 boy geçti bunuda geçerim filan hesaplarla olmuo milletten kulaktan dolma bilgilerle yan yana gelince belli olur herşey .. deneyin çekin videonuzu izleyelim

ALTNSA
    Misafir
    en güzeli cıkıp denersin videonu da yerleştir arkaya sadece ikiniz cıkın koyun noktayı burdada eklersin videolarını kimsede maşALLAH ını esirgemez..

ben istanbula gittim yanyana oturduk deneyelim dedim arabayı sattım denemem dedi peki dedim ama araba 1 aydır hala seçkinde

sonra selçuklar burgaza gelmişti aradık dedik atlayın gelin hep muhabet hem deneme olur diye boruların birinde yağ kaçağı var dedi gel ben yaptıracam dedim ne sorunu varsa yine gelmedi yine deneyemedik

daha ne yapabilirim sen söyle

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fl'nin jokeyi utku nese okan zy ile denersin teke tek videonuzu çekersiniz koyarsınız burdan 2 boy onu geçtim o 2 boy geçti bunuda geçerim filan hesaplarla olmuo milletten kulaktan dolma bilgilerle yan yana gelince belli olur herşey .. deneyin çekin videonuzu izleyelim

ben söyledim zaten ben öyle bakkal hesabı yaptım sadece
    benim jgl ile yürüyüşümü kendisi gördü hatta sende izlemişsin
    eğer jgl den 2 boy yiyiyorsa az çok kestirir ne olacağını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben istanbula gittim yanyana oturduk deneyelim dedim arabayı sattım denemem dedi peki dedim ama araba 1 aydır hala seçkinde

sonra selçuklar burgaza gelmişti aradık dedik atlayın gelin hep muhabet hem deneme olur diye boruların birinde yağ kaçağı var dedi gel ben yaptıracam dedim ne sorunu varsa yine gelmedi yine deneyemedik

daha ne yapabilirim sen söyle

bence gelir bu yazılardan sonra

ALTNSA
    Misafir
    inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende gelsen şu işi bitirsek diorm gülüm Yc eksik kaldı

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw konu Saxo ile Turbo Honda arasında geçiyorken RS ler nerden girmiş konuya anlam veremedim

Şu RS sahipleri yok mu virüs gibi adamlar walla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. sayfayı oku anlarsın bora bey fl zy jgl paso rs

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah
    İNŞALALAH OKAN O AKŞAM ARABA YAG KAÇIRIYODU GELEMEDİM YANINA KORTUM BİŞE OLUR DİE ARABAYA

SONRA MC DE DENİCEKTİM MEŞHUR tr nin EN HIZLI F-h-E vtc 40 nızla arabayı satmıştım denemedim keşke deneseydim. çok üzüldüm denemye gelincede senle denicez ama sankın benim yanıma gelip orda muhabbet fln fln etme bende etmem zatende orda ufak bişeyini göreyim burda söylüyorum orda azını burnunu kırıcam .........

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İNŞALALAH OKAN O AKŞAM ARABA YAG KAÇIRIYODU GELEMEDİM YANINA KORTUM BİŞE OLUR DİE ARABAYA

SONRA MC DE DENİCEKTİM MEŞHUR tr nin EN HIZLI F-h-E vtc 40 nızla arabayı satmıştım denemedim keşke deneseydim. çok üzüldüm denemye gelincede senle denicez ama sankın benim yanıma gelip orda muhabbet fln fln etme bende etmem zatende orda ufak bişeyini göreyim burda söylüyorum orda azını burnunu kırıcam .........
    hauaz
    uhaauhauaha
    YaPMA APİİİ pokunu yiyimmm
    ulan yüzümüze okadar anlatıosun sonra anlattıklarının arkasında durmuosun söylediysem söyledim diceksin hepsi bu ozaman palavra sıkıp bana hava atmıcaktın jgl ye koydum ve saxoya yerleştirdim diye övünüodun ha bire bende inandım laf etmedim ama seni kardeşi bilmişler ali abiler yanlarına almışlar yazık arkalarından ettiğin laflara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)