seçkinin plaka neydi okan? takip etmek açısından soruyorum :D :D
Printable View
seçkinin plaka neydi okan? takip etmek açısından soruyorum :D :D
yazhuzahzauazhzauhzauzahzauzahzauh zy ile yc denemedi bu 1.. 2.si okan yakın arkadaşımdır 106 cı olan o 2 sinide bindi yc daha hızlı dedi yan yana gelmeden nasl oluo bu işler .. nese araç çıkınca zy ilede deneriz :) kim yakar aracı bilmem artık =)... azuhzauzahazuazh ulan penbe dizi olmuş seçkin ben beklemezdim senden böle bişi ama beni knşturtucaksınız illa jgl yi feçtrim 1 boy dedin .hadi ii dedik sustum inanmadım çnkü bişi vardır dedim bana kaldırdın benle denemedin ki ztn geçemezdin araba çıksın harbiden burda lafla olmuo yanyana gelince deneyelim geçilen yaksın arabasını =).. ulan bide okana laf ederdik :D:D forewer ss :D
Adam belgeleri konuşturuyor dağılın beyler :D
Yakında benim de çıplak fotolarım çıkarsa şaşırmayın spor yaparken terimle ıslanmasın diye üstümdekileri çıkarıyorum da :hehe:
ya anma uzatmıssınız sokucam rs ıne sımdı varsa totosuna guvenen AHMET ın arabası hazır buyrun gelın deneyelımm eger denemeyeceksenız atar gıder yapmayın o kadar ....
kime inancaz şimdi şaşırdım :D Bora emmi noluo ya sen anladın mı bişe :D:D neyse çene yerine araçları konuştursun millet :) .. aracı ben geçildim vs diede söktüredim kapağı sibob lastikleri bitmiş komple duman atma açısından yeniledik subabları yeniledik conta seti gelio ne yükledim aracı nede kırdım nede hırstan deil .. çıkınca geçebilen gelir geçer ****** karı gibi arkadan knşmakla olmaz bu işler .. çıksın tüm atarlı arabalar denesin örnek Ahmet adam hazırırım dio çıkın deneyin işte az laf çok iş
Brezilya dizisi mübarek, eee sonra? :D :D :D
ulan geçemesse yaksın dedim ben ordada var zatende sen bunları koyarken alicanamı beni gazlıyosun ben orda beni ozaman illaki geçecek anlamında söyledim ama sen farklı telefuz ediyosun ve başarıyosun bravo geçemesse yaksın anlamında söylüyorum ama sen nasıl kullanıyosun nasıl telafüz ediyosun bravo şimdi bekle..