buda mc reklamlarındaki kıvırma şekli oluyo herhalde :D :D :D
Printable View
seçkin onlarca sayfa yazın var hepsini döktürme bana kıvırma adamların hepsinin arkasından konuşup yüzüne gülüosun ali abilerin yanındada seni rencide etmiyim diye söylemedim onu bunu geçiyorum diye bahsediyodun sürekli ama yanlarında çok mütevaziydin soracaktım ama sormadım en sonunda saçmalamaya başlayınca bunları dökmek zorunda kaldım başka türlü akıllanmıcan sen
en yavaş rs ben kaldım aranızda :( denemeden geçilmek nasıl oluo yaw:D
birde tj cupra varmış galba ben pek bilmem dedim ama belki bilenler vardır 2 boy atabiliomuş seçkine :)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/7491.jpg
ön sol koltuk şöför koltuğu olmuyormu yaw? onu söküp nasıl denemişler cupra ile
kprolu bir boy mu ALLAH aşkına seçkin neler diyosun abicim sen her kezi geçtin kprolulara diktin valla okanı biz yanlış tanımışız..gel deneme istiyosan buyur benle dene abicim o zaman..bak ben hiç bir arabayı küçümsemem çünkü her şey yan yana geldiğinde meydana cıkıyo atar gider yapıp gecilmek eve dönmek dünyanın en kötü şeyi.o arabayı en iyi biliyorsunki ben tanıyorum ve utku tanır ama bizden aldıktan sonra anlaşılan cok hızlandırmışın öle yürüyor..seni anlamak biraz güç canım kardeşim..
ha bide orası var işin arada bi yerlerde aracı aldıktan sonra çok hızlandırdığını eskiden yürümediğini şimdi çok felaket gittiğini falan anlatıyordu onuda bulabilirsem bulacam okadar çok şey anlatıoki ayıklamak zor gelio :S
çok şey anlatıo ama her seferinde video çekmedinizmi diyorum yok çekmedik ben yalan atmam diyor
azuhazuazhazuzah araç bizim iş yerinde yatıo kapağı kaandan alıp takması kaldı dur çıkarıyımda deneyelim yoksa park halindeykenmi geçildi benim araç:confused: Kaan kanka cumartesiye yetiştirelim ;)
sizden sonra aracı çok hızlandırmış bide işin o kısmı var tabi bunuda yazmayı unutmamış
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/7806.jpg
seçkin valla soklardayım kardeşim okan iyiki kaydetmişin.zaten banda bir kere 2 de ali ile sıkmışlar 3 atamamışlar 2 de haliyle alininde 10 boy atacak hali yok dedim bende tabiki yan yana olursunuz dedim 3 4 5 vitesleri saymıyodu seçkin o zaman izah etmiştim ama sanıyorum tecrübesinden kaynaklanıyor ben pekkötü niyet aramıyorum yine..heyacan yani.
yok bana yanyana yürümeden falanda bahsetmiodu direk geçtiğini vve saxoyuda jgl yide direk ayırdığını hatta koltukları takılı olduğunu söylüyordu bunları yaparken diğerleri sökükmüş o takılıymış bide 2 kişiymiş
ben mümkün olduğunca dizginlemeye çalıştım birsürü araç saydı bana dedim biz onlara kaldıramayız geçerler falan ama habire ona şu kadar boy attım buna bukadar sapladım diyip durdu bende doğrudur dedim geçtim şaşırarak o gece avrupa yakasına roll e geldik biz herkes çok iyidi eğlence falan herkesin yüzüne gülüyor muhabetler süper hepsi çok iyi çocuklar ama sonraki gün nette bi başlıyor jgl ile denerken oda yanımızda 4 kişi kamera falan çekiyorlardı 4 kişiyle bize tutunduğunu bile söyledi yani :)
Okan EZN de dedi mi lan :D